בירור | מה עדיף 4*4 או Q7?
-
@דודיס כתב בבירור | מה עדיף 4*4 או Q7?:
@יעקב-אליעזר אז מה כן?
אין באמת משהו על רמה בכשרים [-מאז הC2 ודומיו], זו האמת המרה. אני באופן אישי משתמש בfirst phone g5 זה הכי נורמלי שמצאתי [-והרבה יותר טוב מ215 מכמה וכמה סיבות].
-
@יעקב-אליעזר כתב בבירור | מה עדיף 4*4 או Q7?:
@דודיס
לא זה ולא זה שתיהם לא שווים את הכסף. נ ק ו ד השווה כסף זה תוצאת חישוב של הצע וביקוש.
יש ביקוש לטלפונים, ומהם זה מהטלפונים הטובים. אז למה זה "לא שווה את הכסף"? כי האייפונים יותר מוצלחים? -
@י-פל > יש ביקוש לטלפונים, ומהם זה מהטלפונים הטובים. אז למה זה "לא שווה את הכסף"? כי האייפונים יותר מוצלחים?
אתה סתם נכנס לנושא שברור מאליו שהמשקיעים החרדים שמנהלים את השוק של הטלפונים הכשרים לא משקיעים כמו סמסונג ואפל אע"פ שיש במגזר של הכשרים מספיק רוכשים כדי שיהיה שווה להשקיע פלפון עם ממשק נוח וחזק ויותר איכותי רק המשקיעים מרויחים יותר כסף כאשר הם מוציאים כל חצי שנה שני טלפונים חדשים יאני מתחרים ואחרי שנה שנה וחצי זה הולך פייפן אז ברור שזה לא שווה את הכסף רק אין ברירה
-
@ay0504137948 לדעתי הצנועה נוקיה 215 למשל שוה את מחירו הרבה יותר מכל הטרנדיים הסינים.
והוא גם עולה פחות מהם משום מה -
@cool שוב פעם נכון שזה שווה אבל ביננו לא היה יותר עדיף שיהיה ממשקים יותר נוחים וחזקים ?
וחוצמיזה שנוקיה היא חברה שמאוד משקיעה והיא לא בעלות חרדית -
@ay0504137948
לא מבין, במה אתה רוצה שישפרו את זה?
אחרי הכל זה הולך תמיד להישאר פלאפון פשוט ורגיל למדי, וללא אינטרנט וללא אימייל וללא אפליקציות שדורשות רשת, וללא אפליקציות שממכרות, וללא מצלמה קידמית וללא מצלמה אחורית וללא סמס ואידך זיל גמור, וגם לא בגודל גדול של אייפון,
אז האם צריכים שפלאפון שרק מוציא שיחות ונותן לכתוב תזכירים ולהקליט שיחות יהיה עשוי מזהב טהור?!אני באמת מכיר אנשים שקונים "עט" לכתיבה, במחיר מופרז של 12 אלף ש"ח...
אני קונה עט בחנות רגילה ב8 שקל ושמח עד הגג, וזה כותב מעולה מאוד (גם צ'קים...).
נחזור לעניינו,
לי יש Q7, וזה (וכן 4*4 ושאר מכשירים החדשים) מושלם ומשוכלל לגבי מה שנקרא "פלאפון כשר".
כמובן שתמיד ניתן לשפר את הפלאפונים הכשרים בעוד קצת נוחות וויזואליות חדשני יותר, ובעוד כמה פרטים מזעריים, וזה אכן משתפר מדי שנה.
ועיקר הסיבה שלא לוקחים מכשירים משופרים ומגיירים ומכשירים אותם, כי ניתן לפרוץ אותם למכשיר טרף, וכמו שהיה כבר בעבר שני מכשירים כשרים כאלו שבסופו של דבר הכשילו את הרבים (אני אישים מכיר כמה סיפורים של נכשלים). ולכן מאז נמנעים ביתר שאת מלהכשיר כאלו מכשירים.
ולגבי המחירים, אתה צריך להבין שזה עובר הרבה ידיים והרבה סוכנים החל מהחברה ועד הקליינט דרך וועד הכשרות והטכנאים שמכשירים אותו (וטכנאים שצריכים לוודאות שבשום אופן לא ניתן לעקוף את החסימה של המכשירים האלו) ואחר כך הספקים, ולכן זה מצדיק את המחירים הגדולים האלו (הגם שהייתי שמח באם היו מקצרים תהליכים בזה, וממילא המחיר היה קצת זול יותר).
ובפרט שרוב המכשירים האלו צריכים לייצר אותם מיוחד רק לציבור החרדי 'ואתם המעט מכל העמים'
כך שכל הסיפור הזה דורש מחיר אחר, אשר על כן אל תשווה ותאמר שיש מכשירים (טרפים) משוכללים במחיר הזה. -
@ay0504137948 כתב בבירור | מה עדיף 4*4 או Q7?:
היא לא בעלות חרדית
הפלפונים הכשרים זה זכיין חרדי שקנה את המותג ככל הידוע לי
-
נוקיה של היום זה לא נוקיה של פעם
הרמה של המכשירים ירדה מאוד מאוד
אין היום מכשירים חזקים ואיכותיים כמו המכשירים של סמסונג ונוקיה הישן
ההרגשה של רוב ככל המכשירים היום שהם צעצוע, הם נשברים הרבה יותר מהר, המסך מתקלקל, הלחצנים נהרסים וכו'
נכון שגם המקררים של היום זה לא המקררים של פעם, אבל הטלפונים המקבילים בלא כשרים יותר איכותיים ויותר זולים!
אין שום סיבה להגיד שהתוכנה הכשרה ששמים על אותו מכשיר תצדיק עלות של 150 ש"ח יותר
ולא רק זה, אלא את המכשירים הטובים בכלל לא מביאים לציבור החרדי, אלא רק את הדפוקים ממש [מלבד שיאומי שהוא מכשיר הרבה יותר איכותי, ואני לא נכנס האם הוא כשר או לא ובאמת הרבה יותר זול להשיג אותו בגירסה פרוצה ולהחליף גירסה לבד מאשר לקנות את הגירסה של ועדת הרבנים - אז על מה משלמים עליו 200 ש"ח יותר?] -
@יונתן-2 כתב בבירור | מה עדיף 4*4 או Q7?:
יהיה עשוי מזהב טהור
אל תקצין ואל תדרוש כ"כ הרבה סה"כ אני חושב שמותר לזכיין ולכל מי שזה לא יהיה לייצר פלאפון חזק עם פול אופציות כגון מסך משודרג ונגן נורמלי וכן לוח שנה שאין בכל הפלאפונים לוח שנה נורמלי עברי ולועזי גם יחד ושיהיה מסונכרן עם התזכורות א קיצר יש הרבה דברים להוסיף אבל אל תתכחש למציאות שהיום היצרנים מזלזלים בפלאפונים ומוכרים סחורה מגעילה מקווה שאני הסברתי את עצמי היטיב
-