בעיה | מקרר שארפ שהתנתקו החוטים שבתוך הפאנל
-
הובלתי מקרר שארפ 4 דלתות דגם sj-x 5406 והתנתקו החוטים מהקונקטור
יש שם שתי קבוצות חוטים ושתי קונקטורים
החוטים בצבעים שונים והחוטים אליהם שייך התחבר בצבעים אחרים , יש בזה כללים איזה חוט הולך לאן ? או שאולי למישהו יש כזה \ מכיר את הדגם ויודע להגיד לי איזה חוט לאן ?
ניסיתי להפעיל שהחטוים מנותקים והמקרר חשב שהדלת פתוחה ולא עבד כל כך טוב -
@אלקטרון זה קרה בבית של ההורים שלי ואחד מהאנשים של משמרת השבת שבס”ד הם דברו איתו על משהו אחר אמר להם מהזיכרון את הסדר של החוטים כי הוא בדק את המקרר פעם אם כי אני לא בטוח מה הדגם
אם לא תסתדר עד מחר בצהריים תתיג אותי ואני אשתדל לבקש מהם לבדוק את הסדר של החוטים או לצלם -
@אלקטרון אני חושב שאין להם כשרות על מקררי שארפ ושארפ זה מכון מדעי של הלפרין/לוריא
אולי תשאל גם אותם
אולי אני טועה אבל כשההורים שלי קנו בודאי לא היה אבל אחד הצדיקים עם החוש הטכני שעובד אתם זכר איך זה נראה ממתי שבדק אם אפשר להכשיר כמדומה שזה אותו אחד שמתעסק במצברים -
@אלקטרון לא הבנתי היכן התנתקו החוטים!
תמונה יכולה מאוד לעזוראני פעם סתם דיברתי עם טכנאי בכיר של משמרת השבת, ובתור בן אדם מאוד מקצועי הוא עזר לי עם המקרר, אל לא שרשמית הוא יודע היכן מתחבר כל חוט,
מה שכן הם יודעים- אמור להיות להם שירטוטים של כל הדגמים של כל החוטים- כדי לדעת איך להתקין את הפיקוד- והם עושים את זה בדר"כ כמו תוקים [בלי לזלזל חלילה- אבל אין סיבה שהם ידעו יותר מזה- ובוודאי שלא לזכור את כל אלפי הדגמים בע"פ] -
@אלקטרון כתב בבעיה | מקרר שארפ שהתנתקו החוטים שבתוך הפאנל:
לא מצליח להעלות תמונה
תקטין את הגודל [משקל של התמונה] (הוא כותב לך שזה גדול מידי) אפשר בפורמט פקטורי וכדו']
בפאנל בין השתי דלתות של המקפיא תחתון לבין השתי דלתות של המקרר עליון יש פאנל עם צג וכפתור הפעלה וחצים לויסות טמפרטורה שמה יש חוטים שיוצאים מהמקרר ומתחברים לאותו פאנל
התנתק בחיבורים?/ הלחמות? באמצע החוט?
אני לא מצליח להבין בלי תמונה [ויתכן שגם עם תמונה...]
ובאמת זה לא קשור כלל לטכנאים של משמרת השבת... כי הם יודעים רק בפיקוד שמאחורה.@אלקטרון כתב בבעיה | מקרר שארפ שהתנתקו החוטים שבתוך הפאנל:
א.ר אני לא יודע מה זה לתיג אותך
לתייג- זה לרשום את שמו עם @ לפני המילה [ואז כבר קופץ לך השמות לפי הפופלריות בפוסט]
יתכן שעל הפאנל עצמו איפשהו יש מקרא לסדר של החוטים
-
מי שהצליח עכשיו להבין מה אני רוצה ואיזה חוט הולך לאן נודה לו במידה מרובה
כעת אני מצליח להתחיל להבין!
אבל אני באמת לא יודע איך זה אמור להיות הסדר של החוטים
פתחתי את המקרר מאחורה ונראה לי שזה האגד חוטים cn6 ו cn7
יש מה לראות שם?
אולי תעלה תמונה גם של הפנל מאחורה, זה יכול לעזור[אני הייתי מנסה (בזהירות) לחבר את החוטים לפי צבעים דומים- דהיינו- [הצבעים בתמונה לא מספיק ברורים (לי)] ירוק כתום חום לירוק כתום חום, אדום ואדום לצהוב וצהוב וכו' (הצבעים בתמונה לא מספיק וכו')
-
כמו שכולם רואים יש בחלק האחורי של המקרר שתי קבוצות חוטים דומות
העצה להרכיב דומה לדומה היא באמת גם מה שאני חשבתי הבעיה שזה לא אותם צבעים ממש כלומר יוצאים חום כתום צהוב אדום ירוק , חום כתום צהוב אדום
ובכניסה יש שתי קונקטורים שבאחד חום כתום ירוק (ויש בו 5 כניסות והיו בו חוטים קודם הניתוק)
ובשני יש 2 אדומים ושתיים שחורים (צבע שאין בכלל ביציאה)
הקיצר בוקה ומבולקה -
הוספתי גם תמונות של החוטים שמאחורי המקרר אולי זה קשור
יפה מאוד, עכשיו התקדמנו המון!!!!
קח רב מודד (למדידת רציפות) או צורה אחרת למדוד רציפות, ותעשה לך סדר בחוטים שיוצאים מהמקרר לכיוון הפאנל [היכן שנתלשו הקונקטורים]
תוכל לעשות לך חלוקה של שני קבוצות- לפי הקבוצות מאחורה, וגם תוכל לעשות סדר מי ראשון ומי אחרון, ואח"כ תוכל פשוט לחבר אותם אחד לאחד ושני לשני ושלישי לשלישי ורביעי לרביעי, ואח"כ תעבור לקונקטור השני ותחזור על הפעולות הנ"ל.
בהצלחה!