מדריך | צריבת מכשירי נוקיה (SPD) ע"י ResearchDownload
-
אז מה ניתן לעשות כדי שהסים יעבוד כי יש לי נוקיה 225 בלי הכשר שהסים כן עובד
@הישבשר-המלומד תחפש בפורום "מדריך שינוי IMEI לנוקיה 215/225" ולפני זה תסתכל כאן https://mitmachim.top/post/897088.
-
קודם לשנות גירסה או קודם לשנות IMEI ולגבי המדריך לשינוי התוכנות שלו חסומות או נמחקו תודה
-
קודם לשנות גירסה או קודם לשנות IMEI ולגבי המדריך לשינוי התוכנות שלו חסומות או נמחקו תודה
@הישבשר-המלומד א. לא משנה הסדר
ב. בדיוק העלתי למישהו פה https://mitmachim.top/post/1003201 -
זה שני התוכנות שצריך להתקין או רק אחד מאם וא"כ איזו מהם
-
זה שני התוכנות שצריך להתקין או רק אחד מאם וא"כ איזו מהם
-
כתוב תכאן ומכאן מה הפשט -
כתוב תכאן ומכאן מה הפשט -
לא ענית על מה ששאלתי או שלא הבנתי סליחה
-
לא ענית על מה ששאלתי או שלא הבנתי סליחה
-
אה סליחה אוקי תודה רבה איזה מאמץ והשקעה
-
התמונה הישתחררה מנטפרי
-
התמונה הישתחררה מנטפרי
-
תודה רבה הצלחתי בסוף כמובן בזכותך ובע"ה אשרך תודה הייתי נותן לך לייק אבל אין לי עדיין מווניטין
-
אני צרבתי את הגירסה של שלומפ@ האלוף אבל יש לי בעיה שהטלפון תוך כדי שיחה עם משהו עושה צלצול כאילו משהו מתקשר ות'חלס אף אחד לא משהו יודע מה הבעיה ומה הפיתרון
-
אני צרבתי את הגירסה של שלומפ@ האלוף אבל יש לי בעיה שהטלפון תוך כדי שיחה עם משהו עושה צלצול כאילו משהו מתקשר ות'חלס אף אחד לא משהו יודע מה הבעיה ומה הפיתרון
-
@הישבשר-המלומד זה הגדרה שלך בהגדרות עלות.
@שלוםפ כתב במדריך | צריבת מכשירי נוקיה (SPD) ע"י ResearchDownload:
@הישבשר-המלומד זה הגדרה שלך בהגדרות עלות.
מה הכוונה
-
הייתכוונתי שהטלפון עושה צפצוף שמשהו מתקשר וזה באמת מתקשר אבל אני לא רואה את המספר ולא רואה כלום על המסך
-
הייתכוונתי שהטלפון עושה צפצוף שמשהו מתקשר וזה באמת מתקשר אבל אני לא רואה את המספר ולא רואה כלום על המסך
-
כשאני האמצע שיחה זה עושה רעש שמשהו מתקשר ולא מראה לי מי זה ושאני לא באמצע שיחה זה בכלל לא עושה כלום אבל תחל'ס אנשים מתקשרים
-
כשאני האמצע שיחה זה עושה רעש שמשהו מתקשר ולא מראה לי מי זה ושאני לא באמצע שיחה זה בכלל לא עושה כלום אבל תחל'ס אנשים מתקשרים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות