שאלה | עיצוב הערות שוליים | עזרה דחופה
-
@ישיבישער כתב בשאלה | עיצוב הערות שוליים | עזרה דחופה:
תודה שישקו (תרגום מאנגלית)
סתם דרך אגב יש כלי מדהים בווינדוס שיש מלא צורות חמודות כאשר לוחצים על ווינדוס והאות ף זה עובד גם באופיס וגם בכללי, תהנה.
-
@yj05485 כתב בשאלה | עיצוב הערות שוליים | עזרה דחופה:
לא קראתי פעמיים את הבעיה שלו לפני שעניתי,
צודק!!!
ושוב סליחה על הבלבולים פה.אתה אדם כ"כ מיוחד, אני אוהב אותך
-
@yj05485 כתב בשאלה | עיצוב הערות שוליים | עזרה דחופה:
לא קראתי פעמיים את הבעיה שלו לפני שעניתי,
צודק!!!
ושוב סליחה על הבלבולים פה.אתה אדם כ"כ מיוחד, אני אוהב אותך
-
@shishko כתב בשאלה | עיצוב הערות שוליים | עזרה דחופה:
תנסה לעשות בפקודות מאקרו בחיפוש א ולחץ על צור ואח"כ תמחק את כל מה שכתוב ותעתיק את
ואח"כ?
-
לידיד נפשי @shishko היקר, המאקרו שלך עושה לי בעיות, אשמח אם תעזור לי:
אמנם כפי שכתבת לי המאקרו משנה את ההערות לאות קטנה, אך זה קובץ גדול עם כ-90 הערות שוליים, וזה תיקן רק בחלק מן ההערות את הבעיה, ואח"כ הייתי צריך לעבור כמעט אחרי כל ההערות, ולגלות 'פשלות' שוב ושוב, אשמח אם תוכל לתקן את העניין, בתודה מראש.
-
אמנם כפי שכתבת לי המאקרו משנה את ההערות לאות קטנה, אך זה קובץ גדול עם כ-90 הערות שוליים, וזה תיקן רק בחלק מן ההערות את הבעיה, ואח"כ הייתי צריך לעבור כמעט אחרי כל ההערות, ולגלות 'פשלות' שוב ושוב, אשמח אם תוכל לתקן את העניין, בתודה מראש.
-
@ישיבישער
תשלח לי את הקובץ במייל ואסדר לך אותו תך כמה שניות@pcinfogmach כתב בשאלה | עיצוב הערות שוליים | עזרה דחופה:
תשלח לי את הקובץ במייל ואסדר לך אותו תך כמה שניות
תודה ענקית על הרצון הטוב, אבל כבר סיימתי את העימוד של הקונטרס הזה, והנפ"מ הוא לקונטרס הבא..
-
@ישיבישער הסתדרת? אתה רוצה שליטה מרחוק, זה אמור לקחת דקה
-
@pcinfogmach כתב בשאלה | עיצוב הערות שוליים | עזרה דחופה:
תשלח לי את הקובץ במייל ואסדר לך אותו תך כמה שניות
תודה ענקית על הרצון הטוב, אבל כבר סיימתי את העימוד של הקונטרס הזה, והנפ"מ הוא לקונטרס הבא..
-
@ישיבישער הסתדרת? אתה רוצה שליטה מרחוק, זה אמור לקחת דקה
@menajemmendel כתב בשאלה | עיצוב הערות שוליים | עזרה דחופה:
זה אמור לקחת דקה
תסתכל מה כתבתי ל@pcinfogmach אבל איך אתה מתכוון לסדר את זה?
-
@ישיבישער
מקווה שעד אז תלמד חיפוש והחלפה וילך לך הכל בקלות בהצלחה@pcinfogmach כתב בשאלה | עיצוב הערות שוליים | עזרה דחופה:
מקווה שעד אז תלמד חיפוש והחלפה וילך לך הכל בקלות בהצלחה
אני עובד על זה...
-
זה אמור לקחת דקה
תסתכל מה כתבתי ל@pcinfogmach אבל איך אתה מתכוון לסדר את זה?
@ישיבישער ראיתי אחרי שכתבתי לך
אבל לא הבנתי איך הסתדרת אם אתה לא יודע איך אני אתקן את זה? -
@ישיבישער ראיתי אחרי שכתבתי לך
אבל לא הבנתי איך הסתדרת אם אתה לא יודע איך אני אתקן את זה?@menajemmendel כתב בשאלה | עיצוב הערות שוליים | עזרה דחופה:
אבל לא הבנתי איך הסתדרת אם אתה לא יודע איך אני אתקן את זה?
@shishko הביא לי מאקרו מסוים וזה עזר לי חלקית ואת השאר עשיתי ידנית...
-
אבל לא הבנתי איך הסתדרת אם אתה לא יודע איך אני אתקן את זה?
@shishko הביא לי מאקרו מסוים וזה עזר לי חלקית ואת השאר עשיתי ידנית...
-
מספר X של פעמים
ואם אני מוסיף על המקארו זה יעשה על הכל?
ועוד שאלה איזה קוד אתה עושה בהחלפה? (כי אתמול @pcinfogmach הביא לי קוד מסוים וזה משום מה לא הלך לי) -
מספר X של פעמים
ואם אני מוסיף על המקארו זה יעשה על הכל?
ועוד שאלה איזה קוד אתה עושה בהחלפה? (כי אתמול @pcinfogmach הביא לי קוד מסוים וזה משום מה לא הלך לי)@ישיבישער
תראה אני יכול לכתוב לך מאקרו שירוץ על הכל, אבל לא קשור כאן מאקרו, למה לנסוע מבני ברק לפתח תקוה דרך יורשלים? -
@ישיבישער
תראה אני יכול לכתוב לך מאקרו שירוץ על הכל, אבל לא קשור כאן מאקרו, למה לנסוע מבני ברק לפתח תקוה דרך יורשלים?@menajemmendel אתה תראה פעם אחד איך משתמשים בעיצוב בחפש והחלף וזה יעזור לך הרבה
-
@ישיבישער
תראה אני יכול לכתוב לך מאקרו שירוץ על הכל, אבל לא קשור כאן מאקרו, למה לנסוע מבני ברק לפתח תקוה דרך יורשלים?@menajemmendel
תסתכל מה אח"כ כתבתי. (ערכתי אח"כ)ועוד שאלה איזה קוד אתה עושה בהחלפה? (כי אתמול @pcinfogmach הביא לי קוד מסוים וזה משום מה לא הלך לי)
-
@menajemmendel
תסתכל מה אח"כ כתבתי. (ערכתי אח"כ)ועוד שאלה איזה קוד אתה עושה בהחלפה? (כי אתמול @pcinfogmach הביא לי קוד מסוים וזה משום מה לא הלך לי)
@ישיבישער כן ראיתי אבל לא קשור לכאן מאקרו,
אתה יכול ע''י מאקרו, אבל הוא יותר מורכב