עזרה | מישהו יכול להוריד את אפלקציית טמו??
-
@ELCHANAN-0 כתב בעזרה | מישהו יכול להוריד את אפלקציית טמו??:
@אהרן
וחוץ מזה אני מכיר מישהו שגנבו לו בטמו גם מפייפללא אפשרי - פאי פאל לא משתפים את נתוני האשראי שלך עם המוכר וכמה שאתה מאשר זה מה שהם מעבירים אז אין לו איך לגנוב
-
נשמח אם תורידו
-
-
@Yehuda-1 כתב בעזרה | מישהו יכול להוריד את אפלקציית טמו??:
@א-מ-ד
יש אתרים (לדוגמא kinguin) שכשמשלים פעם אחת דרך פייאפל אצלם, בפעם הבאה הם בכלל לא יעבירו אותך לאתר של פייאפל, אלא יחייבו לבדגם אצלם זה ככה בברירת מחדל, אבל פספסת את הנקודה
הפרטי אשראי שלך לא מסתובבים, ואם יחייבו אותך סתם זה יהיה רשום בצורה ברורה שטימו חייבו דרך פייפאל ופייפאל יחזירו לך את הכסף (ליתר דיוק לא יעבירו אותו בכלל למוכר, הם מעכבים את הכסף אצלם למשך תקופה שבה הקונה יכול להתלונן) -
@ELCHANAN-0 כתב בעזרה | מישהו יכול להוריד את אפלקציית טמו??:
יש כרגע הנחות של 400 ש"ח באתר טמו שניתן לממש רק ע"י האפלקציה
שטויות, זה הנחות אם תזמין בסכום מאוד גבוה ו/או פריטים מאוד מסוימים
אל תבנה על זה
https://growth.design/case-studies/temu-onboarding-psychology -
שלח קישור בדריב
@צדיק-תמים -
@צדיק-תמים
אלוףףףףף אתהה
האמת אתה צודק הורדת לי את החשק -
@ELCHANAN-0 אני מחפש כבר חודשים את האפליקציה של טמו בAPK ואין בשום מקום שנפתח בנטפרי!!!
אני ממש חייב דחוף את האפליקציה הזאת מי שיכול להעלות לפה בדרייב או בפורום עצמו יועיל מאוד גם המון משתמשים מפרוג מחפשים ולא מוצאים
בבקשה... תודה -
@א-מ-ד כתב בעזרה | מישהו יכול להוריד את אפלקציית טמו??:
לא אפשרי
אפשרי ועוד איך
אם בהתקנת האפליקציה אתה נותן לאפליקציה גישה להכל (קראת פעם את האותיות הקטנות בכל שלבי ההתקנה?)
אז... -
@משחזר-מידע אפשר להתייחס בבקשה סך הכל להעלות לכאן אפליקציה מעודכנת של טמו בקובץ APK בבקשה מי יכול??
אתה יכול אולי אח יקר? -
פוסט זה נמחק!
-
@משחזר-מידע ?!
-
פוסט זה נמחק!
-
@משחזר-מידע מה אתה צוחק עליי?
ביקשתי אם תוכל בבקשה להעלות לכאן את האפליקציה TEMU
למה ההתנהגות הזאת? אני בדרך כלל ממש מעריך אותך... -
פוסט זה נמחק!
-
@משחזר-מידע וואו..
אני המום מהתגובה שלך?
מה עשיתי לך שככה קצפת עליי?
אמרתי משהו שפגע בכבוד שלך? אני מנסה לראות שוב ושוב בהודעות שלי ולא מבין למה אתה מדבר אליי ככה?
אשמח שתסביר לי, אני אתנצל... -
פוסט זה נמחק!