עזרה | הזמנה מעלי אקספרס הגיע מוצר שונה ממה שהזמנתי
-
הזמנתי ג'לי סטאר
מעלי אקספרס, ובמקום הגלי הגיע מוצר שונה
יש לציין שניצלתי קופונים, מקסימום שאפשר לקבל על הזמנה בסכום שהזמנתי, לא זוכר כמה כסף זה.
מישהו יודע איך אפשר לדרוש מהמוכר שישלח לי את הפלאפון (יצרתי כמובן קשר עם המוכר, זה קרה בשעה האחרונה, בינתיים עוד לא קרא את ההודעה)
בעיקרון הזמנתי את המוצר דרך פייפאל אז מהחזר כספי אני לא כל כך מודאג, אבל אני רוצה לקבל את המוצר שהזמנתי במחיר שעלה לי
סתם מעניין איך אפשר להוכיח להם שהמוצר לא הגיע?
צילמתי תמונות של האריזה שבה זה הגיע ושל הקופסא.
בקיצור מי שיש לו כל בדל של מידע אשמח לשמוע
@משה-144 זכור לי שאתה מכיר את המוכר, אם תוכל לעזור אשמח.
תודה מראש לכולם -
@yos אתה לא צריך להוכיח כלום, פשוט תאמר לו שהמוצר שהזמנת לא הגיע עד עכשיו!
אא"כ המוצר שקיבלת - הוא אותו כתובת משלוח בדיוק שמופיע לך על הג'לי סטאר באליאקספרס...
אין שום סיבה שהוא לא יתן לך את המוצר במחיר שקיבלת מראש, ואם הוא יעשה בעיות - תערב את אליאקספרס - ותפתח לו מחלוקת.עוד משהו: תמיד כתוב בהזמנה שלך - עוד כמה ימים נשאר למוכר לשלוח לך את המוצר - שאם לא ישלח עד התאריך הזה - הוא יתחייב להחזיר לך סכום קטן ממה ששילמת, אם הזמן הזה עבר - תתבע את הסכום הזה.
(סתם מעניין אותי - לאיזה מחיר כ"כ זול הגעת?) -
@דודי-ענהאל כתב בעזרה | הזמנה מעלי אקספרס הגיע מוצר שונה ממה שהזמנתי:
@yos אתה לא צריך להוכיח כלום, פשוט תאמר לו שהמוצר שהזמנת לא הגיע עד עכשיו!
אבל הוא כן הגיע, במעקב שלהם אמור להופיע שהוא אסף את החבילה. פשוט הגיע משהו אחר...
-
@צדיק-תמים איך הבנת ככה? יכול להיות שהוא חשב שזו החבילה, אבל הוא הזמין עוד משהו.
וכן יכול להיות שבדואר טעו והביאו לו משהו של מישהו אחר.
למה שמוכר של יוניהרץ יביא לו מטען לרכב, אין לו בכלל את המוצר הזה, וזה של בזוס - חברה אחרת. -
יכול להיות שהוא חשב שזו החבילה, אבל הוא הזמין עוד משהו
לא. יש לי קצת ניסיון בהזמנות...
וכן יכול להיות שבדואר טעו והביאו לו משהו של מישהו אחר
כתוב על זה את השם שלי, ומספר מעקב של הגלי
עכשיו אני אוחז שיש מתחת המדבקה של אריזת המשלוח עוד מדבקה
אנסה אולי לקלף
קילפתי את המדבקה, התקשרתי למספר שהופיע על המדבקה השנייה, הגעתי לבן אדם מקרית אונו, אמר לי שבאמת הזמין את המוצר שקיבלתי, וגם הוא קיבל אריזה עם שתי מדבקות, על המארז שלו כתוב בטרייה, מקווה שכשיפתח את המארז יראה פלאפון ולא בטריה ובזה יבא הכל על מקומו בשלום -
תגובת המוכר
Thank you very much for your picture, We have already reported this to the warehouse immediately. Please give us a few days. We also need some time to conduct an internal investigation. Please keep in touchשווה לחכות
או שכדאי לפנות לפייפאל לבקש החזרים?
יכול ליהיות שאני יפסיד מזה שאני יחכה כמה ימים? -
@yos כתב בעזרה | הזמנה מעלי אקספרס הגיע מוצר שונה ממה שהזמנתי:
תגובת המוכר
Thank you very much for your picture, We have already reported this to the warehouse immediately. Please give us a few days. We also need some time to conduct an internal investigation. Please keep in touchשווה לחכות
או שכדאי לפנות לפייפאל לבקש החזרים?
יכול ליהיות שאני יפסיד מזה שאני יחכה כמה ימים?הזמנת מהקטגוריה צוייז בעלי אקספרס? אם כן יש מצב שהם באמת טעו בחבילות. אם זה מהמוכר ישירות אז הייתי פותח קייס (אלא אם כן אתה סומך עליו שבאמת ישלח שוב)
-
@לידור בוודאות טעו בחבילות
היה על החבילה 2 מדבקות, קילפתי את המדבקה העליונה והתקשרתי למספר שהופיע שם, וזה באמת היה החבילה של אותו בן אדם, החלפנו חבילות, גם בחבילה שהגיעה אלייו היה 2 מדבקות, עשיתי אותו תהליך, הבעיה שלבעל החבילה השנייה לא הגיע כלום
אז הבאתי לו את החבילה ונשארתי בלי כלום (לפחות קצת קידוש השם שתיהם היו חילונים) פייפאל לא מסכימים לפתוח מחלוקת אם אין לי את החבילה שהגיעה אליי
מקווה שעלי אקספרס לא יעשו בעיות ויסכימו לתת החזר בלי שאני מחזיר את החבילה (המוצר שהגיע אליי שווה 30 ואני הזמנתי ב700...)
מקסימום אני יזמין את המטען מעלי ואני ישלח חזרה -
הרבה פעמים אתה רואה בעלי אקספרס דברים במחיר מצחיק ואתה באמת מתפלא איך זה... ואז שאתה נכנס בפנים אתה רואה שמה שבמחיר מוזל זה סתם איזה כרטיס זיכרון/ מטען/ אוזניות וכו' והפריט העיקרי עולה במחיר שמתאים לו...
ייתכן שזה מה שקרה לך?
-
@yos כתב בעזרה | הזמנה מעלי אקספרס הגיע מוצר שונה ממה שהזמנתי:
@לידור בוודאות טעו בחבילות
היה על החבילה 2 מדבקות, קילפתי את המדבקה העליונה והתקשרתי למספר שהופיע שם, וזה באמת היה החבילה של אותו בן אדם, החלפנו חבילות, גם בחבילה שהגיעה אלייו היה 2 מדבקות, עשיתי אותו תהליך, הבעיה שלבעל החבילה השנייה לא הגיע כלום
אז הבאתי לו את החבילה ונשארתי בלי כלום (לפחות קצת קידוש השם שתיהם היו חילונים) פייפאל לא מסכימים לפתוח מחלוקת אם אין לי את החבילה שהגיעה אליי
מקווה שעלי אקספרס לא יעשו בעיות ויסכימו לתת החזר בלי שאני מחזיר את החבילה (המוצר שהגיע אליי שווה 30 ואני הזמנתי ב700...)
מקסימום אני יזמין את המטען מעלי ואני ישלח חזרהתבקש מבעל החבילה את האריזה, תןכיח שזה טעות.
קרה לי גם פעם שהזמנתי 3 גל תיקים והגיע 2 גל ועוד משקפי שמש במקום... כמובן שצילמתי וקיבלתי זיכוי.