דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. סלולרי
  3. מערכות IVR - ימות המשיח
  4. שאלות למומחים
  5. אתם מוזמנים אישית: עזרה דחופה בהודעות אישיות - תגובה אישית...

אתם מוזמנים אישית: עזרה דחופה בהודעות אישיות - תגובה אישית...

מתוזמן נעוץ נעול הועבר לא נפתר שאלות למומחים
3 פוסטים 2 כותבים 129 צפיות 2 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • Z מנותק
    Z מנותק
    ZACK
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי ZACK

@מומחי-IVR
    אז להלן תיאור העניין:

במערכת שלי - המאזינים מקליטים לי הודעות.
    אני צריך שתהיה לי אפשרות כשאני שומע הודעה /תלונה וכו' - להקליט לו הודעה אישית לפי המספר אישי שלו. (LIST)

חשבתי לעשות ששלוחת הקלטת ההודעות למנהל תהיה שלוחת הקלטת הודעה אישית עם זיהוי LIST, כך בעצם תיפתח לכל אחד (כולם כמובן נכנסים למערכת מלכתחילה עם זיהוי ליסט) תיקיית הודעות אישיות.
    מעכשיו, כשאקליט על כך תגובה זה יכנס לתיקייה תחת שם הליסט שתאפשר רק למאזין המזוהה עם המספר אישי שלו לשמוע את התגובה.

אממה, שאני כמנהל יצטרך לדעת את מספרי הזהות של כולם, ולהקיש שוב ושוב.. וכאן הבן שואל:

1. האם יש דרך לאפשר למנהל המערכת להיכנס להודעות אישיות של כולם, בלי הקשת הזיהוי שלהם?
      2. באם לא - האם יש דרך להגדיר ID_DELETE רק למנהל, ולא למאזינים? (שאוכל לעבור על ההודעות ולהחליף זיהוי, בלי שאצטרך לנתק את השיחה) עריכה: נפתר כבר

2. יש למישהו רעיון אחר איך לבצע את המטרה הנ"ל?

ידוע שאפשר בהקשה על 7 בשמיעת קובץ - לעבור לניתוב שיחה לטלפון שמזוהה שהשאיר את ההודעה. המערכת לא יכולה במקום לזהות את הטלפון - לזהות את המספר אישי - ולאפשר הקלטה?

נ.ב. אני יודע שהשאלה כבר נידונה, אבל אני מעלה שוב כי זה נחוץ לי מאוד, וכי אני חושב שיש בהנ"ל כיוון מעט שונה ממה שנוסה עד כה.

תודה למגיבים ולעוזרים היקרים!!!!

E תגובה 1 תגובה אחרונה
    2
    • Z ZACK

@מומחי-IVR
      אז להלן תיאור העניין:

במערכת שלי - המאזינים מקליטים לי הודעות.
      אני צריך שתהיה לי אפשרות כשאני שומע הודעה /תלונה וכו' - להקליט לו הודעה אישית לפי המספר אישי שלו. (LIST)

חשבתי לעשות ששלוחת הקלטת ההודעות למנהל תהיה שלוחת הקלטת הודעה אישית עם זיהוי LIST, כך בעצם תיפתח לכל אחד (כולם כמובן נכנסים למערכת מלכתחילה עם זיהוי ליסט) תיקיית הודעות אישיות.
      מעכשיו, כשאקליט על כך תגובה זה יכנס לתיקייה תחת שם הליסט שתאפשר רק למאזין המזוהה עם המספר אישי שלו לשמוע את התגובה.

אממה, שאני כמנהל יצטרך לדעת את מספרי הזהות של כולם, ולהקיש שוב ושוב.. וכאן הבן שואל:

1. האם יש דרך לאפשר למנהל המערכת להיכנס להודעות אישיות של כולם, בלי הקשת הזיהוי שלהם?
        2. באם לא - האם יש דרך להגדיר ID_DELETE רק למנהל, ולא למאזינים? (שאוכל לעבור על ההודעות ולהחליף זיהוי, בלי שאצטרך לנתק את השיחה) עריכה: נפתר כבר

2. יש למישהו רעיון אחר איך לבצע את המטרה הנ"ל?

ידוע שאפשר בהקשה על 7 בשמיעת קובץ - לעבור לניתוב שיחה לטלפון שמזוהה שהשאיר את ההודעה. המערכת לא יכולה במקום לזהות את הטלפון - לזהות את המספר אישי - ולאפשר הקלטה?

נ.ב. אני יודע שהשאלה כבר נידונה, אבל אני מעלה שוב כי זה נחוץ לי מאוד, וכי אני חושב שיש בהנ"ל כיוון מעט שונה ממה שנוסה עד כה.

תודה למגיבים ולעוזרים היקרים!!!!

E מנותק
      E מנותק
      edb1997
      כתב ב נערך לאחרונה על ידי edb1997

@ZACK לא הספקתי לשבת על כל מה שכתבת אבל ברור שאת סעיף 2 תוכל לבצע. תעשה שהגישה אל השלוחה שמוחקת את הID תהיה למנהלים בלבד (נניח תעשה את תפריט למורשים בלבד ובתוכו תשים את השלוחה שמוחקת)
      לגבי שאר הדברים אשב על זה כשאתפנה

תגובה 1 תגובה אחרונה
      2
      • Z מנותק
        Z מנותק
        ZACK
        כתב ב נערך לאחרונה על ידי ZACK

אפח'ד?

אני מבין שזה קצת ארוך, אבל אנא נסו בכל זאת את כוחכם בפתרון האתגר...

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון
        0
        • חוקי הפורום
        • פופולרי
        • לא נפתר
        • משתמשים