בקשת מידע | המכונת כביסה מוציאה ריח, והבגדים לא!! איך זה??
-
מי שיודע למה, או לתת קישור, על דבר מוזר, המכונת כביסה מוציאה ריח לא נעים כשהיא פועלת, אבל הבגדים עצמם נשארים בריח שופרא דשופרא (לבנדר, מי ששואל. עד שנחליף ג'ל...), זה תימה גדול ואכמ"ל.
מי שיודע לעזור, אשמח שיועיל לי, ולבאים אחריי...@ישעיהו-כץ זה כנראה בעיה בנקוז של המכונה..
-
מי שיודע למה, או לתת קישור, על דבר מוזר, המכונת כביסה מוציאה ריח לא נעים כשהיא פועלת, אבל הבגדים עצמם נשארים בריח שופרא דשופרא (לבנדר, מי ששואל. עד שנחליף ג'ל...), זה תימה גדול ואכמ"ל.
מי שיודע לעזור, אשמח שיועיל לי, ולבאים אחריי...@ישעיהו-כץ המגבות, אחרי שמשתמשים בהן, והן סופגות מים, עדיין נשארות בריח של הלבנדר הנ''ל, או שהן מתחילות לקבל ריח מוזר?
-
@ישעיהו-כץ המגבות, אחרי שמשתמשים בהן, והן סופגות מים, עדיין נשארות בריח של הלבנדר הנ''ל, או שהן מתחילות לקבל ריח מוזר?
-
@ישעיהו-כץ הרבה פעמים יש פטריה/עובש בצנרת של המכונה, והבגדים מתחילים להריח מוזר רק אחרי שהם נרטבים
-
@ישעיהו-כץ זה כנראה בעיה בנקוז של המכונה..
@שניאור-שמח לגבי הניקוז, אז ניקיתי את הפילטר, היה קצת לכלוכים, לא הרבה. זה כבבר סיבה לריח הזה? אשמח בתשובתך
-
מי שיודע לעזור, אשמח שיועיל לי, ולבאים אחריי...@ישעיהו-כץ
כיון שאמרת שבזמן פעולה היא מוציאה ריח זה נראה לי יותר שהריח מהניקוז של הבית, יכול להיות? -
@ישעיהו-כץ
כיון שאמרת שבזמן פעולה היא מוציאה ריח זה נראה לי יותר שהריח מהניקוז של הבית, יכול להיות? -
@ישעיהו-כץ
תבדוק אם הריח יוצא מנקודת החיבור של ניקוז המכונה לצינור שבקיר
אם כן מוסיפים שם חתיכת גומי עוד מעט אביא קישור -
@ישעיהו-כץ
תבדוק אם הריח יוצא מנקודת החיבור של ניקוז המכונה לצינור שבקיר
אם כן מוסיפים שם חתיכת גומי עוד מעט אביא קישור -
@שטיגליץ קצת קשה לבדוק, אבל נראה שכן. וגם מלוכלך שם בכזה שחור כזה. מה אפשר לעשות שם? סודה קאוסטיק? (עכשיו התור שלי לערוך פסוט, תוך כדי כבר ענית, אבל אולי גם זה פתרון?)
-
@שטיגליץ קצת קשה לבדוק, אבל נראה שכן. וגם מלוכלך שם בכזה שחור כזה. מה אפשר לעשות שם? סודה קאוסטיק? (עכשיו התור שלי לערוך פסוט, תוך כדי כבר ענית, אבל אולי גם זה פתרון?)
-
@ישעיהו-כץ
הנה הסיפון -
@ישעיהו-כץ
אם יש לך סיפון מחובר בצנרת אז פחות סביר שהריח משם,
אם כי אולי צריך לנקות את הסיפון