gps igo mio c230
-
- יתכן, אני צריך צילום של זה כדי להבין יותר במה בדיוק מדובר.
- הוא מחפש כנראה את החיבור לאנטנה הפנימית, כשאתה לוחץ על ההודעה מחפש לווינים מופיע חלון של מצב הקליטה, תצלם אותו. בעקרון כדי לחסוך את החיפוש צריך להגדיר לו את החיבור לאנטנת GPS בקובץ SYS רק שבשביל זה צריך לדעת באיזה מספר יציאה האנטנה ומה המהירות שלה שזה קצת תהליך..
- כן, עוד לא הגיע אלי מכשיר מבוסס wince או windows mobile שלא הצלחתי להפעיל עליו IGO.
-
אלי TZAהשיב לYANKEV ב 8 ביוני 2020, 15:26 נערך לאחרונה על ידי אלי TZA 6 באוג׳ 2020, 15:27
@YANKEV לגבי הפוגיקום: התרשמתי שאתה מבין עניין אז אני יכתוב לך את העיקרון: המכשיר מפעיל את התוכנה לפי השם של התיקיה והקובץ, אז תשנה את השם של התיקיה הישנה, תשים את החדשה ותשנה את השם של התיקיה והקובץ של החדשה שיהיו בדיוק כמו שהישנה עכשיו שזה WAZE. אם יש בעיות..
אחרי זה נוציא מהתוכנה הישנה את ההגדרות של האנטנת GPS כדי להגדיר בחדשה. -
@אלי-TZA אמר בgps igo mio c230:
@YANKEV תמחק את הקובץ SYS ואת התיקיה save ותנסה (שיהיה לך גיבוי במחשב כמובן)
עשיתי בודק?
הצצתי ונפגעתי מחזיר חזרה לא מסכים להפתח מופיע errorvoice ונתקע -
אלי TZAהשיב לYANKEV ב 8 ביוני 2020, 15:44 נערך לאחרונה על ידי אלי TZA 6 באוג׳ 2020, 15:45
@YANKEV אני איתך כרגע על הMIO, תעתיק את כל מה שיש בכרטיס שיהיה גם במכשיר.
קובץ SYS עוד מילא (אגב, תעלה אותו לכאן צריך לראות אותו) אבל תיקית SAVE לא מעבירים ממכשיר למכשיר, זה פתח לבעיות. אם לא עובד בלי זה צריך למצוא את הבעיה.
לסיכום תעתיק הכל גם למכשיר ושלא תהיה תיקיית SAVE בשניהם. -
אין לי זיכרון פנימי במכשיר כל הזיכרון זהו מהכרטיס החיצוני
-
אלי TZAהשיב לYANKEV ב 8 ביוני 2020, 15:52 נערך לאחרונה על ידי אלי TZA 6 באוג׳ 2020, 15:52
@YANKEV אמר בgps igo mio c230:
מה זה וכמה זכרון יש שם
-
@אלי-TZA אמר בgps igo mio c230:
@YANKEV אני איתך כרגע על הMIO, תעתיק את כל מה שיש בכרטיס שיהיה גם במכשיר.
קובץ SYS עוד מילא (אגב, תעלה אותו לכאן צריך לראות אותו) אבל תיקית SAVE לא מעבירים ממכשיר למכשיר, זה פתח לבעיות. אם לא עובד בלי זה צריך למצוא את הבעיה.
לסיכום תעתיק הכל גם למכשיר ושלא תהיה תיקיית SAVE בשניהם.אין לי מספיק מקום בזיכרון חסר לי כ 200 מגה מה עושים?
77/96