מדריך | תגובות למדריך מזגנים חלק ב'- התקנה
-
דבר ראשון, כל פעם זה תענוג גדול לקרוא את הפוסטים ובמיוחד את המדריכים שלך.
הכל בטוב טעם, לשון ודעת.רק אומר, אם כבר פירטת שם על מילוי גז, תוכל כבר אולי להוסיף בכותרת שישנה שם הדרכה למילוי גז.
גם ע"פ הידוע לי, מילוי גז עושים דווקא כשהמזגן על קירור.
אולי כדאי להבליע את זה במדריך.(ואולי להרחיב טיפה על זיהוי בריחות והסיבות לכך, שאגב זכור לי שבודקים בריחות כשהמזגן על חימום, ומקופיא לא ראיתי שנגעת בזה)
שוב יש"כ,
ויה"ר שתמשיך לחוס על ממונם של ישראל... -
@מיגו-להוציא
בעז"ה יש תוכנית לחלק נוסף על תקלות, ובכללם על מילוי גזלעצם הערותיך: מילוי עושים על קירור- שזה בלחצים נמוכים [שהמזגן לא יחזיר גז לבלון- אולי...]
בדיקת בריחה: אני ידעתי שעושים במזגן כבוי- אבל בהחלט זה רעיון על חימום- כי לחצים גבוהים- והגז יותר בורח= יותר קל לזהות!!ייש"כ!
-
יש"כ על המדריך, כעת עברתי עליו לאורכו.
אני באופן אישי עושה שיפוע קצת יותר מורגש, כי למה לא,במידה ואפשר.
דבר נוסף מומלץ לעשות את החור בהטיה לכיון מקום הכיפוף כך לא צריך 'להשקיע' בכיפוף איטי עם היד, וכן לעיתים שהיציאה לא במקום נגיש, ואז אפשר אפילו עם מקל לתת לו מכות כדי לכופף אותו.
דבר נוסף ואולי כתבת ולא שמתי לב שצריך להשאיר מרווח כ 10 ס"מ מהתקרה, בד"כ החור של הצנרת יהיה כ 40 מס"מ מהתקרה.
דבר נוסף ב אם עושים צנרת שקועה בקיר אז תמיד הצנרת תבוא משמאל המזגן ולא מימין,או מלמטה וכו'. -
@תלת-פאזי כתב במדריך | תגובות למדריך מזגנים חלק ג'- התקנה:
@מיגו-להוציא
בעז"ה יש תוכנית לחלק נוסף על תקלות, ובכללם על מילוי גזלעצם הערותיך: מילוי עושים על קירור- שזה בלחצים נמוכים [שהמזגן לא יחזיר גז לבלון- אולי...]
בדיקת בריחה: אני ידעתי שעושים במזגן כבוי- אבל בהחלט זה רעיון על חימום- כי לחצים גבוהים- והגז יותר בורח= יותר קל לזהות!!ייש"כ!
כך קיבלתי מטכנאי בסדר גודל...
-
@תלת-פאזי כתב במדריך | תגובות למדריך מזגנים חלק ג'- התקנה:
לעצם הערותיך: מילוי עושים על קירור- שזה בלחצים נמוכים [שהמזגן לא יחזיר גז לבלון- אולי...]
עושים בקירור כי מודדים לפי לחץ של קירור כ 120PSI
בחימום קורים 2 דברים הלחץ משתנה והפעולה של הדחיסה משנה כיוון (וכנראה זה לא ידחס כלום) וכן בד"כ הטמפרטורה בחוץ נמוכה וזה משפיע על הלחצים שהם לא מדוייקים.
במידה וזה דחוף אפשר לחמם עם פן או מפזר חום את המזגן כדי שהמדחס יכנס לפעולה על קור עדיין המילוי לא יהיה מדוייק, אבל עזרה ראשונה.
אפשר גם לגרום לו להכנס לפעולה על קירור גם דרך הפיקוד אבל זה סתם יסבך את העסק. -
@ARI כתב במדריך | תגובות למדריך מזגנים חלק ג'- התקנה:
הפעולה של הדחיסה משנה כיוון (וכנראה זה לא ידחס כלום)
ואז זה יהיה תלוי למי הלחץ יותר גבוה של הבלון או במזגן
וכן בד"כ הטמפרטורה בחוץ נמוכה וזה משפיע על הלחצים שהם לא מדוייקים.
ניתן למלא ע"פ 'טבלת לחץ=טמפרטורה'
אפשר גם לגרום לו להכנס לפעולה על קירור גם דרך הפיקוד אבל זה סתם יסבך את העסק.
ניתן לנתק את החוטים של ה'משאבת חום'- שני חוטים עבים (בצבע כחול) בתוך המעבה.
-
@שטיגליץ כתב במדריך | תגובות למדריך מזגנים חלק ג'- התקנה:
לא הבנתי איך מתוך 173 צפיות יצאו רק 22 לייקים למדריך המשוגע לגמרי הזה? על מה בדיוק אתם מתקמצנים?
נגיד שחלק מהצפיות כפולות כי יש שם שני פוסטים, נו, אז 100 צפיות... עוד כמה שלא יכולים לתת לייק, 90 צפיות, מי ה70 שראו את המדריך ולא נתנו לו לייק? זה לא סתם לעשות טובה ולתת פרגון למישהו שכתב שורה, יש כאן שעות של עבודה!לא לכולם זה פתוח, אצלי הוא מציין שמאחר ואין לי מספיק מוניטין אז אין לי אופציה ללייק.
-
מדהים ביותר!!!
ב"ה יש כאן הרבה תגובות לגופו של מדריך, ומיניה ומיניה יתקלס מדריכא....
גם אני החכמתי מהערות כאן, וע"י הכלל המדריך נהיה יותר מתוקן מדוייק ברור ומוסבר לכלערכתי בגוף המדריך את תוכן הערות שהובאו כאן, וכן הבאתי תמונות חדשות מהיום- הכוללות את מה שאני התלמדתי מהחברים היקרים- תודה רבה לכולם!!!
-
-
אתה לא מחבר את המכונה למים?
צודק!
שכחתי לכתוב שזה היה בקיר בלוקים....@ARI כתב במדריך | תגובות למדריך מזגנים חלק ג'- התקנה:
מדובר על הפקק של הונטיל..
מדובר על הפקק של הברז..