בירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד
-
@נוקיה כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
@דוד-טרייטל אצלי בסלקום זה מסרב להתחבר לדור 4 גם כשאני עושה חיפוש ידני
דיברתי איתם הם אומרים שזה אמור לעבודבסלקום כרגע לא עובד
-
@פיני10 כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
@דוד-משה-1 תתקשר למחלקת הנדסה בסלקום ותבקש שיפתחו לך את זה
ניסיתי לא עזר
או שאני לא יודע איך מתקשרים למחלקת הנדסה עד עשיו ניסיתי דרך תמיכה טכנית -
@דוד-משה-1 כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
@דוד-טרייטל אצלי בסלקום זה מסרב להתחבר לדור 4 גם כשאני עושה חיפוש ידני
דיברתי איתם הם אומרים שזה אמור לעבודלי זה גם לא עבד ודיברתי איתם ועשו ריענון ואתחיל לעבוד
@פיני10 כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
תתקשר למחלקת הנדסה בסלקום ותבקש שיפתחו לך את זה
עקרונית זה קשור למחלקה הטכנית אם יכולים לשלוט על זה
-
היי..
חייבת עזרה.
קניתי מכשיר מאליי אקספרס, קוראים לו - Soes x16
זה מכשיר מיני סמארטפון וכתוב שהוא דור 4 LTE (קנייתי את ה64G וה3RAM)
זה המכשיר :
https://he.aliexpress.com/item/1005007023454261.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.17.4832586aSh3ArD&gatewayAdapt=glo2isrהכנסתי את הסים של פרטנר והכל עבד יופי, אחרי יום קיבלתי הודעה כזו:
"היי פרטנר, זיהינו שהכנסת כרטיס סים למכשיר שאינו תומך טכנולגיית VOLTE. בהתאם להוראות משרד התקשורת חל איסור על חיבור מנוי או חדש לציוד הפועל בטכנולוגיית ישנה דור 2/3. בזמן הקרוב המכשר יחסם לשימוש."ואכן יום אחד עבד לי רק אינטרנט והודעות ועכשיו גם זה לא עובד.
ושהכנסתי עכשיו סים של פלאפון זה עובד רגיל, אז בפרטנר טענו שזה לוקח יום יומיים עד שהחברה מזהה וחוסמת את זה.
לעבור חברת סלולר? לא יודעת אם זה באמת יפתור את זה כי גם בטח אחרי יום יהיה לי שם גם חסימה.
לכן הדרך היחידה היא להתקין במכשיר את התוסף הזה של VOLTE עכשיו השאלה היא האם באמת הוא לא דור 4? למרות שכתוב באתר ולמרות שבמכשיר עצמו בהגדרות זה על רשת 4G וגם בגלישה בקליטה אני רואה 4G, יש לציין שבחברת פלאפון עכשיו זה בשיחה משתנה לי ל3G (לא שמתי לב איך זה היה בפרטנר כנראה שגם, כי הוא לא תומך VOLTE).
או שהוא דור 4 אבל לא תומך VOLTE.יש למישהו דרך לעזור לי שאני אוכל להוסיף את הVOLTE למכשיר?
ראיתי שבשיאומי חלק הצליחו להוסיף אבל לא הבנתי איך לעשות
אשמח להסבר ועזרה ממש!!!0
-
@מישהו12 ואי בעסה, טוב מקווה שיהיה למישהו הצעה אם באמת יהיה אפשרי להוסיף..כי הרי זה אנדרואיד ובתכלס חייבת להיות דרך לפרוץ את זה.
ומה שמענין שבנתיים אני עם סים של פלאפון (בכוונה לבדיקה) וזה כבר יומיים עובד רגיל.
יכול להיות שפרטנר כבר לא תומכת בשיחות על דור 3?!
אגב.. תוכל לתת לי מדריך מפורט? איך לשנות Imei , לפחות בנתיים שיעבוד לי.. עוד שנה אלוקים גדול.
ומה בעצם גורם השינוי? זה לא אמור לשנות משהו את זה שהמכשיר יתמוך בסים כשר, משהו כזה.!? -
חברים, סליחה על הבורות אבל מה VoLTE יכול לשפר בפלאפון כשר?
-
@קראנץ-ונילה איכות שיחה וקליטה
-
@קראנץ-ונילה שיחות בדור 4 יעבדו רק עם זה