להורדה | תוכנה לתמלול הקלטות/סרטונים בעברית! לטקסט בחינם על המחשב באופליין
-
OpenAi הוציאו ספרייה בקוד פתוח לתמלול הקלטות וסרטונים חינם בעשרות שפות ובינהם עברית!.
התמלול עם הספרייה שלהם הוא מההכי איכותים שקימים כיום בשוק, הוא אמן על 680,000 שעות! של דיבור.
במדריך זה אני יביא תוכנה שמתמללת הקלטות עם אחד המודלים שהוכן לזה, שלא מצריך התקנות למינהם וסיבוכים מיותרים.
שימו לב שזה צריך מחשב סטנדרטי ומעלה. וכן שזה להוריד למחשב קובץ ששוקל בערך 3 GB.שימו לב מצאתי תוכנה עם ממשק גרפי בעברית בפוסט הזה
להתקנה יש לפעול עפ"י השלבים הבאים:
-
הורידו את תוכנית ההתקנה מכאן.
-
יש לחלץ את התוכנה, הסיסמה היא: "מתמחים"
-
להפעיל את קובץ ההתקנה וללחוץ על התקן.
הקבצים ישמרו בתקיית "Program Files" עדיף שלא לשנות נתיב כי אז הקיצורים בשלח אל לא יעבדו.
שימו לב! מכיוון שזה שומר את התקייה של התוכנה בכונן C, יש לתת הרשאות מנהל כשיתבקש.ביצוע התמלול:
- יש ללחוץ על לחצן ימני בעכבר על הקובץ שאתם רוצים לתמלל ולבחור ב "שלח אל"-"תמלול בעברית"
אם אתם רוצים לתמלל הקלטה באנגלית יש לבחור ב-"שלח אל"-"Transcript in English"
יקח כמה דקות שבסופם תקבלו את התמלול של ההקלטה/סרטון שהכנסתם, והחלון שנפתח ישמיע צליל ויסגר.
התמלול ישמר בקובץ טקסט בתקייה שבה נמצא הקובץ שתומלל, ושמו יהיה כשם הקובץ שתומלל.
לאלו שיש להם כרטיס מסך של NVIDIA צריך להתקין CUDA. כדי שהתמלול יעבוד.
פרטים בספוילר:כדי להשתמש בתוכנה למי שיש לוכרטיס מסך של NVIDIA צריך להתקין CUDA.
יש לפעול לפי השלבים הבאים:- להוריד את התוכנה מכאן ולהתקין אותה על המחשב.
- להוריד את הקובץ הזה.
- לחלץ את הקובץ שהורדנו (בשלב 2) ולשים אותו בנתיב הבא: "toolkit\cuda\bin"
אם עדיין יש לכם בעיות עם זה אפשר תמיד להגיב בשרשור.
מקורות לעיון בבעיות כאן
קרדיט-@י-פלתוכנות ואתרים נוספים:
- התוכנה הזאת רק עם ממשק חצי גרפי עפ"י מה ש-@מישהו12 כתב כאן.
- תוכנה עם ממשק גרפי אמיתי ש-@תודה-לבורא-עולם פרסם עליה מדריך כאן.
- תוכנה ש-@מישהו12 הביא כאן (לא ראיתי מישהו שבדק אותה בפועל).
- אתר שאני כתבתי עליו מדריך כאן
- האתר הזה בעבר ראיתי שיש לו תוצאות די טובות (כרגע זה נראה שהוא עושה בעיות)
מקור:
https://github.com/Purfview/whisper-standalone-win/tree/main
פרטים נוספים למפתחים בפוסט הזה@כבוד-הרב עשיתי כל מה שאמרת ומופיע לי כל הזמן השגיאה הבאה...
Starting transcription on: E:\video.mp4 st: 1 edit list: 1 Missing key frame while searching for timestamp: 0 st: 1 edit list 1 Cannot find an index entry before timestamp: 0. Could not load library cudnn_ops_infer64_8.dll. Error code 126 Please make sure cudnn_ops_infer64_8.dll is in your library path! Press any key to continue . . .
-
-
הכנתי קובץ שמציג את הטקסט של האינפוט בעברית בצורה תקינה:
מתוקן.bat
למי שגם בתמלול עצמו [בחלון המסוף] זה מופיע בג'יבריש לכאו' צריך לעשות את מה שמובא במדריך הזה:
https://mitmachim.top/topic/43694/מדריך-הוספת-עברית-ל-cmd-שורת-הפקודה -
הכנתי קובץ שמציג את הטקסט של האינפוט בעברית בצורה תקינה:
מתוקן.bat
למי שגם בתמלול עצמו [בחלון המסוף] זה מופיע בג'יבריש לכאו' צריך לעשות את מה שמובא במדריך הזה:
https://mitmachim.top/topic/43694/מדריך-הוספת-עברית-ל-cmd-שורת-הפקודה@האדם-החושב ראשית כל יש בעי' שרשמת נתיב התוכנה שלך, לא של מי שמוריד את הקובץ...
אבל אחרי שתיקנתי את זה, הוא מגיע עם הודעת שגיאה חדשה:
-
@האדם-החושב ראשית כל יש בעי' שרשמת נתיב התוכנה שלך, לא של מי שמוריד את הקובץ...
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כעת אני מנסה לחשוב:
מה קשר D ?
אני כונן C@צדיק-וטוב-לו-0
גם לי הוא אומר אותה שגיאה
מצאת פיתרון?@106 כתב במדריך | תמלול הקלטות לטקסט חינם על המחשב באופליין דרך שורת הפקודה:
@כבוד-הרב עובד נפלא, כמו קסם...
ייש"כ.תוכל להעלות לכאן את מה שהגדרת בדיוק ואת מיקומי הקבצים?
-
@האדם-החושב ראשית כל יש בעי' שרשמת נתיב התוכנה שלך, לא של מי שמוריד את הקובץ...
@צדיק-וטוב-לו-0 תמחק את הגרשיים לפני ואחרי שם הקובץ והנתיב
-
@צדיק-וטוב-לו-0 תמחק את הגרשיים לפני ואחרי שם הקובץ והנתיב
-
@צדיק-וטוב-לו-0
גם לי הוא אומר אותה שגיאה
מצאת פיתרון?@106 כתב במדריך | תמלול הקלטות לטקסט חינם על המחשב באופליין דרך שורת הפקודה:
@כבוד-הרב עובד נפלא, כמו קסם...
ייש"כ.תוכל להעלות לכאן את מה שהגדרת בדיוק ואת מיקומי הקבצים?
@אלף-שין כתב במדריך | תמלול הקלטות לטקסט חינם על המחשב באופליין דרך שורת הפקודה:
תוכל להעלות לכאן את מה שהגדרת בדיוק ואת מיקומי הקבצים?
שיניתי את קובץ הBAT בהתאם לנתיב שלי, וכן מחקתי את השאלה הראשונה, כי בלא"ה קובץ הEXE נמצא אצלי באותה תיקיה עם הBAT
@echo off set /p "audioFilePath=אנא הזן את הנתיב לקובץ השמע או הווידיאו: " "%D:\T\whisper-faster.exe" "%audioFilePath%" --language=Hebrew --model=large-v2 pause
-
@אלף-שין כתב במדריך | תמלול הקלטות לטקסט חינם על המחשב באופליין דרך שורת הפקודה:
תוכל להעלות לכאן את מה שהגדרת בדיוק ואת מיקומי הקבצים?
שיניתי את קובץ הBAT בהתאם לנתיב שלי, וכן מחקתי את השאלה הראשונה, כי בלא"ה קובץ הEXE נמצא אצלי באותה תיקיה עם הBAT
@echo off set /p "audioFilePath=אנא הזן את הנתיב לקובץ השמע או הווידיאו: " "%D:\T\whisper-faster.exe" "%audioFilePath%" --language=Hebrew --model=large-v2 pause
-
@תודה-לבורא-עולם כתב במדריך | תמלול הקלטות לטקסט חינם על המחשב באופליין דרך שורת הפקודה:
@כבוד-הרב ראשית יישר כח על הקבצים ותודה רבה על ההסבר.
ביצעתי במדוייק מה שכבודו כתב, אך לא קורה כלום בפועל.
רק מקבל הודעה:'""D:\קבצי' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Press any key to continue . . .
מה עושים?
@תודה-לבורא-עולם כתב במדריך | תמלול הקלטות לטקסט חינם על המחשב באופליין דרך שורת הפקודה:
@106 ללא גרשיים.
הגרשיים נוצרו בקוד שקיבלתי.נכון.
@כבוד-הרב , זו טעות קטנה, תתקן אותה בבקשה.
כאשר ווינדוס מעתיק את הנתיב, הוא מעתיק אותו עם גרשיים בהתחלה ובסוף, צריך למחוק אותם [גם מהעתקת נתיב הEXE, וגם מהעתקת קובץ השמע.@י-פל כתב
כאשר ווינדוס מעתיק את הנתיב, הוא מעתיק אותו עם גרשיים בהתחלה ובסוף,
הסרתי את הגרשיים, ויש שגיאה אחרת כעת..
Could not load library cudnn_ops_infer64_8.dll. Error code 126 Please make sure cudnn_ops_infer64_8.dll is in your library path! Press any key to continue . . .
מה חסר לי במחשב?.. תודה לחברים.
אולי מישהו יכול להכין EXE מסודר מזה, לאנשים הפשוטים כמונו.
שיוכלו לבחור שפה לתרגום, ונתיב קובץ לתמלול...עריכה: נראה שחסר לתוכנה קבצים מסויימים. בהודעה מבקש להוסיף קובץ פלוני לספרייה פלונית.........
-
@י-פל כתב
כאשר ווינדוס מעתיק את הנתיב, הוא מעתיק אותו עם גרשיים בהתחלה ובסוף,
הסרתי את הגרשיים, ויש שגיאה אחרת כעת..
Could not load library cudnn_ops_infer64_8.dll. Error code 126 Please make sure cudnn_ops_infer64_8.dll is in your library path! Press any key to continue . . .
מה חסר לי במחשב?.. תודה לחברים.
אולי מישהו יכול להכין EXE מסודר מזה, לאנשים הפשוטים כמונו.
שיוכלו לבחור שפה לתרגום, ונתיב קובץ לתמלול...עריכה: נראה שחסר לתוכנה קבצים מסויימים. בהודעה מבקש להוסיף קובץ פלוני לספרייה פלונית.........
@תודה-לבורא-עולם
גם אני מצטרף בכל לב...
לאחר כשעה של ניסיונות מבוזבזים... -
@106
עשיתי הכל כמוך
ו.... הוא לא נותן לי.
זה הקובץ BAT
whisper-faster.batוזה התוצאה
@106
עשיתי הכל כמוך
ו.... הוא לא נותן לי.
זה הקובץ BAT
בקובץ BAT שלך יש כונן F במקום E
-
@106
עשיתי הכל כמוך
ו.... הוא לא נותן לי.
זה הקובץ BAT
בקובץ BAT שלך יש כונן F במקום E
@106
תיקנתי את הכל, החלפתי את שם הכונן לD
ואני יעלה שוב,
whisper-faster .batוזה התוצאה
ניסיתי לשנות קצת whisper-faster .bat
ושוב....
-
@106
תיקנתי את הכל, החלפתי את שם הכונן לD
ואני יעלה שוב,
whisper-faster .batוזה התוצאה
ניסיתי לשנות קצת whisper-faster .bat
ושוב....
-
רק מקבל הודעה:'""D:\קבצי' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Press any key to continue . . .
מה עושים?
מה עושים?
מכניסים את הנתיב ומוחקים את הגרשיים.
-
מה עושים?
מכניסים את הנתיב ומוחקים את הגרשיים.
@יצחק-קוזניץ
מישהוא יכול להעלות קובץ BAT שלו לדוגמה?אולי מישהוא יוכל לעשות הכל בקובץ מסודר?
-
למה לא לכתוב כך?
@echo off set whisperExePath=%~dp0whisper-faster.exe set /p "audioFilePath=אנא הזן את הנתיב לקובץ השמע או הווידיאו: " "%whisperExePath%" "%audioFilePath%" --language=Hebrew --model=large-v2 pause
נ.ב. יש סיבה שמשתמשים במודל שונה מהבסיס?
-
למה לא לכתוב כך?
@echo off set whisperExePath=%~dp0whisper-faster.exe set /p "audioFilePath=אנא הזן את הנתיב לקובץ השמע או הווידיאו: " "%whisperExePath%" "%audioFilePath%" --language=Hebrew --model=large-v2 pause
נ.ב. יש סיבה שמשתמשים במודל שונה מהבסיס?
@A0533057932
זה עושה לי את השגיאה הזו....
-
@A0533057932
זה עושה לי את השגיאה הזו....
@אלף-שין יש לך הרשאות ניהול במחשב הזה?
-
@אלף-שין יש לך הרשאות ניהול במחשב הזה?
@A0533057932
לא,
יתירה מכך מדובר על חדר מחשבים שאין בו גישה לשורת פקודה באופן ישיר.