עזרה | תרגום אפליקציות
-
@יהודה1 כתב בעזרה | תרגום אפליקציות:
בס"ד
תרגמתי אפליקציה בתרגום אוטומטי עם עורך APK אבל לא כל האפליקציה תורגמה (למרות שכל המחרוזות תורגמו) יש דברים נוספים באפליקציה שלא תורגמו, מישהו אמר לי שיש קבצים נוספים שצריך לתרגם כדי שכל האפליקציה תתורגם.
אשמח לדעת אם מישהו יודע איך אני מתרגם את שאר הדברים שלא תורגמו.
תודה מראש!תעלה את האפליקציה או שתגיד מה השם על מנת שנדע יותר מה הכיוון
-
@יהודה1 אני יתן לך כמה כיוונים , תבדוק אותם.
- בתיקיה values מלבד string יש קובץ נוסף בשם arrays, הרבה פעמים יש שם עוד דברים שצריך לתרגם.
- אם תרגמת את values -iw, לעיתים לא כל הסטרינגים קיימים שם, אלא רק ב-values, צריך לייבא אותם לסטרינג העברית, או לחילופין לשכפל את הסטרינג הרגיל לתיקייה של iw ולתרגם אותו.
- לפעמים התרגום או חלקו נמצא בסמיילי, המכונה גם classes.dex, כדאי לבדוק שם.
מקווה שהכל מובן, אם תרצה, תעלה את הקובץ שתרגמת, וצילום מסך של משהו לא מתורגם, ואשתדל לסקור עבורך.
-
@Ykingsmart כתב בעזרה | תרגום אפליקציות:
אם תרגמת את values -iw, לעיתים לא כל הסטרינגים קיימים שם, אלא רק ב-values, צריך לייבא אותם לסטרינג העברית, או לחילופין לשכפל את הסטרינג הרגיל לתיקייה של iw ולתרגם אותו.
לא רלוונטי במקרה שלו כיוון שהוא משתמש בapktool ושם זה מתרגם הכל מ values
-
מקווה שהכל מובן, אם תרצה, תעלה את הקובץ שתרגמת, וצילום מסך של משהו לא מתורגם, ואשתדל לסקור עבורך.
אז ככה יש לי את אותה שאלה באפליקציה שפריסמתי לחפור בווצאפ כמעט הכל נמצא בסמייל ובxml אחרים לא string אבל עדין יש כפתור שלא תורגם
אולי זה תמונה
ואם זה נראה תמונה אז באיזה נתיב היא נמצאת -
-
@נחמן-פלח קודם שלח את הקובץ... וכי אני נביא?
איזה האפליקציה
https://mitmachim.top/post/760036 -
@נחמן-פלח כתב בעזרה | תרגום אפליקציות:
תעלה את האפליקציה או שתגיד מה השם על מנת שנדע יותר מה הכיוון
מדובר על 2 אפליקציות, אחד זה סתם אפליקציה של מחשבון ואחת אפליקציה של תרגום מסך.
השאלה שלי יכולה להיות בכל אפליקציה כמו שאתה עצמך הבאת בהודעות הבאות@Ykingsmart כתב בעזרה | תרגום אפליקציות:
- בתיקיה values מלבד string יש קובץ נוסף בשם arrays, הרבה פעמים יש שם עוד דברים שצריך לתרגם.
- אם תרגמת את values -iw, לעיתים לא כל הסטרינגים קיימים שם, אלא רק ב-values, צריך לייבא אותם לסטרינג העברית, או לחילופין לשכפל את הסטרינג הרגיל לתיקייה של iw ולתרגם אותו.
בקשר ל 1. לא ראיתי בקובץ arrays מילים משמעותיות שהייתי רוצה לתרגם מלבד 2 מילים שלא מעניין אותי שלא יתורגמו.
בקשר ל 2. צודק נחמן פלח שתרמתי באפליקציה שלקחה ישר מה values ולכן זה לא רלוונטי וגם בדקתי בקובץ סטרינג בתיקיית values ולא ראיתי שינויים מהקובץ סטרינג המתורגם.
לגבי 3. לא מצאתי את הקובץ המדובר אשמח לדעת באיזה תיקייה הוא אמור להיות -
תעלה את האפליקציה או שתגיד מה השם על מנת שנדע יותר מה הכיוון
מדובר על 2 אפליקציות, אחד זה סתם אפליקציה של מחשבון ואחת אפליקציה של תרגום מסך.
השאלה שלי יכולה להיות בכל אפליקציה כמו שאתה עצמך הבאת בהודעות הבאות@Ykingsmart כתב בעזרה | תרגום אפליקציות:
בקשר ל 1. לא ראיתי בקובץ arrays מילים משמעותיות שהייתי רוצה לתרגם מלבד 2 מילים שלא מעניין אותי שלא יתורגמו.
בקשר ל 2. צודק נחמן פלח שתרמתי באפליקציה שלקחה ישר מה values ולכן זה לא רלוונטי וגם בדקתי בקובץ סטרינג בתיקיית values ולא ראיתי שינויים מהקובץ סטרינג המתורגם.
לגבי 3. לא מצאתי את הקובץ המדובר אשמח לדעת באיזה תיקייה הוא אמור להיותאז ככה
והתמונות שהעלת זה נראה שזה בתרגום XML שים לב לתרגם רק דברים שיש על המסך דברים אחרים יהיה אח"כ בעיה באפליקציה.
אם אתה רוצה תשלח לי את האפליקציה ואני אתרגם ואשלח לך! מייל s92250717@gmail.com או s922507171@gmail.com -
אז ככה
והתמונות שהעלת זה נראה שזה בתרגום XML שים לב לתרגם רק דברים שיש על המסך דברים אחרים יהיה אח"כ בעיה באפליקציה.
אם אתה רוצה תשלח לי את האפליקציה ואני אתרגם ואשלח לך! מייל s92250717@gmail.com או s922507171@gmail.comאני משתמש בעורך APK סופר שהעלה פה אחד המשתמשים (סופר).
אני לא מכיר את התמונות שהעלית, אשמח אם תעלה את האפליקציה שאתה משתמש בה ונראה אם יעזור לי.
תודה רבה על הרצון לתרגם בשבילי כל הכבוד לך, אבל קודם כל מדובר ב2 אפליקציות, דבר שני אם יהיו לי אפליקציות נוספות זה לא פתרון לשלוח לך כל פעם, לכן רציתי לדעת אחת ולתמיד איך עושים את זה.
לא איכפת לי להתנסות על האפילקציה של המחשבון שיש לי כי היא גם ככה לא מציאה וגם אמור להיות לי קובץ ההתקנה המקורי שלה ככה שאני אתנסה עליה ונקווה שאצליח. -
בס"ד
אוקיי אז קודם כל עידכנתי את העורך שלי והבנתי שעליו מדובר.
הוא לא מצא קבצי סמיילי, אבל מצא לי הרבה יותר מילות תרגום, אבל עדיין לא מצא את כל המילים והתמונות שהעליתי למעלה ברובם לא תורגמו.סימנת בפירוק את מה שהראית?
מחלקת הידור לאחור DEX? -
סימנת בפירוק את מה שהראית?
מחלקת הידור לאחור DEX?סליחה על האיחור בתגובה, לא סימנתי את ה'מחלקת הידור לאחור DEX' כי בתמונה סימנת לי לא לסמן את זה.
אני אמור לסמן את זה?כן התכוונתי שתסמן; אני לא יכול לדבר כרגע אפשר במייל s92250717@gmail.com או שתכתוב פה ואגיב כשאוכל
-
כן התכוונתי שתסמן; אני לא יכול לדבר כרגע אפשר במייל s92250717@gmail.com או שתכתוב פה ואגיב כשאוכל
זה בסדר, אתה יכול לענות כשתוכל.
בכל אופן עכשיו אני רואה שיש באזור ה9000 תרגומי סמיילי אני מריץ עליהם עכשיו תרגום אוטמטי אבל זה נשמע לי מספר הזוי, נראה אם יהיה לי כריזה לעבור על הכל.
אעדכן בהמשך בעז"ה. -
כן התכוונתי שתסמן; אני לא יכול לדבר כרגע אפשר במייל s92250717@gmail.com או שתכתוב פה ואגיב כשאוכל
זה בסדר, אתה יכול לענות כשתוכל.
בכל אופן עכשיו אני רואה שיש באזור ה9000 תרגומי סמיילי אני מריץ עליהם עכשיו תרגום אוטמטי אבל זה נשמע לי מספר הזוי, נראה אם יהיה לי כריזה לעבור על הכל.
אעדכן בהמשך בעז"ה.לא תרגום אוטומטי תעשה חיפוש של הכפתורים שלא תורגמו למשל כפתור translate לא תורגם אז תעשה חיפוש של translate ותתרגם אתזה תרגום אוטומטי ידפוק הכל
-
לא תרגום אוטומטי תעשה חיפוש של הכפתורים שלא תורגמו למשל כפתור translate לא תורגם אז תעשה חיפוש של translate ותתרגם אתזה תרגום אוטומטי ידפוק הכל
הבנתי אותך, עכשיו אני דוקא מריץ את זה על האפליקציה של המחשבון ולא של התרגום מסך, ושם יש הרבה מילים שלא תורגמו, זה לא יהיה רלוונטי שאני אעבור מילה מילה שאני צריך, יש לך רעיון אחר?
למה תרגום אוטומטי יהרוס הכל אם אני אעבור עליו מלמעלה שאין דברים שתורגמו לא נכון? חלק מקבצי הסמיילי הם קבצים שהמערכת קוראת מהם? -
למה תרגום אוטומטי יהרוס הכל אם אני אעבור עליו מלמעלה שאין דברים שתורגמו לא נכון? חלק מקבצי הסמיילי הם קבצים שהמערכת קוראת מהם?
נראה לי שכן מה שבטוח שזה לא string שאתה יכול לתרגם מה שבא לך זה דבר שמחזיק את האפליקציה ויותר עדיף לתרגם 50 שורות ידני מאשר לעבור על 9000 שורות ולראות שאין בעיה
ואם תרצה אני אתרגם את המחשבון כשאוכל