בקשת מידע | איבוד איכות תמונה לאחר המרת מסמך הוורד ל-PDF
-
כשאני מוסיף תמונה באיכות גבוהה, לוורד, ולאחר מכן ממיר את הקובץ (שמור בשם PDF), איכות התמונה בקובץ ה- PDF שנוצר ממש ירודה ומפוקסלת, האם יש פיתרון לכך שאיכות התמונה תשאר איכותית גם לאחר המרת קובץ הוורד?
האופיס 2024 (קרה לי גם בגירסאות הקודמות)
תודה רבה -
@שימיכ
שמור בשם - עם סיומת pdf > אפשרויות > מטב עבור איכות תמונה@pcinfogmach עשיתי זאת מס' פעמים עם/בלי ועדיין אין שינוי - איכות התמונה ב-PDF ירודה.
האם אצלך כשאתה שומר בשם ב-PDF ומגדיל את גודל המסמך, איכות התמונה נשמרת? כוונתי האם הבעיה היא אצלי בלבד או שזו תופעה ידועה בוורד? -
@pcinfogmach עשיתי זאת מס' פעמים עם/בלי ועדיין אין שינוי - איכות התמונה ב-PDF ירודה.
האם אצלך כשאתה שומר בשם ב-PDF ומגדיל את גודל המסמך, איכות התמונה נשמרת? כוונתי האם הבעיה היא אצלי בלבד או שזו תופעה ידועה בוורד? -
כשאני מוסיף תמונה באיכות גבוהה, לוורד, ולאחר מכן ממיר את הקובץ (שמור בשם PDF), איכות התמונה בקובץ ה- PDF שנוצר ממש ירודה ומפוקסלת, האם יש פיתרון לכך שאיכות התמונה תשאר איכותית גם לאחר המרת קובץ הוורד?
תודה רבה -
תודה רבה -
@שימיכ
כשאתה מעלה את התמונה לword אתה אמור להגדיר ב word עצמו את איכות התמונה "אמינות גבוהה "
אחרת כבר ב WORD עצמו האיכות שלה ירודה ל 220 PPI ותוכל לראות את זה גם שתדפיס במדפסת יצא לך באיכות גרועה
תוכל לשנות את זה כאן

-
@ייייי תודה רבה, אבל עשיתי זאת לפני שכתבתי כאן, וזה לא פותר את הבעיה של איכות הנמוכה בהמרה ל-PDF
-
תודה רבה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות