שיתוף | חתימות לגוגל על אימות קולי במקום SMS
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כי זה יעלה ביוקר למפתחים
איזה 0.5 יורו על כל הורדה מעל מיליון מקור -
@לא-מבין-במחשבים-0 אני חושב שחבל על הזמן, עסקן/ח"כ חרדי מבין היטב את הצורך גם בלי עשר אלף חתימות, צריך שמישהו ירים את הכפפה ויפנה לאדם המתאים שיקדם את זה כחקיקה, אחרת אין לזה סיכוי, כך לדעתי.
-
@לא-מבין-במחשבים-0 אולי שמישהו כאן ינסח מכתב, נעלה את זה כאן להערות והוספות מציבור המשתמשים כאן ונשלח לכל חברי הכנסת החרדיים ולשר התקשורת, זה רעיון?
-
@לא-מבין-במחשבים-0 אני מפחד לעשות פרמוט למחשב כי המחשב שלי הוא היחיד שהמייל שלי נפתח בו ובמחשבים אחרים הוא כלל לא נפתח
-
המכתב מצורף:
מכתב הזדהות בשיחה קולית.docxלמי שיש הערות/תיקונים/שינויים, נא לתקן בגוף הקובץ לא לפני שמפעילים 'עקוב אחר שינויים' בלשונית 'סקירה' בוורד, כדי שאוכל להבחין בשינויים.
כמו"כ, אשמח אם מישהו יגבש רשימה של כתובות המיילים של חברי הכנסת, השרים ומנכ"לי המשרדים הרלוונטיים, כמובן שלמי שיש 'קשרים' במקומות הנכונים לא יזיק להפעיל אותם עבור עניין נחוץ זה.
חשוב להדגיש - לא מדובר בניסיון לפתור את הבעיה הספציפית עם גוגל שלזה יש כמה פתרונות כפי שמדובר פה רבות, הרעיון הוא לפתור את הבעיה הזו באופן גורף ולחייב את כל החברות לאפשר זיהוי בשיחה קולית בנוסף לאפשרות של הודעת טקסט.
תודה לכולם על שיתוף הפעולה לתועלת הכלל!
-
@לא-מבין-במחשבים-0 מניסיון תלוי מי אתה ומי ראה את המיילים ששלחת
אתה מבין שאת רוב המיילים הוא לא רואה אלא .......... -
@0583267441 זה לא מדוייק. אם ישלחו כולם מיילים זה יעזור
-
@לא-מבין-במחשבים-0 למה אתה חושב
אדרבה אני בעד אבל איך שאני מכיר ..... -
@0583267441 תראה אני נעזרתי בהם 3 פעמים בחיי בדברים יחסית רציניים (אמנם לא הצעת חוק או משהו כזה) וזה עזר לי מאוד.
אגב אפשר פשוט להכין מכתב ולהפציץ את חברי הכנסת החרדים בבקשות עד שמישהו התעורר.
ואולי כדאי למען מייל גם למוטקה בלוי שהמון על נושא הפלאפון הכשר ולומר לו שבגלל כך ישנם אנשים שמחזיקים פלאפון עם sms -
@לא-מבין-במחשבים-0 מכתב הכנתי, אני מחכה להערות של החברה כאן וליוזמה להפיץ את זה בי כל הנוגעים בדבר בצורה של מכתב רשמי ומכובד, אולי כדאי להגיש את זה שם עורך דין כלשהו, זה יותר רשמי, מה דעתכם?
-
@לא-מבין-במחשבים-0 העלתי אותו כאן בפוסט קודם, תוריד ותשלח לי הגהות/הערות אם יש.