בירור | חשמל חינם האם זה אמיתי
-
@מוישיי-24
שלהפעיל מכונת כביסה של 230V 60Hz מסוללת 6V (או כמה שהמקדחה שלך), אתה תצטרך ממיר שתומך בסטנדרטים האלה, וגם אז זה לא יספיק לך לכביסה אחת.
יש סטנדרטים לצריכת חשמל של מכונות שאתה חייב לעמוד בהם, אתה לא יכול סתם "לזרוק" חשמל ולקוות שזה יעבוד. -
@מוישיי-24
נניח ויש לך 1000 מקדחות, שכולן זזות במהירות קבועה של 60 סיבובים בשנייה, ויש לך חוט נחושת ארוך מאוד, כולן טעונות לחלוטין ויש לך אפשרות להפעיל את כולם במקביל במדויק כשמחוברים להם מגנטים עם כשהקטבים של כולם מקבילים לחלוטין, ומולטימטר שמוודא שהמתח שלך הוא בדיוק 230V (אפשר לשחק עם המתח באמצעות אינדוקציה) -
אז כן, אתה יכול להפעיל עם זה בית בזמן הפסקת חשמל.המסקנה צריכה להיות שצריך להבין טוב איך זה עובד בשביל להפוך את לישים, סתם לייצר חשמל יכול להיות טוב בשביל להטעין סוללת AC, לא בשביל להפעיל מכשיר חשמלי. (אבל הסוללה יכולה להפעיל מכשיר חשמלי, תלוי אם היא תואמת לסטנדרטים של מכשירים חשמליים)
-
@מוישיי-24 כתב בבירור | חשמל חינם האם זה אמיתי:
עכשיו עם כל הידע שיש לך
איך אני בונה גנרטור בייתיקונה בחנות.
-
-
@יענקל-ה-הצדיק
https://mitmachim.top/topic/27700/בקשת-מידע-בורר-אוטומטי-לגנרטור/37יש לך שם שירטוט של משהו כזה למצברים!
אתה צריך משהו ברצינות, יותר מאשר כל השרשור הזה,
אתה יכול ליצור איתי קשר במייל
tlata.gam@gmail.com -
@מוישיי-24 כתב בבירור | חשמל חינם האם זה אמיתי:
@Wild טוב נגיד אני רוצה לקחת את האנרגיה של הרוח
זה ולבנות מנוע יסתובב מהרוח וייצר חשמל שהחשמל הזה יטעין בטריה למשל ואז שהרוח לא מסובב עדיין אני יוכל להנות מחשמל שהרוח הטעינה אני צריך מידע איך עושים מנוע שמייצר חשמל ואיך
משיגים בטרייה כזאתבניגוד למה שנאמר עד עכשיו, זה דווקא רעיון מצויין, להשתמש ברוח או בשמש, עם או בלי שילוב בטרייה. אם יש לך גג רעפים של בית פרטי אתה יכול להרוויח כ12 אלף שח בשנה ממערכת סולארית כשהעלות של המערכת היא כ70 אלף ומחזיקה כ10 שנים. כלומר זה באמת ריווחי ויש כמה אלפי אנשים בארץ שעשו את זה.
לגבי רוח זה מאד תלוי איפה בדיוק אתה גר, רק במיקומים מאד מסויימים זה עשוי להיות משתלם.
בכל מקרה לא בונים לבד אלא קונים ויש כמה וכמה חברות שמתעסקות בזה.אגב המספרים לא זרקתי, אלא מידיעה מקרוב משפחה שיש לו בית פרטי באופקים וכבר קיבל כסף מחברת חשמל.