בירור | רכישת תוכנת וורד
-
שלום וברכה,
רציתי לדעת איך אני רוכש תוכנת וורד?
לציין שאין לי אינטרנט על המחשב בו אני זקוק לוורד, בשביל זה אני הולך למחשב אחר שיש בו אינטרנט, האם גם בזה יש אפשרות להוריד ולהתקין על המחשב שלי?
בתודה מראש -
שלום וברכה,
לציין שאין לי אינטרנט על המחשב בו אני זקוק לוורד, בשביל זה אני הולך למחשב אחר שיש בו אינטרנט, האם גם בזה יש אפשרות להוריד ולהתקין על המחשב שלי?
בתודה מראש@שמחת-ישראל יש אפשרות.
בלי קשר חשוב שתדע שאם יש לך מישהו במשפחה מורה או כדו' אתה יכול לקנות במחיר משרד החינוך ממש בזול -
שלום וברכה,
בתודה מראש@שמחת-ישראל כתב בבירור | רכישת תוכנת וורד:
שלום וברכה,
בתודה מראשתודהרבה,
אכן - אמא שלי מורה,
איך עושים את זה?
והאם זה מותר חוקית להשתמש בזכויות של האמא עבור הבן לעניין זה? -
@שמחת-ישראל כתב בבירור | רכישת תוכנת וורד:
שלום וברכה,
בתודה מראשתודהרבה,
אכן - אמא שלי מורה,
איך עושים את זה?
והאם זה מותר חוקית להשתמש בזכויות של האמא עבור הבן לעניין זה?@שמחת-ישראל לא יודע.
-
שלום וברכה,
בתודה מראש@שמחת-ישראל נראה לי שאין אפשרות ללא חיבור לרשת.
אם יש לך נערווים, אתה יכול לקנות דרך הרשת, ובפועל להתקין על המחשב המנותק עם פריצה. -
שלום וברכה,
בתודה מראש@שמחת-ישראל בכל חנות מחשבים
-
@שמחת-ישראל בכל חנות מחשבים
@ישראל-פרויקר לקנות אפשר בחנות.
אבל לאקטב עם הסריאל צריך חיבור לרשת. -
@ישראל-פרויקר לקנות אפשר בחנות.
אבל לאקטב עם הסריאל צריך חיבור לרשת.@משהקפלן נכון.
@שמחת-ישראל מחשב שאין לו אפשרות לרשת? -
@משהקפלן נכון.
@שמחת-ישראל מחשב שאין לו אפשרות לרשת?@ישראל-פרויקר על זה הוא דיבר, אחרת לא היה נידון
כנראה יש לו חסימה של אאוטנט -
@ישראל-פרויקר על זה הוא דיבר, אחרת לא היה נידון
כנראה יש לו חסימה של אאוטנט@משהקפלן אז האופציה היחידה תהיה "לגנוב"..
-
@משהקפלן אז האופציה היחידה תהיה "לגנוב"..
@ישראל-פרויקר
ולכן ייעצתי לו לשלם בחנות, ואח"כ לאקטב בצורה "עדינה" -
@שמחת-ישראל נראה לי שאין אפשרות ללא חיבור לרשת.
אם יש לך נערווים, אתה יכול לקנות דרך הרשת, ובפועל להתקין על המחשב המנותק עם פריצה. -
שלום וברכה,
בתודה מראש@שמחת-ישראל באתר הזה אתה יכול לקנות מקורי ממש בזול
https://il.pcmag.com/khdshvt-1/33870/mbts-godeal24-bavgvst-d-90-hnhh-office-2021-b-2425-v-windows-10-b-725 -
@שמחת-ישראל באתר הזה אתה יכול לקנות מקורי ממש בזול
https://il.pcmag.com/khdshvt-1/33870/mbts-godeal24-bavgvst-d-90-hnhh-office-2021-b-2425-v-windows-10-b-725 -
@שמחת-ישראל יש אפשרות.
בלי קשר חשוב שתדע שאם יש לך מישהו במשפחה מורה או כדו' אתה יכול לקנות במחיר משרד החינוך ממש בזול@cool כתב בבירור | רכישת תוכנת וורד:
@שמחת-ישראל יש אפשרות.
בלי קשר חשוב שתדע שאם יש לך מישהו במשפחה מורה או כדו' אתה יכול לקנות במחיר משרד החינוך ממש בזוללייתר דיוק:
בחינם.
בכל מקרה זה לא יעבוד במחשב בלי רשת, זה ייחסם.
אבל אתה יכול 'לאקטב' מצד מיגו... -
@cool כתב בבירור | רכישת תוכנת וורד:
@שמחת-ישראל יש אפשרות.
בלי קשר חשוב שתדע שאם יש לך מישהו במשפחה מורה או כדו' אתה יכול לקנות במחיר משרד החינוך ממש בזוללייתר דיוק:
בחינם.
אבל אתה יכול 'לאקטב' מצד מיגו... -
@Wild
למה חב לאחריני? אם מגיע לך מצד משרד החינוך? -
@שמחת-ישראל יש אפשרות.
בחינם.
אבל אתה יכול 'לאקטב' מצד מיגו...@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבירור | רכישת תוכנת וורד:
@שמחת-ישראל יש אפשרות.
בחינם.כל מורה שרשום במשרד החינוך (לאו דוקא אופק חדש...) מקבל רשיון חינם להתקין עד כ-5 מחשבים
אם באימות הראשוני הוא יהיה מחובר לרשת זה לא יחסם אחר כך מנסיון!
לפרטים ורישום לקבלת אופיס 365 משרד החינוך לחצו כאן -
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבירור | רכישת תוכנת וורד:
@שמחת-ישראל יש אפשרות.
בחינם.כל מורה שרשום במשרד החינוך (לאו דוקא אופק חדש...) מקבל רשיון חינם להתקין עד כ-5 מחשבים
אם באימות הראשוני הוא יהיה מחובר לרשת זה לא יחסם אחר כך מנסיון!
לפרטים ורישום לקבלת אופיס 365 משרד החינוך לחצו כאן@AVIVI מעניין. זכור לי שכו"כ כתבו בפורום שזה נחסם להם אחרי תקופה שלא הי' מחובר לאינטרנט.
בכל מקרה גם כל תלמיד מערכת החינוך זכאי, כולל ילדה בת 5 בבית ספר.