עזרה | בעיות במאקרו של וורד
-
תגובה: באג | מאקרו של וורד עושה בעיות
דיברו כאן בעבר על בעיות במאקרו, אך לא מצאתי את הפתרון לבעיה שלי.
יש לי כמה מאקרואים, חלקם יצרתי בעצמי וחלקם מאת המתמחים החשובים כגון האדם החושב ועוד, שעוזרים לי יומיום.
לאחרונה הוורד לא פותח לי אף אחד מהם וגם לא מסכים ליצור חדש, בטענה כמו 'מיקום מאקרו לא נמצא'.
יש להדגיש כי במרכז יחסי האימון נתתי אישור לכל המאקרואים, וזה לא עוזר.. -
@מתמחה
היכן היו שמורים המאקרו? בNORMAL (ברירת מחדל), או בקובץ שונה?
דיברו על זה כמה פעמים, לא זוכר בדיוק היכן.
העניין הוא שיש בעיה בוורד, שלפעמים מסיבה לא ברורה, הוא יוצר תבנית נורמל חדשה, שעליה מבוססים כל המסמכים, ובה נשמרים בברירת מחדל כל המאקרו שעשית / הוספת, ובחדש הם פשוט לא קיימים, כך שאם אין לך גיבוי, אז תצטרך לשחזר את המאקרו שעשית.
אם זה הבעיה, יש פתרון חלקי להבא, מאקרו לגיבוי הקובץ NORMAL, כך שגם במקרה של מחיקה, יהיה לך לפחות את התבנית עם המאקרו. -
@דאנציג כתב בעזרה | בעיות במאקרו של וורד:
אם זה הבעיה, יש פתרון חלקי להבא, מאקרו לגיבוי הקובץ NORMAL, כך שגם במקרה של מחיקה, יהיה לך לפחות את התבנית עם המאקרו.
או פשוט לא לשמור את המאקרואים בתבנית הנורמל
אפשר לייצר תבנית ייעודית עבור המאקרואים ולשמור אותה אותה בתיקיית ה-startup של וורד -
@דאנציג כתב בעזרה | בעיות במאקרו של וורד:
העניין הוא שיש בעיה בוורד, שלפעמים מסיבה לא ברורה, הוא יוצר תבנית נורמל חדשה, שעליה מבוססים כל המסמכים, ובה נשמרים בברירת מחדל כל המאקרו שעשית / הוספת, ובחדש הם פשוט לא קיימים, כך שאם אין לך גיבוי, אז תצטרך לשחזר את המאקרו שעשית.
זה קורה לפעמים כאשר משתמשים בניקוי קבצי זבל יש תיקייה שנקראת inetcach שאם מנקים אותה זה גורם לאיפוס הנורמל.
-
@pcinfogmach כתב בעזרה | בעיות במאקרו של וורד:
אפשר לייצר תבנית ייעודית עבור המאקרואים ולשמור אותה אותה בתיקיית ה-startup של וורד
זה מה שאני עושה בדרך כלל, הבעיה היא שכאשר מקליטים מאקרו, זה אוטומטי נשמר בנורמל, וכדי להעתיק/להעביר לקובץ שבסטרטופ צריך לפתוח אותו.
@pcinfogmach כתב בעזרה | בעיות במאקרו של וורד:
כאשר משתמשים בניקוי קבצי זבל
לאו דווקא, הרבה פעמים לאחר הקלטת מאקרו וורד מבקש לשמור שינויים במסמך הנורמל, ואם לא מאשרים או כן מאשרים (לא זוכר בדיוק) כל המאקרו בנורמל נמחקים!!!
-
@מתמחה כתב בעזרה | בעיות במאקרו של וורד:
תגובה: באג | מאקרו של וורד עושה בעיות
דיברו כאן בעבר על בעיות במאקרו, אך לא מצאתי את הפתרון לבעיה שלי.
יש לי כמה מאקרואים, חלקם יצרתי בעצמי וחלקם מאת המתמחים החשובים כגון האדם החושב ועוד, שעוזרים לי יומיום.
לאחרונה הוורד לא פותח לי אף אחד מהם וגם לא מסכים ליצור חדש, בטענה כמו 'מיקום מאקרו לא נמצא'.
יש להדגיש כי במרכז יחסי האימון נתתי אישור לכל המאקרואים, וזה לא עוזר..תנסה להכנס לחלונית מפתחים שם תסתכל תבנית מסמך ותראה אם שם קימים הקבצים לפעמים יכול להיותשהם נעלמו