שאלה | מקש קיצור להוספת טקסט קבוע
-
@u88 לצורך הענין העורך הוא זה שצריך להזין את הקודים הללו מסביב לכל משפט שהוא רוצה שיהיה מודגש, לא כ״כ הצלחתי להבין מה יהיה העוגן בחיפוש.
בכל אופן מצאתי איך אפשר להוסיף טקסטים אוטומטיים:
מקלידים את הטקסט שרוצים להפוך לאוטומטי, מסמנים אותו > הוספה > חלקים מהירים > טקסט אוטומטי > שמור את הקטע הנבחר בגלריית הטקסט האוטומטי
אחרי זה > אפשרויות > התאמה אישית של רצועת הכלים > התאמה אישית... > קטגוריית אבני בנין > זה יופיע בצד שמאל ואז אפשר להקצות קיצורי מקשים -
@מקצועי_
אני לא הבנתי בדיוק מה אתה צריך, כי יש הבדל אם אתה רוצה תוך כדי כתיבה או לאחר שגמרת לכתוב.
אם את כבר גמרת לכתוב, ורוצה שכל פעם לפני המוגדש יהיה כתוב משהו, וכו' אז תעשה כמו שכתב ידינו @u88 ע''י חפש והחלף (CTRL+H) אתה יכול לבחור ''עיצוב'' במקום שיחפש טקסט מסויים, יחפש עיצוב מסויים
אם כוונתך תוך כדי כתיבה, אז אכן אפשר לעשות כמו שכתבת או ע''י הקלטת מאקרו ולהקצות לו קיצור דרך
אבל שים לב שאם אתה עושה תוך כדי כתיבה יכול להיות הרבה יותר עבודה, מלעשות הכל בבת אחת אחרי הכתיבה.
אבל אני לא מבין למה אתה צריך לעשות את זה, זה הרי העבודה של המעמד [אני כותב לך את זה בתור מעמד] אלא אם כן אתה לא שם שום סימן היכר אחר [כגון צבע גופן, גודל, מוגדש, גופן אחר וכדו'] ואז הוא עושה את זה אוטומט ע''י חפש והחלף כנ''ל -
@מקצועי_
בשביל להוסיף טקסט, תוכל לעשות עם מאקרו ולהקצות מקש ייעודי לזה למשל:Sub הוספת_טקסט() Selection.Text = "#111 #222" End Sub
ניתן גם לעשות שאם אתה בוחר טקסט, אז #111 יהיה לפני, ו#222 יהיה אחרי, אבל את אני לא יודע כל כך כיצד, ואין לי זמן לנסות, @menajemmendel בטוח יודע כיצד לעשות זאת הרבה יותר טוב ממני.
עריכה:
הנה מאקרו להוספת טקסט לפני ואחרי טקסט נבחר:Sub הוספת_טקסט_בסוף_ותחילת_בחירה() Selection.Text = "#111" & Selection.Text & "#222" End Sub
-
@menajemmendel זה מה שהמעמד ביקש, הוא לא רוצה הדגשה של וורד אלא סימנים בתוך הטקסט שהוא מחליף אותם בעיצוב המתאים, זה עבודה מאוד גדולה שכבר בעיצומה ולכן לא ניתן לשנות את המוסכמות באמצע אף שמלכחילה היה ניתן אחרת.
זה לא אני אישית אלא עוזר למישהו.
אם יעשה אחרי כל העבודה ולא תוך כדי אז עלול לשכוח דברים. ככה עשיתי לו קיצורים שמכניסים את הטקסטים שנקבעו מראש מיד כשכותב קטע שאמור להיות מודגש.
@דאנציג חשבתי על מאקרו בסוף מצאתי דרל בלי מאקרו, מסתבר שיש דרך רשמית להכניס קטעי טקסט שנקבעו מראש.
תודה לכולם על העזרה בכל מקרה.
-
@מקצועי_ כתב בשאלה | מקש קיצור להוספת טקסט קבוע:
@menajemmendel זה מה שהמעמד ביקש, הוא לא רוצה הדגשה של וורד אלא סימנים בתוך הטקסט שהוא מחליף אותם בעיצוב המתאים, זה עבודה מאוד גדולה שכבר בעיצומה ולכן לא ניתן לשנות את המוסכמות באמצע אף שמלכחילה היה ניתן אחרת.
זה לא אני אישית אלא עוזר למישהו.
אם יעשה אחרי כל העבודה ולא תוך כדי אז עלול לשכוח דברים. ככה עשיתי לו קיצורים שמכניסים את הטקסטים שנקבעו מראש מיד כשכותב קטע שאמור להיות מודגש.
אם תעשה ע”י חפש והחלף אין מה לשכוח דברים, (כלומר תוך כדי הכתיבה תעשה הדגשה של וורד רגילה, או עם סגנונות, ובסוף תעשה חפש והחלף).
בכל אופן אני לא מקבל אחוזים ”מחפש והחלף”, רק אני חושב שזה פחות עבודה, אבל אם לך יותר קל לעשות תוך כדי אז מצויין -
@menajemmendel מדובר על קבצים גדולים מאוד.
חפש והחלף לא אידיאלי במצב הזה.
-
@מקצועי_ כתב בשאלה | מקש קיצור להוספת טקסט קבוע:
חפש והחלף לא אידיאלי במצב הזה.
אני לא יודע על מה אתה מדבר, ככה עובדים כמעט כל המעמדים, מקודדים לתג בוורד ע''י חפש והחלף,