בקשת מידע | יצירת מאקרו להערת סקירה בWORD 365
-
שלום וברכה
אני מנסה לעשות מאקרו של יצירת הערת סקירה ע"י הקלטת מאקרו, ללא הצלחה. בבדיקה של הקוד רואים שהוא ריק.
שאלתי את ג'מיני והוא בלבל בשכל. אני לא מבין בVBA בשביל לתקן את הטעויות שלו...
אציין שמדובר בWORD 365, בWORD 2019 ההקלטה עבדה מצויין.
אשמח לעזרתכם.שאלה נוספת, בWORD 2019 היתה אפשרות להציג את ההערות סקירה בחלון בחצי התחתון של המסך. איך אפשר להגיע לזה ב365?
תודה רבה!!!
-
@106 כתב בבקשת מידע | יצירת מאקרו להערת סקירה בWORD 365:
אני מנסה לעשות מאקרו של יצירת הערת סקירה ע"י הקלטת מאקרו, ללא הצלחה.
תשובה: יש קיצור מקשים ALT-CTRL-M
וכן אפשר ליצור קיצור חדש ע"י התאמה אישית של רצועת הכלים, התאמת קיצורי מקשים, תפריט סקירה, InsertAnnotation.עדיין נשארה השאלה השניה:
שאלה נוספת, בWORD 2019 היתה אפשרות להציג את ההערות סקירה בחלון בחצי התחתון של המסך. איך אפשר להגיע לזה ב365?
אשמח למענה.
תודה רבה! -
@מניין כתב בבקשת מידע | יצירת מאקרו להערת סקירה בWORD 365:
@106 סקירה, חלונית סקירה, חלונית סקירה אופקית.
תודה רבה על המענה.
מה שהצעת זו חלונית סקירה כללית שכל כל התיקונים וכו', אבל בגירסאות הקודמות היתה אפשרות של חלון תחתון הכולל רק את ההערות סקירה.כמו כן בגירסא זו הערות הסקירה לא נגללות אוטומטי בצמידות למסמך.
ועוד משהו מעצבן שההערות סקירה תופסות טור בפני עצמו מלבד הסקירה, כמעט לא נשאר מקום לטקסט של המסמך.
אולי יש למישהו פיתרון לשתי נקודות אלו?בקיצור, נראה שהם ניתקו את ההערות סקירה מהמסמך, וההערות כאילו מסמך לעצמו שאינו זורם עם המסמך הראשי. זו שטות גדולה ואינני מבין מה נפל עליהם.
-
@106 כתב בבקשת מידע | יצירת מאקרו להערת סקירה בWORD 365:
כנראה זה אבוד.
החידוש המופלא והמעצבן הזה נקרא 'הערות מודרניות'. אפשר לבטל זאת בהגדרות ולחזור להערות סקירה שהיו בעבר, כך:
קובץ>אפשרויות>כללי>הפוך תגובות מודרניות לזמינות - לבטל את הסימון ולהפעיל מחדש את וורד.דא עקא שמייקרוסופט מודיעים שאפשרות זאת עתידה להתבטל בהמשך. לפחות בינתיים נהנה מהסגנון הישן.