עזרה | אני מנסה לעשות מספרי עמוד בווורד והמספרים חוזרים על עצמם מה עושים?
-
אשמח לעזרת המומחים.
-
@ברי-קלמנוביץ
כיצד אתה מנסה לעשות מספרי עמודים?
בדוק האם יש לך מעברי עמוד, ומה מוגדר בעיצוב מספרי עמודים במקטע חדש. -
@דאנציג לעשות ידני הוא עבודה ארוכה ומעצבנת
תריץ את הקוד הזה (תדביק אותו בתוך מאקרו)Sub PAGE_NUMBER_ALL_TO_ARABIC() Dim SEC As Section For Each SEC In ActiveDocument.Sections SEC.Headers(wdHeaderFooterPrimary).PageNumbers.NumberStyle = wdPageNumberStyleArabic SEC.Headers(wdHeaderFooterPrimary).PageNumbers.RestartNumberingAtSection = False Next SEC End Sub
אגב המאקרו גם הופך אותם מאותיות למספרים
-
@menajemmendel באמת חיפשתי משהו כמו שאתה @menajemmendel מציע רק תן לי בבקשה רקע מה זה מאקרו ואיפה להדביק את זה?
-
@ברי-קלמנוביץ כתב בעזרה | אני מנסה לעשות מספרי עמוד בווורד והמספרים חוזרים על עצמם מה עושים?:
@menajemmendel באמת חיפשתי משהו כמו שאתה @menajemmendel מציע רק תן לי בבקשה רקע מה זה מאקרו ואיפה להדביק את זה?
סליחה שאני לא מאריך, לא יכול עכשיו, תעיין כאן
https://mitmachim.top/topic/67018/עזרה-תוכנה-לפיצול-קבצי-וורד-גדולים/7
ואם לא מספיק אולי כאן (בקובץ המצורף שם)
https://mitmachim.top/post/616160או אולי @דאנציג יכול להפנות אותנו לאיזה מדריך מפורט יותר על השימוש בפקודות מאקרו
-
@menajemmendel @דאנציג אולי יש מישהו מכם שיכול להשתלט לי על המחשב ולסדר לי את המסמך, אני פשוט רוצה להבין איך עושים את זה שאני ידע לפעמים הבאות.
-
@menajemmendel כתב בעזרה | אני מנסה לעשות מספרי עמוד בווורד והמספרים חוזרים על עצמם מה עושים?:
@דאנציג לעשות ידני הוא עבודה ארוכה ומעצבנת
תריץ את הקוד הזה (תדביק אותו בתוך מאקרו)Sub PAGE_NUMBER_ALL_TO_ARABIC() Dim SEC As Section For Each SEC In ActiveDocument.Sections SEC.Headers(wdHeaderFooterPrimary).PageNumbers.NumberStyle = wdPageNumberStyleArabic SEC.Headers(wdHeaderFooterPrimary).PageNumbers.RestartNumberingAtSection = False Next SEC End Sub
וואו
איפה הייתה עד היום???
מאקרו נצרך ביותר!!!יישר כוח עצום
-
@ברי-קלמנוביץ אני בל''נ בשמחה יותר מאוחר, בינתיים תמשיך לעבוד על הקובץ כרגיל, ואני בל''נ אסדר לך את זה יותר בערב,
-
@ברי-קלמנוביץ כתב בעזרה | אני מנסה לעשות מספרי עמוד בווורד והמספרים חוזרים על עצמם מה עושים?:
@menajemmendel @דאנציג אולי יש מישהו מכם שיכול להשתלט לי על המחשב ולסדר לי את המסמך, אני פשוט רוצה להבין איך עושים את זה שאני ידע לפעמים הבאות.
לא צריך להשתלט.
פקודות מאקרו הם פקודות קוד שעובדות על מסמכים של אופיס.
כדי להפעיל את הפקודה, יש לפתוח את התוכנה שמריצה את הפקודה (ויז'ואל בייסיק), מתוך הוורד, על ידי לחיצה על אלט + F11 נפתח משהו כזה:
מה שאנחנו צריכים עכשיו זה לפתוח חוברת עבודה, שבה אנחנו מדביקים את הקוד, ולכן נלחץ על הפלוס הקטן שליד המילה normal - נורמל, (הכוונה למסמך תבנית שעליו מבוססים המסמכים החדשים) וללחוץ מקש ימני לבחור insert \ module:
כעת ייפתח חלון בצד ימין שבו אתה מדביק את הקוד.
וזהו, אתה יכול לסגור את ויז'ואל בייסיק.
כעת כדי להפעיל לחץ על ALT + F8, יפתח חלון מתוך וורד לבחירת פקודות מאקרו שקיימים לך.
להפעלת המאקרו ש @menajemmendel כתב לך, השם שלו הוא השורה הראשונה המופיע PAGE_NUMBER_ALL_TO_ARABIC.בהצלחה
-
@דאנציג סליחה על חוצפתי של לבקש ממך ולא לעשות את זה בעצמי, אבל אולי במקום שכל פעם תצטרך לכתוב איך להריץ פקודות מאקרו למי שלא יודע [גם כאן טרחת https://mitmachim.top/topic/67018/עזרה-תוכנה-לפיצול-קבצי-וורד-גדולים/7 להסביר] אולי תכתוב אזה מדריך קצר וכל פעם רק נפנה את המתחילים לשם
-
תודה רבה לכם @דאנציג שבזכותו הבנתי. ול @menajemmendel שהביא את הפקודת מאקרו. עזרתם לי מאד מאד וחסכתם לי הההההמון זמן.
-
תודה רבה לכם @דאנציג שבזכותו הבנתי. ול @menajemmendel שהביא את הפקודת מאקרו. עזרתם לי מאד מאד וחסכתם לי הההההמון זמן.
אז אני מבין שאתה כבר לא צריך שליטה מרחוק, נכון?
-
@menajemmendel נכון לגמרי. ושוב תודה רבה.
-
@menajemmendel כתב בעזרה | אני מנסה לעשות מספרי עמוד בווורד והמספרים חוזרים על עצמם מה עושים?:
אגב המאקרו גם הופך אותם מאותיות למספרים
אשמח גם למאקרו שמשאיר / מחליף לאותיות.
תודה רבה -
@דאנציג כתב בעזרה | אני מנסה לעשות מספרי עמוד בווורד והמספרים חוזרים על עצמם מה עושים?:
אשמח גם למאקרו שמשאיר / מחליף לאותיות.
בכוונה הופך למספרים, כדי שיעבוד בו השדה שך ''מספרי עמוד בלשון נקיה, ופתרון לבאג שצג'' שיש בעיצוב תורני,
בכל אופן אם אתה רוצה בדוקא שישאיר אותיות, בלי שדות נוספים וכו' אז פשוט תמחוק את השורה מספר 4
ואם אתה רוצה בדודא שיהפוך לאותיות תשנה את המילה אחרונה בשורה 4 לזהwdPageNumberStyleHebrewLetter1
-
@ברי-קלמנוביץ אם יש לך עוד סיבוכים בעימוד, תוכל לשיאול ואנשים יענו לך בשמחה [ואני בתוכם], אבל אם בכל זאת את רוצה לחסוך את כל הכאבי ראש ולשלוח למעמד מקצועי אתה יכול לפנות אלי בפרטי המייל שלי רשום בפרופיל