מדריך | איך עורכים גרסה לנוקיה 215/225
-
@10110000
אבל אני נניח (אמיתי) הזמנתי לעצמי ולשתי חברים נוקיה 225 בגלל המחיר
אמנם סוג של לקפוץ למים כשהזמנתי קודם לעצמי לא ידעתי עדיין לצרוב בspd
אבל סמכתי על עזרת הא-ל
והנה היום אני כבר יודע אבל
בעיה קטנה יש אין הרבה גרסאות ל225 בפורום ואם אנחנו לא רוצים וידאו ורדיו אבל סנייק כן מה נעשה?! אני מוכן לנסות ללכת גם על הקטע של לערוך גרסה
אבל בתנאי שזה יביא תועלת לכולם (לא שאלתי ביחס לגרסה 10.0 הזו שלא מעניינת אותי כקליפת השום)עוד בעיה קצת יותר גדולה היא להחליף imei
המחשב שלי מנוהל ע"י ארגון ואני לא יכול להשבית אנטי וירוס ממילא את המדריך הקלאסי אני לא מצליח לעשות - שאלתי ובקשתי אם ישנה דרך יותר קלה או גרסה עם מספר כשר מעיקרא -
ולאחר העריכה וסגירת הקובץ תפתח את התוכנה של הצריבת גירסאות ובעיגול בפינה איפה שיש גלגל שינים אחד תקליק עליו ותבחר את הקובץ PAC שסגרתה
בהצלחה רבה !!!
-
@שמערל כתב במדריך | איך עורכים גרסה לנוקיה 215/225:
@שלמפוק איך משנים גופן לנוקיה 215/225?
לא נראה שזה כ"כ רצוי/מצוי/אפשרי
@תמיד-עוזר כי ראיתי בין גרסאות שיש גופן שונה לכתב
-
יש הבדל רק בין 13 ו17 ל12 והסיבה הפשוטה זה שהפונט שם הוא עם באגים והוא גם גדול יותר אבל בסופו של דבר זה אותו פונט
-
יש הבדל רק בין 13 ו17 ל12 והסיבה הפשוטה זה שהפונט שם הוא עם באגים והוא גם גדול יותר אבל בסופו של דבר זה אותו פונט
-
- אז אי אפשר לשנות גודל כתב? 2. למה משתנה בין הגרסאות הרקעים בחלק מהגרסאות הרקעים ניראים כמו בתמונת רקע וחלק זה שם תמונה אחרת 3. יש אפשרות לשים משחקים בקיצורים ?
-
@שמערל 1. אפשר. 2. למה זה מעניין אותך / (לתשובה אמיתית) זה תלוי מאיפה הגרסה המקורית. אל תשאל את אותו שאלה בכמה מקומות בבקשה, זה כבר הפעם השניה שאתה עושה את זה, יש כבר מספיק כפילויות של נושאים באתר
-
@10110000 אוקי
אז איך עושים את זהלמיטב הבנתי כוונתו של @10110000 היקר הייתה שיש אופציה אך הוא לא יודע (באותה מידה שיש אופציה להשבית סרטים ספציפית אבל לך תפנה למתכנתים של נוקיה)
@תמיד-עוזר אני יודע איך לעשות את שתי הדברים, אלא שאני מוכר את הגרסאות וכרגע לא מעוניין להסביר שעות של מחקר בחינם...
אם אתה מעוניין בגרסה כזאת למכשיר אחד או לכמות אפשר לדבר בפרטי, זה יחסית זול, ולכן לא רואה כ''כ סיבה שאנשים אחרים יחקרו את הנושא, אבל כל אחד ומה שבא לו