המלצה | חדש! לבעלי טלפונים כשרים - שליחת וואטסאפ ע''י שיחת טלפון
-
@חיים-הרשקופ כתב בהמלצה | חדש! לבעלי טלפונים כשרים - שליחת וואטסאפ ע''י שיחת טלפון:
כל הדיונים פה זה על סמך סבירות שזה לא רשמי ובא נגיד לשיטתכם שזה לא רישמי
מה אפשר כבר להפסיד זה לא בתשלום מקסימום זה ייחסום מה כבר יכול להיות מה צריך להשקיע פהכן אבל אם זה לא רישמי זה אומר שבעל הוואסטפ יכול לראות את ההודעות ולכן לא לשלוח שם דברים סודיים
אבל גם אני פירסמתי מודול כזה להטמעה בכל מערכת לפני כמה ימים
רק שהוא נחסם על ידי וואסטפ
אבל אמרו לי שם לציין שלא לשלוח סיסמאות לבנק וכו'
ולכן @אברהם-אברהם-1 אני ממליץ לך לציין את זה -
@אברהם-אברהם-1 יש סיכוי שתבקש ממי שבנה את זה שיעשה את זה במערכת של ימות?(הרי את עיקר העבודה עשית בקוד אז לכאו' לא אמור להיות מורכב), אין גישה וא"א גם דרך הפנייה ולא וירטואל פלוס
תודה -
- נוספה האפשרות לשליחת הודעות גם לחו''ל.
שיכלולים בדרך:
-
קבלת הודעות לטלפון כשיש תשובה על ההודעה.
-
שליחה מהירה - שמירת אנשי קשר לשליחה מהירה ללא צורך בהקשת המספר בשליחה
נשמח לשמוע ממכם הצעות.
-
@אברהם-אברהם-1
חסום לי [הוט מובייל] -
@יעקב-אליעזר 083020647
-
@אברהם-אברהם-1
איך אפשר לעשות הפניה מהטלפון שלי למספר שלכם וכל מי שמופנה לא צריך להקיש מספר של הוואצפ שלי, ישר זה יזהה אותו ויתן לו אפשרות לשליחת הודעה קוליות או וכתובה
כמו תא קולי למייל אבל כאן זה לוואצפ -
@דן-שגב
@אברהם-אברהם-1 כתב בהמלצה | חדש! לבעלי טלפונים כשרים - שליחת וואטסאפ ע''י שיחת טלפון:@יעקב-אליעזר 083020647
גם זה?
-
המספר הזה פתוח לקומה הכשרה 083020647
-
@ivrפון במקרה שלך פרסמת את הלינק דרכו אפשר לשלוח הודעות, מה שאפשר לכל אחד להריץ סקריפט או לפתוח דפדפן ולשלוח בקלות מאות הודעות בשניה.
לעומת זאת, בפוסט שפורסם כאן הוא פרסם רק את מספר הקו שבו צריך לעבור איזשהו תהליך עד שמשתמש שולח הודעה, דבר שמקשה על משתמש בודד להתחיל לשלוח קמפיינים.
בנוסף, הוא יכול להטמיע במערכת כל מיני מסננים שיגבילו את כמות ההודעות שמשתמש יכול לשלוח בטווח זמן מסוים ו/או להשתמש במספר חשבונות וואטסאפ שונים ולחלק את כמות ההודעות שנשלחות בו זמנית בלי להגזים ולגרום לחסימת החשבון.אגב, כדי להתיר ספקות למי שמתקשה להאמין, לא מדובר בבוט רשמי. והראיה:
א. בבוט רשמי לא ניתן לשלוח באופן מיידי הודעה עם טקסט חופשי ובטח שלא הודעות קוליות למשתמש שלא יצר אינטרקציה עם הבוט במהלך 24 שעות האחרונות. כדי לשלוח הודעה לנמען שלא יצר קשר עם הבוט ניתן לשלוח רק הודעות תבנית שאושרו ע"י מטא (תהליך שלוקח בין שעה ליממה)
ב. כשנכנסים לפרופיל של בוט רשמי מופיע רק אפשרות של שיתוף והודעה ולא / שיחה / וידאו וכו כפי שמופיע בחשבון וואטסאפ זה.
ג. בבוט רשמי שם הבוט מופיע למקבל ההודעה גם אם מספר הטלפון של הבוט לא שמור באנשי הקשר עדיין בצ'אט יופיע שם הבוט.
-
@טופטופיסט
פתוח ברוך ה -
עדכון מוצ''ש 10/08/24
נוספה האפשרות לשמירת אנשי קשר במערכת,
בשלוחה * אפשר לשלוח בצורה מהירה ע''י הקשת המקש עליו נשמר המספר.