בירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד
-
@חמור-חמורותיים כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
@מישהו12 כשאתה לוחץ על העדפות- לפעמים זה ריק ולפעמים מופיעה רשימה.
א. מצאת חוקיות?
ב. יש דרך להוסיף לשם PLMN?
מה קורה בגרסא המקורית באותו המקום? -
@חמור-חמורותיים כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
ג. אני מדבר על המקורית.
ומה קורה בלינג' אוס?
-
@חמור-חמורותיים אין שם את האופציה הזו בהגדרות?.
-
שאלתי מישהו בעל סמארטפון והוא התפלא על המושג PLMN באומרו שבשירות הלקוחות (פרטנר) אמרו לו להגדיר בAPN משהו, פשוט להוסיף בסוג APN את המילה ims, וזה עבד לו.
השאלה, משום מה גם בשואו וגם בשיאומי חצי טאצ' נראה שיש בעיה אמיתית, כמובן שעשיתי את זה ולא עבד, אבל אולי זה כיוון טוב, בכל אופן בשואו (אשמח שמישהו יבדוק בשיאומי) בתפריט של ההגדרות, אי אפשר לבטל את הVoLTE, כשמבטלים, זה מיד חוזר להיות 'פעיל'. ומנגד, באיזור של*#*#4636#*#*
כל מה שקשור לVoLTE לא זמין ובלתי ניתן להגדרה/שינוי, כך זה בשואו, ואולי חסר משהו בסיסי בתמיכה במערכת.
אני חושב שכדאי לחפש את מי שהצליח לעשות גירסה לF21pro עם תמיכה בVoLTE ולנסות לשאול אותו מה הכיוון, וחשבתי על משהו מאד לא הגיוני, אך במציאות הקשה הזאת, אולי שווה בדיקה:
להעביר את הקובץ XML ממכשיר אנדרואיד 4 שבו זה עובד-למכשיר מתקדם כנ"ל, למיקום הדרוש, ולראות אם משהו השתנה בהגדרות הנ"ל, שלדעתי מעידות על הבעיה אמיתית, ולא רק חוסר בהגדרות APN/PLMN. -
@3157686 כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
לי יש דור 4 בשיאומי (שיאומי אחר) חברת סלקום שעובד זה עובד מצוין ממש אבל זה עובד רק שאני מפיעל מצב טיסה ומבטל (או כל דבר אחר שיאפס את הרשת) אבל זה חוזר לדור 3 לאחר זמן (תלוי במקומות) ולא חוזר מעצמו לדור 4
אם מישהו יכול לעזר מה הבעיה אשמח מאודחברים דבר מעניין
החל מאתמול בלילה הדור 4 עובד מצויין ובמקומות שאין קליטה הוא יורד לדור שלוש ולראשונה הוא חוזר מעצמו לדור 4 ועובד ממש מצויין יכול להיות שחברות התקשורת עשו שינויאני אדגיש שוב שבעבר זה לא יכל לחזור מעצמו לדור ארבע והחל מאתמול בלילה זה עובד מצויין
-
@3157686 כן... אתה מדבר על סלקום, דובר ע"ז רבות, וכבר עדכנו, תודה שאתה מביא את הזז לכאן, אגב אני חושב שבשאר החברות (למשל הוט) לא הייתה את הבעיה הזאת, בכל אופן בסלקום זה תוקן במהלך השבוע שעבר, אולי לא לכולם באותו יום ולכן זה הגיע אליך רק אתמול.
אגב רק אני שמתי לב שדור 4 צורך יותר סוללה מדור 3? ככה היה נראה לי, אבל שווה את זה, השיחות מתחילות באופן מיידי, ללא עיכובים, בנסיעות (מה שהיה לי בינתיים) חיווי הקליטה ממש גבוה בעוד שבאותה חברה בדור 3 הקליטה פחות חזקה, וכמובן איכות השמע. -
@דוד-טרייטל כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
בכל אופן בסלקום זה תוקן במהלך השבוע שעבר, אולי לא לכולם באותו יום ולכן זה הגיע אליך רק אתמול.
חדשתה לי לא ידעתי שסלקום סידרו את זה
יש מקום שידכנו את זה ? אשמח לדעת איפה
תודה רבה@דוד-טרייטל כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
אגב רק אני שמתי לב שדור 4 צורך יותר סוללה מדור 3? ככה היה נראה לי, אבל שווה את זה, השיחות מתחילות באופן מיידי, ללא עיכובים, בנסיעות (מה שהיה לי בינתיים) חיווי הקליטה ממש גבוה בעוד שבאותה חברה בדור 3 הקליטה פחות חזקה, וכמובן איכות השמע.
שמתי לב שהיום הסוללה נגמרה לי יותר מהר לא יודע אם קשור
אבל אין ספק שהקליטה הרבה יותר טובה -
@3157686 כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
חדשתה לי לא ידעתי שסלקום סידרו את זה
יש מקום שידכנו את זה ? אשמח לדעת איפה
תודה רבה
https://mitmachim.top/topic/69487/שיתוף-סלקום-עברו-לדור-4ולא רק, היה עוד מקום למיטב זכרוני בפורום,
-
@Ykingsmart כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
אני רואה טחנתם את הנושא כמו שצריך...
כתבתי במיוחד עבורכם מדריך, מגיע לעקשנים כמותכםאין עליך
-
מי שהצליח לעשות גירסה לF21pro עם תמיכה בVoLTE
ככל הידוע לי אין אף אחד כזה.
-
@דאלינאר כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
אכן מחיפוש קל בפורום איני מוצא, אבל זכור לי די בבירור שראיתי אחד כזה, כאן היה זכור לי שיש מידע, אבל לא ממש הבנתי שזה קשור
-
@פיני10 כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
נכנסים לאפשרויות מהנדס *#2103# (יש עוד הרבה דרכים)
יורדים לשורה הגדרות VOLTE
נכנסים לPLMNמישהו יכול לשלוח לי צילום מסך של הנ''ל?
-
-
@דאלינאר כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
מי שהצליח לעשות גירסה לF21pro עם תמיכה בVoLTE
יש. מאיר, וכמדומה גם יהודה ושלום כהן