בקשת מידע | אשמח אם תתנו את כל המידע שאתם יודעים על הנגן M390 PRO מאלי אקספרס. מצורף קישור.
-
לחץ כאן
יש לי את הנגן הזה ואשמח לדעת מהמקצוענים שהתנסו עם הנגן הזה, כמה דברים שאותם אני רוצה לדעת.
א. האם יש כזה דבר לנעול (שאלה זו תקפה לכל אנדרוראיד שהגיע ללא אפשרות נעילה) את הנגן שכשלוחצים קצר על כפתור הכיבוי/ ההדלקה הוא נדלק וצריך לעשות קוד או מספרים או קו וכדו'.
ב. האם ישנה אפשרות להוריד את הוידאו לגמרי שאפילו אם אני עושה שיחזור להגדרות יצרן הוידאו לא יחזור. כי עשיתי הסרה לוידאו וכשעשיתי שיחזור להגדרות יצרן (שמאפס את הנגן לגמרי חוץ מהווי פי שלא חזר ב"ה) הסייר קבצים הרגיל חזר ואיתו חזר גם הוידאו.
ואשמח לדעת על עוד דברים נוספים שאתם יודעים.
תודה רבה. -
-
@ברי-קלמנוביץ כתב בבקשת מידע | אשמח אם תתנו את כל המידע שאתם יודעים על הנגן M390 PRO מאלי אקספרס. מצורף קישור.:
א. האם יש כזה דבר לנעול (שאלה זו תקפה לכל אנדרוראיד שהגיע ללא אפשרות נעילה) את הנגן שכשלוחצים קצר על כפתור הכיבוי/ ההדלקה הוא נדלק וצריך לעשות קוד או מספרים או קו וכדו'.
אפשר על ידי אפליקציות חיצוניות אבל לפעמים לוקח להם זמן לעלות בהפעלה ובמצב בטוח הם לא עולים
על ידי רוט אפשר שיעלו גם במצב בטוח@ברי-קלמנוביץ כתב בבקשת מידע | אשמח אם תתנו את כל המידע שאתם יודעים על הנגן M390 PRO מאלי אקספרס. מצורף קישור.:
ב. האם ישנה אפשרות להוריד את הוידאו לגמרי שאפילו אם אני עושה שיחזור להגדרות יצרן הוידאו לא יחזור. כי עשיתי הסרה לוידאו וכשעשיתי שיחזור להגדרות יצרן (שמאפס את הנגן לגמרי חוץ מהווי פי שלא חזר ב"ה) הסייר קבצים הרגיל חזר ואיתו חזר גם הוידאו.
אפשרי כמובן על ידי רוט
אם יש לך עוד שאלות בכבוד...
בכללי שמתי לב שיש לו יחסית הרבה באגים (כל מכשיר שעבר אצלי היה לו סיפור אחר) -
@צדיק-0 כתב בבקשת מידע | אשמח אם תתנו את כל המידע שאתם יודעים על הנגן M390 PRO מאלי אקספרס. מצורף קישור.:
אפשרי כמובן על ידי רוט
מדובר בנגן שעשו לו רוט ובכל זאת הוידאו חזר...
-
@ברי-קלמנוביץ
איך הסרת? כי ככל הנראה זו לא הייתה הסרה אמיתית אלא הסתרה (ADB או משהו) -
@ברי-קלמנוביץ מוחקים את הנגן וידיאו והגלריה מsystem/app
-
@ברי-קלמנוביץ כמובן
-
@ברי-קלמנוביץ
בGPS לוקר הוא כן מראה קליטת לווין (אצלי מצא לכל היותר 3) -
@ברי-קלמנוביץ לא עלי... אבל הורדתי את זה מהפורום
-
@איציק-2 כתב בבקשת מידע | אשמח אם תתנו את כל המידע שאתם יודעים על הנגן M390 PRO מאלי אקספרס. מצורף קישור.:
@ברי-קלמנוביץ
בGPS לוקר הוא כן מראה קליטת לווין (אצלי מצא לכל היותר 3)הוא מחרטט (לא אתה, הנגן והאפליקציה הזו... ), ישבתי על זה שעות.