המלצה | מדריך איך ליצור בעצמכם שדה מספר עמודים שפותר את באג שצג.dotx
-
@אלי-היל כתב בהמלצה | מדריך איך ליצור בעצמכם שדה מספר עמודים שפותר את באג שצג.dotx:
@ע-amp-amp-amp-quot-ה-דכו-amp-amp-amp-quot יש לי שם כבר כותרת עליונה וזה משנה אותה איך אני מוסיף מספר עמוד מבלי לפדוע בכותרת עליונה?
מה יש בכותרת העליונה? גם שדה? ומה הכוונה משנה אותה? זה משנה שם את המספרים? אולי השם של השדות אותו דבר?
-
@ע-amp-amp-amp-quot-ה-דכו-amp-amp-amp-quot-ע יש לי כותרת עליונה בתוך תיבת טקסט, וכשאני עושה ALT FN F9 זה הופך את זה ל
-
@אלי-היל כתב בהמלצה | מדריך איך ליצור בעצמכם שדה מספר עמודים שפותר את באג שצג.dotx:
@ע-amp-amp-amp-quot-ה-דכו-amp-amp-amp-quot-ע יש לי כותרת עליונה בתוך תיבת טקסט, וכשאני עושה ALT FN F9 זה הופך את זה ל
מה הטקסט בכותרת העליונה? יש שם שדה?
-
@ע-amp-amp-amp-quot-ה-דכו-amp-amp-amp-quot-ע יש שם שדה רגילה של כותרת עליונה שכתוב שם לדוג' סימן א'
-
@ע-amp-amp-amp-quot-ה-דכו-amp-amp-amp-quot-ע כן, אבל איך אני יוצר עוד שדה חדשה, זה נותן לי רק את השדה הפעילה הזאת עם {} משתי הצדדים
-
@ע-amp-amp-amp-quot-ה-דכו-amp-amp-amp-quot-ע כן, אבל איך אני יוצר עוד שדה חדשה, זה נותן לי רק את השדה הפעילה הזאת עם {} משתי הצדדים
עוד איזה שדה אתה רוצה לעשות?
-
@ע-amp-amp-amp-quot-ה-דכו-amp-amp-amp-quot-ע של מספור עמוד מעל שצב
-
@אלי-היל אם יש מישהו שיודע איך לעזור לי בנושא,אשמח מאד, פשוט נתקעתי באצמע עבודה
תודה רבהאת השדה של המיספור עשית לפי המדריך? אם תעשה את זה מחוץ לשדה השני (אולי אפילו עם רווח באמצע), זה לא אמור לפגוע.