בירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד
-
@פיני10 כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
אל תשכח שבסלקום זה עדיין גרסת בטא
זה רשמי? נראה לי שהם תומכים בזה כבר חצי שנה לפחות, ולכלל הציבור, בשונה מרמי לוי.
@פיני10 כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
בהוט ע"פ רוב אין בעיות
לפעמים יש? תוכל לציין איזה? פספוסי שיחות? שזה מרתק אותי למה יש כזה דבר, הרי אם יש בעיה בקבלת השיחה, אז למה היא לא מגיעה דרך דור 3?..
-
@דוד-טרייטל כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
לפעמים יש? תוכל לציין איזה? פספוסי שיחות? שזה מרתק אותי למה יש כזה דבר, הרי אם יש בעיה בקבלת השיחה, אז למה היא לא מגיעה דרך דור 3?..
לא פיספוסי שיחות אלא קליטה פחות טובה בחללים סגורים (פחות מדור 3 שלהם) אבל בכללי אני ממש מרוצה.
@מנחמן כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
יש לי חבר שקנה שואו,
ואחר כך שינו לו IMEI לדור 4 כדי שיעבוד ה-voLTE.ועובד לו הדור 4?
-
-
@שלומ כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
רוב תדרי הדור 4 הם בתדרים גבוהים כלל שהתדר יותר גבוה זה פחות חודר קירות
התכוונתי להגיב כך, ולציין שזה לא קשור לVoLTE אלא באופן כללי לדור 4, מזמן שמתי לב לכך שבמקומות סגורים עם קליטה חלשה יותר, הדור 4 הוא הראשון שנפגע, לא בשיחות, ראיתי את זה בכלל בנטסטיק.
אגב תדרים, דור 2 חסכוני מאד בין היתר כנראה בגלל התדרים הגבוהים, ומוזר לי למה דור 4 צורך אנרגיה בערך כמו דור 3 שהוא תדרים ממש נמוכים (900/850) למרות שדור 4 אמור להיות יותר גבוה, לא בדקתי לעומק, אבל מהבדיקה הקצרה שעשיתי די התאכזבתי. -
@דוד-טרייטל
אתה בטוח שזה עובד גם בשיאומי F21 PRO?
ואם כן איך אני יכול להוסיף את זה אם אין לי את זה בתפריט מהנדסים ואגב יש לי רוט והאפליקציה ששלחת לעיל זה רק אקטיביטי של אפליקציות
תודה רבה! -
@DYDY6137 כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
אתה בטוח שזה עובד גם בשיאומי F21 PRO?
לא בטוח, ניסית כוכבית סולמית 2103 וסולמית? שם, בשיאומי מקשים ישVoLTE Settings,
והאפליקציה, לא אני הבאתי, @פיני10 הביא לי אותה, ועדיין לא יצא לי לבדוק, בתקוה שזה מה שיעזור לשואו, אולי זה מה שיעזור גם לשיאומי המתקדם יותר,הוא גם כתב במפורש שיתכן שזו לא האפליקציה הנכונה, @פיני10 מקווה שתצליח להביא לנו את מה שאמור לעזור,
אגב בשואו, ב*##4636##* יש משהו טיפה דומה, אך אינו זמין, יש סיכוי שמשם אפשר להגדיר את מה שצריך?
-
@דוד-טרייטל אין את זה השאלה איך עושים את מה שאמרת שאפשר להוסיף למי שיש לו רוט
-
דיברתי עכשיו עם סלקום מהתמיכה הבכירה, חזרו אלי בהמשך לתלונה ששלחתי להם, וציינתי שהשיחות VOLTE מאד לא יציבות (בשיאומי שהגדרתי בסוף השבוע שעבר) ונאמר לי שזה בגלל שהIMEI שלו לא דור 4, יכול להיות שזה באמת קשור? אצטרך לצרוב עליו IMEI חדש...
-
@DYDY6137 כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
אין את זה השאלה איך עושים את מה שאמרת שאפשר להוסיף למי שיש לו רוט
יש אפליקציה שתעזור? פניתי כבר ליבואן, מאמין שייקח לו זמן, בינתיים אין לי מכשיר פתוח ממש, אבל להתקין אפליקציות כנראה אוכל הערב, אם יש אחת שתוכל להועיל, אשמח לקבל המלצה בהקדם
-
@חמור-חמורותיים עובדתית הוא לא תומך בVoLTE ישראלי, למרות שבדור 4 לאינטרנט כן.
עשיתי חקירות גדולות עם מפתחים מוכשרים מאוד בתחום, כולל אחד שהצליח להוסיף למכשיר דומה מאוד, ובF21Pro הוא גם "הצליח" - אבל השיחה מתנתקת מיד. לא יודע מה הבאג. -
@חמור-חמורותיים אני לא הצלחתי להוסיף (אין לי הרבה מושג במה להתעסק בכלל), ואחרים לא ניסו ככל הידוע לי.
-
דיברתי עכשיו עם סלקום מהתמיכה הבכירה, חזרו אלי בהמשך לתלונה ששלחתי להם, וציינתי שהשיחות VOLTE מאד לא יציבות (בשיאומי שהגדרתי בסוף השבוע שעבר) ונאמר לי שזה בגלל שהIMEI שלו לא דור 4, יכול להיות שזה באמת קשור? אצטרך לצרוב עליו IMEI חדש...
זה התרוץ שלהם גם לי אמרו את זה ושיניתי IMEI של דור 4 (אצל מישהו שמבין מאוד) ופניתי לאחר מכן ואמרו את אותם שטויות בערך
לי יש דור 4 בשיאומי (שיאומי אחר) חברת סלקום שעובד זה עובד מצוין ממש אבל זה עובד רק שאני מפיעל מצב טיסה ומבטל (או כל דבר אחר שיאפס את הרשת) אבל זה חוזר לדור 3 לאחר זמן (תלוי במקומות) ולא חוזר מעצמו לדור 4
אם מישהו יכול לעזר מה הבעיה אשמח מאוד -
@3157686 כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
זה התרוץ שלהם גם לי אמרו את זה ושיניתי IMEI של דור 4 (אצל מישהו שמבין מאוד) ופניתי לאחר מכן ואמרו את אותם שטויות בערך
דובר כבר בפורום על הבעיה שזה חוזר כל קצת זמן לדור 3, וזה קורה גם במכשירים כשרים לחלוטין עם IMEI כשר דור 4 מלכתחילה, בסלקום אמרו לי שזה בגלל הקומבינות של מכשיר כשר ולא כשר או שהוא לא רשמי דור 4,
תכל'ס הבעיה שהוא חוזר לדור 3 היא ידועה ולא בהכרח קשורה לIMEI, הנקודה שדיברתי עליה ואולי זה כן קשור לIMEI זה הניתוקים התכופים בשיחות בדור 4 -
דובר כבר בפורום על הבעיה שזה חוזר כל קצת זמן לדור 3, וזה קורה גם במכשירים כשרים לחלוטין עם IMEI כשר דור 4 מלכתחילה, בסלקום אמרו לי שזה בגלל הקומבינות של מכשיר כשר ולא כשר או שהוא לא רשמי דור 4,
תכל'ס הבעיה שהוא חוזר לדור 3 היא ידועה ולא בהכרח קשורה לIMEI, הנקודה שדיברתי עליה ואולי זה כן קשור לIMEI זה הניתוקים התכופים בשיחות בדור 4אני דיברתי על שני דברים שונים
1@3157686 כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
2
@3157686 כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
לי יש דור 4 בשיאומי (שיאומי אחר) חברת סלקום שעובד זה עובד מצוין ממש אבל זה עובד רק שאני מפיעל מצב טיסה ומבטל (או כל דבר אחר שיאפס את הרשת) אבל זה חוזר לדור 3 לאחר זמן (תלוי במקומות) ולא חוזר מעצמו לדור 4
אם מישהו יכול לעזר מה הבעיה אשמח מאודזה היה בגירסה שונה מהראשון הראשון לא היה לו דור 4 וסלקום אמרו שIMEI דור 3 למרות ששיניתי אותו לדור 4
ובגירסה השניה התשובה שלך יכולה להיות רלוונטית