בקשת מידע | אני רוצה להעלות סרטון/וידאו לפוסט, באיזו דרך הכי כדאי לעשות זאת?
-
@MrGold כתב בבקשת מידע | אני רוצה להעלות סרטון/וידאו לפוסט, באיזו דרך הכי כדאי לעשות זאת?:
@חטח אין לי בעיה רק כאשר אני מפרסם אני רוצה שכמה שיותר אנשים יוכלו לצפות בקבצי המדיה. אם האתר הזה חסום לאנשים אז זאת קצת בעיה.
אבל נראה לי שלרוב המשתמשים זה כן פתוח/יפתח אחרי פניה(אני על אפליקציה שאי אפשר לבקש בה אתרים חדשים), אז אתה יכול להעלות גם ככה וגם איך שפתוח לכולם
-
@MrGold כתב בבקשת מידע | אני רוצה להעלות סרטון/וידאו לפוסט, באיזו דרך הכי כדאי לעשות זאת?:
@חטח
אתה יודע מה צודק, אני אעלה את זה דרך האתר הזה imgur כי גם ככה הפרויקט הקטן שלי קרוב לוודאי שיעניין אנשים עם טלפונים חכמים יותר שהאינטרנט שלהם קצת יותר פתוח.
תודה על העזרה של כולם!אבל עדיין אשמח אם תעלה גם ב mp4 גם אם זה לא קשור אליי, סתם בשביל לדעת...
-
@יוסף-אלחנן כתב בבקשת מידע | אני רוצה להעלות סרטון/וידאו לפוסט, באיזו דרך הכי כדאי לעשות זאת?:
מנוטפריים
זה אתר?
מצטער אני לא מכיר את האתרים התומכים.
אשמח אם תפנה אותי עם קישור.
תודה. -
@יוסף-אלחנן כתב בבקשת מידע | אני רוצה להעלות סרטון/וידאו לפוסט, באיזו דרך הכי כדאי לעשות זאת?:
מנוטפריים
זה אתר?
מצטער אני לא מכיר את האתרים התומכים.
אשמח אם תפנה אותי עם קישור.
תודה.מנוטפריים הכוונה לבעלי סינון נטפרי...
-
-
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | אני רוצה להעלות סרטון/וידאו לפוסט, באיזו דרך הכי כדאי לעשות זאת?:
@MrGold למה imgur? אתה יכול להעלות את הgif ישירות לפוסט
דוגמה:
לגבי ההמרה לgif יש תוכנות שמאפשרות לבחור איזה פריימים יישארו ואיכות, לדוגמה אפשר לעשות את זה עם התוכנה הזאת (גם לסרטונים קיימים): https://madrichim.ovh/post/1056
זה חסום בנטפרי יש אפשרות שזה לא יהיה חסום
-
@צדיק-תמים אם imgur יפתח לכולם אז אני חושב שאדלג על הרעיון להמיר לגיף.
תודה רבה.לי ול @עם-ישראל-חיי ולעוד כמה זה לא יפתח לעולם...