בקשת מידע | תצוגת קבצי APK במחשב ווינדוס
-
@יוסף-אלחנן
כי בדר''כ לא חייבים, אבל בכל מקרה הפעלה מחדש זה דבר שיכול לעזור להרבה דברים@ישראל-142 צודק!
זה תקין אם המסך נסגר מיד, או שצריך להיות איזה פלט או משהו כזה?עריכה
עובד מעולה!
תודה רבה!!!
-
@אורי-0
כן יש אפשרות, רק צריך להתקין תוסף למחשב
apkshellext2_0.1.5961.26220.zipתחלץ את הקבצים למקום קבוע שלא תעביר את זה משם ותפעיל את הקובץ install.bat (כמנהל)
דוגמא

@ישראל-142 אני לא מצליח תוכל לעזור לי

-
@ישראל-142 אני לא מצליח תוכל לעזור לי

-
@אלי-30 הפעלתי את ה'install' כמנהל?
@יוסף-אלחנן כן
-
@יוסף-אלחנן כן
@אלי-30
אוקיי, אני לא יכול לדבר במקום @ישראל-142, אבל אולי תנסה לעשות עכשיו הפעלה מחדש למחשב...

תעדכן, אחי...
-
@אלי-30
אוקיי, אני לא יכול לדבר במקום @ישראל-142, אבל אולי תנסה לעשות עכשיו הפעלה מחדש למחשב...

תעדכן, אחי...
@יוסף-אלחנן אוקי
-
@אלי-30

תעדכן, אחי...
@יוסף-אלחנן עדיין לא עובד ואני מתעסק הרבה עם כאלה אני צריך כל פעם לפתוח את האמולטור בשביל לראות את התצוגה מקדימה
-
@יוסף-אלחנן עדיין לא עובד ואני מתעסק הרבה עם כאלה אני צריך כל פעם לפתוח את האמולטור בשביל לראות את התצוגה מקדימה
@אלי-30
וואלה, לא יודע...בא נחכה ל @ישראל-142
-
-
@ישראל-142 כן יותר מאוחר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות