בקשת מידע | משיכת כבל סיבים
-
לצערי אני פוגש את ההגזמה הזו כל הזמן
ברשתות ובמצלמות אבטחה
כמעט כל המתקינים כולם ישימו לך CAT7 לכל מצלמה ומצלמה
ולכל שקע בכיתה
ואני קרוב ל 10 שנים משתמש ב CAT5 נחושת מלאה (ולא CCA שזה אלומיניום מצופה)
ולהתקנות חוץ ב NYY שזה כבל מוגן שמש שחור.
ולא מבין את ההגיון של כל המתקינים
הרי אחרי הכל כל המצלמות 8 או 16 ואפילו 32 מגיעים בסוף ל NVR בכבל רשת רגיל ולכניסת 100 אז למה כל מצלמה צריכה CAT7
זה כבל יקר פי כמה, עבה פי כמה קשה להשחלה פי כמה, ומחייב אותך לשים בקצה קיסטון + מגשר שמיקר ומסרבל במקום קונקטור בעשר אגורות.וגם בכיתות מחשבים אפילו מול השרת המקומי שכן מגיע לגיגה, כמה מרחק כבר יש מהתחנה לארון תקשורת שבכיתה 10 מטר +- ?
בשביל זה להתקין עשרות כבלים של cat7 ולהלחם עם הקצוות שלהם.אולי יבא יום ואסכים איתם, בינתיים מבחינתי Over kill
במקרה דנן אולי למרחק גדול בחוץ הייתי לוקח CAT6 NYY
אבל למה לא להביא את התשתית עד לקצה בסיב אופטי שהצעתי לעיל
אני קונה מכאן כבלים במחיר מעולה
הנה cat6 נחושת מלאה להתקנת חוץhttps://tst-israel.co.il/product/כבל-רשת-cat6-מסוכך-100-מטר-איכותי-נחושת-להתקנ/
-
-
כל המעלה של הסיב היא למרחקים והפרעות
כך שנראה לי קצת ביזבוז להזמין סיב לנקוה מסויימת וממנה למתוח כבל רשת למרחקיםאם כבר אז להאריך את הסיב
ותלוי גם אם תקח מהספק גם את הציוד, ראוטר סיב או שתקבל מתאם סיב-לרשת ועליו תתקין ראוטר רגיללגבי הקונקטורים תברר מי התשתית ואיזה קופסה הם שמים ואיזה כניסה יש בראוטר /מתאם
SC LC
-
@adhd ברוב החברות יבצעו לך התקנה של סיב למבנה בודד באיזור ה 350
לגבי כבל רשת רגיל במרחקים כאלה זה מאט את המהירות הגם שבפני עצמו המרחק (80 מ) לא מאד משפיע אבל בדרך כלל יש בדרך הרבה EMI (כל מיני צינורות כבלי חשמל טלפון ברזלים וכו) שהם יכולים מאוד להאט את המהירות -
אגב, אצלי כבל CCA אפילו למצלמה בודדת לא עבד מעל 70 מטר
הנחושת מלאה כן -
-
תודה,
כשגיליתי את הנתון הזה ופניתי לספקי כבלים
הם בכלל לא ידעו מה אני רוצה
עד שמצאתי את האתר הזה שציין בפירוש את שני הסוגים