בעיה | לעדכן תוכן עניינים רק בעמודים בוורד
-
@שמחת-ישראל
אני לא בטוח אם זה יעזור לך, גם ניסיתי לברר על הבעיה, וראיתי אותה כתובה בכמה מקומות, אבל אצלי לא מצאתי אותה [כלומר אצלי כן נותן את האופציה לעדכן רק מספרי עמודים].
אז לא יכולתי באמת לבדוק את הענין
אבל אולי תנסה עם המאקרו הזה: (במידה שאיש לך רק תוכן עניניים 1 במסמך) אם יש יותר צריך להחליף את המספר 1, למספר התוכן שאתה צריך לעדכן
זהירות, תשמור קודם ותעשה את הבדיקה על עותק, כדי למנוע עגמת נפשActiveDocument.TablesOfContents(1).UpdatePageNumbers
אם לא עבד לך תנסה לעלות את הקובץ, אולי אוכל בל''נ לעזור
-
@שמחת-ישראל
גם לי זה קרה כמה פעמים, לכאורה אם תלחץ על לחצן ימני הוא כן יתן לך לעדכן רק מספרים.
ואם לא אז תנסה דרך כרטיסיית הגדרות.
מה שצריך להגיע למצב שבו יש לך את הכפתור 'עדכן תוכן ענינים' מעל התוכן ענינים, (כך על כל פנים היה אצלי). -
@menajemmendel כתב בבעיה | לעדכן תוכן עניינים רק בעמודים בוורד:
@שמחת-ישראל
אני לא בטוח אם זה יעזור לך, גם ניסיתי לברר על הבעיה, וראיתי אותה כתובה בכמה מקומות, אבל אצלי לא מצאתי אותה [כלומר אצלי כן נותן את האופציה לעדכן רק מספרי עמודים].
אז לא יכולתי באמת לבדוק את הענין
אבל אולי תנסה עם המאקרו הזה: (במידה שאיש לך רק תוכן עניניים 1 במסמך) אם יש יותר צריך להחליף את המספר 1, למספר התוכן שאתה צריך לעדכן
זהירות, תשמור קודם ותעשה את הבדיקה על עותק, כדי למנוע עגמת נפשActiveDocument.TablesOfContents(1).UpdatePageNumbers
אם לא עבד לך תנסה לעלות את הקובץ, אולי אוכל בל''נ לעזור
תודה רבה, אבל איני יודע איך משתמשים במאקרו. אולי תסביר לי קצת. שוב - תודה מראש.
-
@שמחת-ישראל כתב בבעיה | לעדכן תוכן עניינים רק בעמודים בוורד:
תודה רבה, אבל איני יודע איך משתמשים במאקרו. אולי תסביר לי קצת. שוב - תודה מראש.
תכתוב ALT+F11, וכשיפתח לך חלון כזה:
תעתיק את הקוד הזה בחלון העליון (זה הקוד שכתבתי מקודם, עם תוספת קטנה)sub עדכון ActiveDocument.TablesOfContents(1).UpdatePageNumbers end sub
ותלחץ על F5, או על פליי [נגן בלע"ז]
-
תעתיק את הקוד הזה בחלון העליון (זה הקוד שכתבתי מקודם, עם תוספת קטנה)
יש לי מסך אפור כזה, וא"א להדביק שם:
-
@שמחת-ישראל
תלחץ על NORMAL עם כפתור ימני בעכבר, INSERT ואח''כ MODULE
-
@שמחת-ישראל
עשיתי, אח"כ זה אמור לתת לי את האפשרות הנ"ל (של עדכון מספרי עמודים בלבד)? -
@שמחת-ישראל
תצטרך להפעיל את פקודת המאקרו.
לחץ ALT + F8, ויפתח לך פקודות מאקרו, וכשתראה את השם של המאקרו 'עדכון', תלחץ עליו ותבדוק האם זה מעדכן רק מספרים.
וכמו ש@menajemmendel כתב, כדאי שזה יהיה על קובץ נוסף, ולא על הקובץ המקורי. -
@שמחת-ישראל כתב בבעיה | לעדכן תוכן עניינים רק בעמודים בוורד:
@שמחת-ישראל
עשיתי, אח"כ זה אמור לתת לי את האפשרות הנ"ל (של עדכון מספרי עמודים בלבד)?אם הוספת את הMODULE אתה יכול להדביק שם את הקוד, אח''כ תלחץ על F5 או על פליי (נגן) כמו שכתבתי לך מקודם (או שתסגור את החלון ותעשה כמו ש @דאנציג כתב), וזה יעדכן את התוכן עניינים, לא יפתח לך שום חלון לבחור,
הפקודה שכתבתי לך פירושו הוראה למחשב: לעדכן את התוכן עיניים אבל רק את מספרי העמודים -
@שמחת-ישראל
לתועלת הרבים, יעזור אם תיידע אותנו אם המקרו עזר לפתור את הבעיה