בקשה | מספר כשר על סים לא כשר
-
@ידו-בכול כתב בבקשה | מספר כשר על סים לא כשר:
אני רוצה לקנות סים לא כשר אבל אני רוצה שאם אני מתקשר למישהו שיראה את המספר הכשר שהיה לי עד היום יש למישהו דרך נוחה וחינמית לעשות את זה?
@cool כתב בבקשה | מספר כשר על סים לא כשר:
@ידו-בכול במילה אחת, לא.
בקצת יותר מילים, אין דרך חינמית לעשות את זה.
מי שכן עושה את זה, לוקח על זה מחיר יקר מאוד.קוראים לזה סים לבן וזה נראה לי עולה סביבות 100-200ש"ח חד פעמי ואז כל חודש מחיר של 2 חבילות סביבות ה40-60 ש"ח
-
-
@ידו-בכול יש לי אולי איזה פיתרון בשבילך, אבל ג"כ עולה, ואולי גם יקר, לעשות את השיחות היוצאות שלך דרך קו של ימות המשיח ולשנות זיהוי יוצא, אפשר לנסות איכשהו לשחק בזה קצת, רק שזה יעלה לך כמויות של יחידות (יחידה לדקת שיחה)
-
@צבי-דורש-ציון כתב בבקשה | מספר כשר על סים לא כשר:
@ידו-בכול יש לי אולי איזה פיתרון בשבילך, אבל ג"כ עולה, ואולי גם יקר, לעשות את השיחות היוצאות שלך דרך קו של ימות המשיח ולשנות זיהוי יוצא, אפשר לנסות איכשהו לשחק בזה קצת, רק שזה יעלה לך כמויות של יחידות (יחידה לדקת שיחה)
אפשר עם וירטואל שיחות - זה עד 1500 דקות מתנה.
אבל זה מורכב [אא"כ להגדיר קידומת וכו' - השאלה אם זה יתן P וכו' בתבנית שלו....]. -
@DANIEL-4 כתב בבקשה | מספר כשר על סים לא כשר:
@צבי-דורש-ציון כתב בבקשה | מספר כשר על סים לא כשר:
אפשר עם וירטואל שיחות - זה עד 1500 דקות מתנה.
אבל זה מורכב [אא"כ להגדיר קידומת וכו' - השאלה אם זה יתן P וכו' בתבנית שלו....].אבל עם הוירטואל הנ"ל, איך אפשר להתרשר מטלפון א, ושהזיהוי יהיה ממספר ב'?
-