עזרה | תעודת אבטחה נטפרי לכרום 101+
- 
@חמור-חמורותיים עשית את כל זה במדויק ולא עבד לך? 
 הסרת לפני את כל התעודות גם במערכת וגם במשתמש?
- 
כרום החדש עושה לי בעיות עם נטפרי אבל לא עם רימון. אשמח לתעודת אבטחה מתאימה. 
 תודה רבה.@חמור-חמורותיים עליך למחוק או לכבות את תעודות האבטחה ברמת מערכת 
 ואז יעבוד לך כרום תקין
 אבל כל אפליקציה אחרת כבר לא תעבודהפיתרון הוא להשתמש במודול למגיסק ולכבות אותו בכרום 
- 
@חמור-חמורותיים עליך למחוק או לכבות את תעודות האבטחה ברמת מערכת 
 ואז יעבוד לך כרום תקין
 אבל כל אפליקציה אחרת כבר לא תעבודהפיתרון הוא להשתמש במודול למגיסק ולכבות אותו בכרום @A0533057932 צריך למחוק מהמערכת גם את התעודות שלא קשורות לנטפרי? 
 ומה הכוונה לכבות בכרום? יש אפשרות במודול להגדיר על מה הוא יעבוד?
- 
@A0533057932 אני יודע, התכוונתי שעדיף להסיר קודם את כל התעודות ואז... שלא יהיה בעיות.. 
- 
@A0533057932 צריך למחוק מהמערכת גם את התעודות שלא קשורות לנטפרי? 
 ומה הכוונה לכבות בכרום? יש אפשרות במודול להגדיר על מה הוא יעבוד?@חמור-חמורותיים כתב בעזרה | תעודת אבטחה נטפרי לכרום 101+: @A0533057932 צריך למחוק מהמערכת גם את התעודות שלא קשורות לנטפרי? כמו מה? ומה הכוונה לכבות בכרום? יש אפשרות במודול להגדיר על מה הוא יעבוד? בהגדרות אתה יכול להדליק ולכבות.. 
- 
@חמור-חמורותיים כתב בעזרה | תעודת אבטחה נטפרי לכרום 101+: @A0533057932 צריך למחוק מהמערכת גם את התעודות שלא קשורות לנטפרי? כמו מה? ומה הכוונה לכבות בכרום? יש אפשרות במודול להגדיר על מה הוא יעבוד? בהגדרות אתה יכול להדליק ולכבות.. @שניאור-שמח למעשה, אין דרך לשימוש נורמלי בהכל ביחד בלי לרוץ כל פעם למגיסק? 
 לגבי התעודות - מגיע עם הטלפון עוד מלא דברים אחרים שאין לי מושג מהם.
- 
@שניאור-שמח למעשה, אין דרך לשימוש נורמלי בהכל ביחד בלי לרוץ כל פעם למגיסק? 
 לגבי התעודות - מגיע עם הטלפון עוד מלא דברים אחרים שאין לי מושג מהם.@חמור-חמורותיים כתב בעזרה | תעודת אבטחה נטפרי לכרום 101+: @שניאור-שמח למעשה, אין דרך לשימוש נורמלי בהכל ביחד בלי לרוץ כל פעם למגיסק מה שאמרתי לך למעלה.. 
 אם תעשה את הכל זה אמור לעבוד..לגבי התעודות - מגיע עם הטלפון עוד מלא דברים אחרים שאין לי מושג מהם. לא, אין צורך לגעת בהם.. 
- 
@חמור-חמורותיים כתב בעזרה | תעודת אבטחה נטפרי לכרום 101+: @שניאור-שמח למעשה, אין דרך לשימוש נורמלי בהכל ביחד בלי לרוץ כל פעם למגיסק מה שאמרתי לך למעלה.. 
 אם תעשה את הכל זה אמור לעבוד..לגבי התעודות - מגיע עם הטלפון עוד מלא דברים אחרים שאין לי מושג מהם. לא, אין צורך לגעת בהם.. @שניאור-שמח עובד! 
- 
@שניאור-שמח עובד! @חמור-חמורותיים שמח לשמוע..  
 מה עשית בדיוק?
- 
@חמור-חמורותיים שמח לשמוע..  
 מה עשית בדיוק?@שניאור-שמח כתב בעזרה | תעודת אבטחה נטפרי לכרום 101+: @חמור-חמורותיים שמח לשמוע..  
 מה עשית בדיוק?עברתי שוב על התעודות מערכת וגיליתי אחת ישנה במערכת שלא מחקתי..