המלצה | תוסף חינמי לוורד - כלי קודש לוורד (עבור עיצוב ספרי קודש)
-
@pcinfogmach אני רואה שהתוסף שלך מספק את הסחורה
בדיוק מה שרציתי
(אולי רק הייתי מוסיף חלונית של בחירת הסגנון החדש למילה ראשונה) -
אם יש מישהו שיודע לעבוד על זה, להוי ידוע שיישור טורים אמיתי נעשה על ידי הגדלת הריוח בין השורות ולא הגדלת ריוח בין הפיסקאות, דהיינו ע"י מתיחת הריוח בין השורות בכל עמוד, כך ששורה ראשונה בתחילתו ושורה אחרונה בסופו בדיוק בשני הטורים, וכל השאר נמתח באמצע.
מישהו יודע לתת פקודה כזו??? -
@יהודי-צעיר
לא הבנתי מילה
מה זה הגדלת ריווח בין הטורים?למתוח את הרייווח בין השורות ייצור מראה מוזר מאוד....
הפקודה הנוכחית משתמשת במתיחת ריווח בין פיסקאות ובמקום שאי אפשר מתיחה קטנה מאוד של ריווח בין השורות
-
@pcinfogmach כתב בהמלצה | תוסף חינמי לוורד - כלי קודש לוורד (עבור עיצוב ספרי קודש):
למתוח את הרייווח בין השורות ייצור מראה מוזר מאוד....
תפתח ספר שעומד בצורה איכותית, כמו אחרונים ועוד, ותראה את מה שאני אומר לך שיש שני טורים זה לצד זה ופתאום תראה איך שבטור אחד השורות מתחילות להיות יותר למטה מהטור השני גם לפני מעבר קטע. וזו הסיבה וזה יוצא יפה מאד, כי אפשר באותה מידה גם לקצץ בטור ליד.
מצרף דוגמא בעלמא מספר שמצאתי במחשב שלי לראות איך השורות לא שוות לאט לאט וזה נראה מצויין:
-
@pcinfogmach כתב בהמלצה | תוסף חינמי לוורד - כלי קודש לוורד (עבור עיצוב ספרי קודש):
למתוח את הרייווח בין השורות ייצור מראה מוזר מאוד....
תלוי עד כמה, אבל @יהודי-צעיר צודק, הרבה פחות בולט לעין מתיחה של ריווח שורות מאשר רווח בין פסקאות, כמו כן הוא מסתדר גם במצבים בהם יש פיסקאות ארוכות שאין אפשרות ליישר את הטורים על ידי פיסקאות וכו'.
אמנם זה תלוי בהרבה דברים. -
@יהודי-צעיר אפשר גם באופציה נוספת: הגדלת/ הקטנת מרווח בין המילים [קטנטן ממש] שיגרום לתוספת/ החסרת שורה
ולפעמים צריך גם וגם -
@תלת-פאזי
@דאנציג
@יהודי-צעיר
אני כותב כדי להבין לא כדי להתווכח@תלת-פאזי
אתה צודק במאה אחוז אבל כזה דבר עלול מאוד להאט את הקוד ולכן הוספתי כזה אפשרות שיהיה אפשר באופן ידני אבל לא אוטומטי@יהודי-צעיר
@דאנציג
אני רואה על מה אתם מדברים - אבל בעצם הדבר מוגבל מאוד כלומר מתיחת שורות יכולה להועיל רק כאשר הרווח בין שני הטורים הוא קטן יחסית.
ולכן אני מתקשה להבין מה הועילו חכמים בתקנתם כי הרי רווח כזה קטן בקושי ייראה כאשר יגדל הרווח בין הפסקאות וא"כ לכאורה עדיף היכן שאפר לעשות רווח בין פסקאות.@דאנציג
מה שכתבת שיועיל איפה שיש רק פיסקה אחת כמדומני שככה עשיתי דהיינ ו איפה שיש פסקה אחת שיגדיל את הרווח בין השורות. כלומר הקוד מעדיף להגדיל רווח בין פסקאות איפה שאפשר, ואיפה שאי אפשר אזי הוא מגדיל רווח בין שורות (ובעדינות שלא יהיה מוגזם מדאי אלא שייראה כמו הדוגמא שהביא @יהודי-צעיר) -
@pcinfogmach אני חושב שהגיע הזמן שתקבץ איפשהו את כל התוספים, המדריכים וכו' שעשית (אולי בגוגל sites https://sites.google.com/ כמו שעזרים לוורד עשה)
ע"מ שיהיה מסודר ורבים יוכלו להנות מזה -
@pcinfogmach יש"כ
|
פירוט השגיאהשם: Klei-Kodesh מאת: file:///C:/Users/HOME/Downloads/כלי-קודש-לוורד/Klei-Kodesh.vsto ************** טקסט חריגה************** System.Security.SecurityException: הפונקציונליות המותאמת אישית ביישום זה לא תפעל מאחר שהאישור המשמש לחתימה על מניפסט הפריסה עבור Klei-Kodesh או המיקום שלו אינם אמינים. פנה למנהל המערכת לקבלת סיוע נוסף. ב- Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Deployment.ClickOnceAddInTrustEvaluator.VerifyTrustPromptKeyInternal(ClickOnceTrustPromptKeyValue promptKeyValue, DeploymentSignatureInformation signatureInformation, String productName, TrustStatus status) ב- Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Deployment.ClickOnceAddInTrustEvaluator.VerifyTrustUsingPromptKey(Uri manifest, DeploymentSignatureInformation signatureInformation, String productName, TrustStatus status) ב- Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Deployment.ClickOnceAddInDeploymentManager.ProcessSHA2Manifest(ActivationContext context, DeploymentSignatureInformation signatureInformation, PermissionSet permissionsRequested, Uri manifest, ManifestSignatureInformationCollection signatures, AddInInstallationStatus installState, TrustStatus sha256TrustStatus, X509Certificate2 sha256PublisherCert) ב- Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Deployment.ClickOnceAddInDeploymentManager.VerifySecurity(ActivationContext context, Uri manifest, AddInInstallationStatus installState) ב- Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Deployment.ClickOnceAddInDeploymentManager.InstallAddIn() ה- Zone של ההרכבה שנכשלה היה: MyComputer
|
-
צריך להסיר את החסימה האינטרניטת על ידי לחיצה ימנית על הקובץ זיפ מיד לאחר ההורדדה לפני החילוץ
כמו"כ יש לנסות את שני אפשרויות ההתקנה setup.exe ו-vsto לפעמים האחד עובד במקום שהשני לא מכמה סיבות שאין לי כח כרגע לפרט -
צריך להסיר את החסימה האינטרניטת על ידי לחיצה ימנית על הקובץ זיפ מיד לאחר ההורדדה לפני החילוץ
כמו"כ יש לנסות את שני אפשרויות ההתקנה setup.exe ו-vsto לפעמים האחד עובד במקום שהשני לא מכמה סיבות שאין לי כח כרגע לפרטתוסיף גם לא לשכוח להסיר גירסא קודמת.
-
אני רואה על מה אתם מדברים - אבל בעצם הדבר מוגבל מאוד כלומר מתיחת שורות יכולה להועיל רק כאשר הרווח בין שני הטורים הוא קטן יחסית.
ולכן אני מתקשה להבין מה הועילו חכמים בתקנתם כי הרי רווח כזה קטן בקושי ייראה כאשר יגדל הרווח בין הפסקאות וא"כ לכאורה עדיף היכן שאפר לעשות רווח בין פסקאות.עימדתי בחיי כמה ספרים אצל מעמד בתשלום, וכך הוא עשה, ויצא מדהים לפי כל הרואים, כמובן שככל שגודל הריוח בין השורות גודל ביחסי מעט הגודל בין הפיסקאות אבל זה כמעט ולא מורגש, אין לי דרך להביא לך ספר שלם שלי לראות אבל אם תחפש תמצא, אעלה לך מהמחשב שלי ספר אחר שערוך בצורה כזו וכך יש הרבה ספרים ותעבור עליו. מקווה שתבין את כוונתי
אין לי קשר למחבר למי ששואל.
פתחי אמונה - שביעית.rar
שים לב שיש ריוח גדול רק לפני כותרות ולא בין קטעים, וכך זה בכל הספר!
עיקר הספר מתחיל בעמוד 25 (יא)
אשמח לתגובה! -
שאלה נוספת למה יש עמודים שלא מסתדר היישור טורים?
האם זה לא תמיד עובד? -
@יהודי-צעיר
אני מבין שזה אפשרי. אבל לא זו היתה השאלה שלי, השאלה שלי היתה מה רע במה שיש עכשיו? ואדרבה לכאורה הוא יותר טוב ממה שאתה מציע לא?לגבי השאלה שלך למה יש עמודים בהם לא עובד היישור טורים:
מדובר או בעמודים בהם משום מה ההפרש בין שני הטורים הוא מוגזם
או במקרה בו יש רק פסקה אחת בטור שאז כל מה שאפשר לעשות הוא הגדלת ריווח בין שורות (ואכן זה מה שהתוסף עושה במקרה כזה אבל זה מוגבל כנ"ל כאשר הרווח הוא גדול).
כמובן שבאופן ידני אפשר לפתור את זה בכמה אופנים (ואת זה השתדלתי להנגיש ג"כ בתוך התוסף) אבל באופן אוטומטי לא מצאתי דרך בטוחה ויעילה -
@pcinfogmach אני חושב שבספר שהבאתי העימוד יותר מושלם, אדרבה בא נביא את זה לשאלה לציבור.
אם זה אפשרי מצויין, אבל אם לא אז לא. -
@pcinfogmach התוסף מוצלח במיוחד! יותר מהיר ויותר אפשרויות שאפשר לשנות בצורה קלה ומהירה..
ביישור טורים חסר את האופציה של ישור ממקום זה עד סוף המסמך, וגם אין הגדרה של מינימום ומקסמום מרווח בין פסקאות.
יש אפשרות להוסיף? -
@mfmf כתב בהמלצה | תוסף חינמי לוורד - כלי קודש לוורד (עבור עיצוב ספרי קודש):
יש אפשרות להוסיף?
אולי יום אחד לצערי כרגע אין לי כל כך זמן לזה
אבל טוב שאתה מעיר