בעיה | תנור חדש שמוציא ריח פלסטיק שרוף עם עשן
-
@לא-מבין-במחשבים-0 כתב בבעיה | תנור חדש שמוציא ריח פלסטיק שרוף עם עשן:
למה צריך כמה פעמים?
תפעיל על החום הכי גבוה לשעה וחצי. אח"כ תן לו להתאוורר (דלת פתוחה) אם נשאר הריח זה ודאי לא תקיןהשאלה אם זה ישכנע את השרות.
בשביל לשכנע את השרות נצרך כמה פעמים -
@אביגיל-צעדיםם נדמה לי שבד"כ כתוב בהוראות של תנורים חדשים שצריך להפעיל אותם איזה זמן (עם דלת פתוחה אני חושב) ואז באמת יש ריח שיוצא (המלצה: כדאי לעשות מצב טורבו שזה גם עם איורור, וקצת יותר זמן ממה שכתוב בהוראות)
@שטיגליץ כתב בבעיה | תנור חדש שמוציא ריח פלסטיק שרוף עם עשן:
@לא-מבין-במחשבים-0 כתב בבעיה | תנור חדש שמוציא ריח פלסטיק שרוף עם עשן:
למה צריך כמה פעמים?
תפעיל על החום הכי גבוה לשעה וחצי. אח"כ תן לו להתאוורר (דלת פתוחה) אם נשאר הריח זה ודאי לא תקיןהשאלה אם זה ישכנע את השרות.
בשביל לשכנע את השרות נצרך כמה פעמיםוכמובן שאם זה לא עוזר גם עם עשית כמו שכתוב בהוראות ונשאר ריח ממש חזק שאפשר לפנות אליהם (כי ריח חלש נשאר קצת בהתחלה גם אם עשית לפי ההוראות, לכן כתבתי שכדאי יותר זמן)
-
@אביגיל-צעדיםם ואם מדובר ב MÜLLER (של אושר עד) אז גם 3 שעות זה תקין, שיהו בריאים...
עלה לי עשן כאילו יש שם חבילת שקיות וריח של שריפה בכרמל ואמרו לי שזה תקין. וזה אכן עבר. -
@aiib כתב בבעיה | תנור חדש שמוציא ריח פלסטיק שרוף עם עשן:
בשביל לשכנע את השרות נצרך כמה פעמים
לא יודע אם מותר אבל יש אפשרות ל ש ק ר...
תכלס', הרעיון שלהם שזה לא יהיה קריאת שווא, על דבר שניתן לפתור בקלות
אם אתה יודע בוודאות שהמכשיר תקול ולא יעזרו כל הפעלות כאלו, אתה יכול להסביר להם בשפה שלהם....... -
@תלת-פאזי כתב בבעיה | תנור חדש שמוציא ריח פלסטיק שרוף עם עשן:
בשביל לשכנע את השרות נצרך כמה פעמים
לא יודע אם מותר אבל יש אפשרות ל ש ק ר...
תכלס', הרעיון שלהם שזה לא יהיה קריאת שווא, על דבר שניתן לפתור בקלות
אם אתה יודע בוודאות שהמכשיר תקול ולא יעזרו כל הפעלות כאלו, אתה יכול להסביר להם בשפה שלהם.......על זה בדיוק דיברתי...
-
@שטיגליץ כתב בבעיה | תנור חדש שמוציא ריח פלסטיק שרוף עם עשן:
מה העניין לשקר בשביל דבר כזה?
@תלת-פאזי כתב בבעיה | תנור חדש שמוציא ריח פלסטיק שרוף עם עשן:
אתה יכול להסביר להם בשפה שלהם.......
על זה בדיוק דיברתי...
כנראה זה היה גס מידי....
כוונתו הייתה, שאם השירות מנסים להתחמק בטענה שעדיין לא הפעלת מספיק פעמים בשביל לוודא שזה בעיה במכשיר, ולא רק ריח ראשוני
אפשר להסביר להם בשפה שלהם שהפעלת כבר מספיק פעמים (כמה שהם רוצים) בשביל להבין שזה תקלה בתנור! -
@שטיגליץ אני לא בקיא בהלכה ולכן כתבתי מפורשות שאני לא יודע אם זה מותר.
אבל יש מקרים שמותר. כשחברה מתעקשת להסריח לך את הבית ו'להעביד' אותך כי היא מתקמצנת לשלוח טכנאי ולעמוד מאחורי המוצר שלהם אתה לא תמיד חייב להיות ה'בובה' שלהם.
כדאי כמובן לשאול רב אבל זה לא במובן המוכר של שקר אלא מניעת ניצול.נ.ב דיסלייק לא ראוי כאן...