בעיה | מקרר שלא כ"כ מקרר
-
מקרר חברת HITACHI שבאופן קבוע הכפתור של האור היה לחוץ [בגלל שבת] יום אחד הוא נכנס לבתוך והיה בכאילו על מצב שהמקרר פתוח כמה ימים לאחר שסודר העניין הוא חזר לקרר באופן חלקי בלבד יצויין שהמאוורר של המקפיא כן מסתובב [אולי יש עוצמות בחוזק אני לא יודע] עד עכשיו היינו מחברים אותו לשבת ויום יומיים הוא יחסית בסדר ואז נחלש יש מעט הצטברות קרח
כל היודע וייעץ יבורך
טקסט קישור מי שיודע איך מזכירים אותו שיעשה זאת תודה -
פוסט זה נמחק!
-
@אחוות-טרמפיסטים כתב בבעיה | מקרר שלא כ"כ מקרר:
טקסט קישור מי שיודע איך מזכירים אותו שיעשה זאת תודה
@שטיגליץ
ככה -
@אחוות-טרמפיסטים בעצם אתה אומר שהמקרר "פעל" כמה ימים רצוף (שהבין שהדלת פתוחה)
וא"כ צריך לבדוק האם זה לא פגע במדחס שלא אמור בד"כ לפעול רצוף כ"כ הרבה שעות רצופות
בהצלחה -
פוסט זה נמחק!
-
@אחוות-טרמפיסטים
אני רק מעלה השערה
אני מבין שבדגם שלכם המאווורר לא עובד כשהמקרר פתוח?
אם כך מסתבר שהצטבר קרח על הסוללה (כי אדים קופאים עליה כשאין שאיבה של המאוורר) וכעת היא חסומה בקרח והאויר לא יכול להשאב ממנה כדי להתפזר ולקרר.
אם כל הנ"ל נכון, צריך לתת לו הפשרה ל24 שעות ותרוו ממנו עוד הרבה נחת בעזר ה'בהצלחה רבה.
רק הערות לגבי הדיון לעיל.
מישהו כתבאבל בד"כ מקרר שהמנוע שלו נכנס לפעולה, רק שלא מקרר מספיק זה בעיה בגז.
ברשותך אחר בקשת סליחה ומחילה אני מוחק את הפוסט כדי לא להטעות אנשים שיזרקו מקררים בריאים ומלאי חיים, לרוב הבעיה היא במערכת ההפשרה או בעיה בניקוז, נצרכים עוד כמה תנאים לקבוע שברח גז.
ראה כאן מדריך בנושא@הרשוש כתב בבעיה | מקרר שלא כ"כ מקרר:
בעצם אתה אומר שהמקרר "פעל" כמה ימים רצוף (שהבין שהדלת פתוחה)
עקרונית מדחס לא תלוי בפתיחת דלת אלא במעלות במקרר, כאן אולי המעלות במקרר עלו כי המאוורר לא עבד. ולכן המדחס עבד רצוף במשך זמן , אמנם נראה לי שאין פגיעה במדחס כי הוא יכול לעבוד רצוף במשך זמן רב.
-
@אחוות-טרמפיסטים
מקווה שהבנתי, מקרר שעד עכשיו עבד יומיים רצוף ואחר כך היה מנותק מהחשמל לכמה ימים, ואז עובד שוב יומיים ומנותק כמה ימים וחוזר חלילה, וכעת התברר שאם הוא עובד יותר מיומיים נוצרת הצטברות קרח והוא נחלש?אם כך כנראה תקלה במערכת ההפשרה, עד עכשיו ביצעת הפשרה על ידי הכיבוי שלו, וכעת הוא כל הזמן פועל ולא מבצע הפשרה.
כנראה תקלה בגוף חימום או בחיישן שלו -
@אחוות-טרמפיסטים
שכבת קרח בתא על הדופן האחורית היא סימן לא טוב. -
@אחוות-טרמפיסטים
קצת קרח אמור להיות על הסוללה (הוא הרשת מברזל) ציפיתי שיהיה הרבה ושגם בתא יהיה...
מתי חיברתם אותו לחשמל ? -
@אחוות-טרמפיסטים
משחררים את החוטים של הגוף חימום מהחיבור שלהם במקרר ובודקים באמצעות רב מודד התנגדות.
אם אין לך רב מודד תוכל להכין דבר כזה ולבדוק איתו אם הגוף חימום תקין כמו שמבואר שם.
אם אינך יודע מהם החוטים הגו"ח תעלה תמונה כללית, מקווה שנצליח לזהות למרות הקרח