שיתוף | בנוגע לגרסת אנדרואיד 13 החדשה! שפורסמה היום של מישהו12
- 
@שניאור-שמח אפשר לצרוב לה את הTWRP הרגיל לכאורה, ויש דרכים לעשות ידנית בלי TWRP. אבל כל עוד אין לי מכשיר... @אור-יוסף כתב בשיתוף | בנוגע לגרסת אנדרואיד 13 החדשה! שפורסמה היום של מישהו12: @מישהו12 עוד משהו אתמול ניסיתי להכנס לרקוברי דרך המקשים ולא הצליח ומאז המכשיר בלופים נדלק למסך ראשי ואז חוזר לסמל של האנדרואיד וככה חוזר חלילה אין לי מושג @מישהו12 כתב בשיתוף | בנוגע לגרסת אנדרואיד 13 החדשה! שפורסמה היום של מישהו12: אפשר לצרוב לה את הTWRP הרגיל לכאורה אז אם ככה אפשר תוך שנייה עם המדריכים פה לעשות שירותי גוגל, לא? 
- 
@אור-יוסף כתבתי שאני רוצה יותר מלזמן מה  אני רוצה להרוויח קצת על העבודה... אני רוצה להרוויח קצת על העבודה...@שניאור-שמח כתב בשיתוף | בנוגע לגרסת אנדרואיד 13 החדשה! שפורסמה היום של מישהו12: @מישהו12 כתב בשיתוף | בנוגע לגרסת אנדרואיד 13 החדשה! שפורסמה היום של מישהו12: אפשר לצרוב לה את הTWRP הרגיל לכאורה אז אם ככה אפשר תוך שנייה עם המדריכים פה לעשות שירותי גוגל, לא? לא, לך תמצא חבילת Gapps לאנדרואיד 13 
- 
@אור-יוסף כתבתי שאני רוצה יותר מלזמן מה  אני רוצה להרוויח קצת על העבודה... אני רוצה להרוויח קצת על העבודה...@שניאור-שמח כתב בשיתוף | בנוגע לגרסת אנדרואיד 13 החדשה! שפורסמה היום של מישהו12: @מישהו12 כתב בשיתוף | בנוגע לגרסת אנדרואיד 13 החדשה! שפורסמה היום של מישהו12: אפשר לצרוב לה את הTWRP הרגיל לכאורה אז אם ככה אפשר תוך שנייה עם המדריכים פה לעשות שירותי גוגל, לא? לא, לך תמצא חבילת Gapps לאנדרואיד 13 
- 
- 
@שניאור-שמח סבבה תנסה. בהצלחה  
 גם לי יש קובץ שאמור להתאים. יתכן מאוד שזה יעבוד, כן? אבל צריך לנסות, ואת זה אני לא יכול לעשות בלי מכשיר ביד.
- 
@אור-יוסף כתב בשיתוף | בנוגע לגרסת אנדרואיד 13 החדשה! שפורסמה היום של מישהו12: @מישהו12 אין משהו לעשות כדי לגרום לפלאפון לצאת מהמצב של הלופים? כבר כתבתי @מישהו12 כתב בשיתוף | בנוגע לגרסת אנדרואיד 13 החדשה! שפורסמה היום של מישהו12: אין לי מושג תנסה ללחוץ ארוך על מקש הכיבוי. אבל אין לי יותר מידי מידע בנושא 
- 
@אור-יוסף כתב בשיתוף | בנוגע לגרסת אנדרואיד 13 החדשה! שפורסמה היום של מישהו12: @מישהו12 אין משהו לעשות כדי לגרום לפלאפון לצאת מהמצב של הלופים? כבר כתבתי @מישהו12 כתב בשיתוף | בנוגע לגרסת אנדרואיד 13 החדשה! שפורסמה היום של מישהו12: אין לי מושג תנסה ללחוץ ארוך על מקש הכיבוי. אבל אין לי יותר מידי מידע בנושא 
- 
@אור-יוסף כתב בשיתוף | בנוגע לגרסת אנדרואיד 13 החדשה! שפורסמה היום של מישהו12: @מישהו12 הרום המלא הוא גם ל32 GB יש לך פה גם וגם 
- 
 מ מישהו12 התייחס לנושא זה ב מ מישהו12 התייחס לנושא זה ב
- 
 T TripleU התייחס לנושא זה ב T TripleU התייחס לנושא זה ב