בקשת מידע | עזרה בוורד דחוף
-
תגובה: דחוף | עזרה בוורד
אני מנסה לפתוח קובץ בוורד או לערוך ישן וכאילו וורד חסום וכך כל הסרגל כלים והוא כותב לי הבחירה נעולה מה עושים תודה רבה -
תגובה: דחוף | עזרה בוורד
אני מנסה לפתוח קובץ בוורד או לערוך ישן וכאילו וורד חסום וכך כל הסרגל כלים והוא כותב לי הבחירה נעולה מה עושים תודה רבה -
@הרוש27216
סתם שתדע מה היה הבעיה (יש אנשים הוגנים שמידע זו יכולה לעזור להם),
וורד הוא לא ארגון חסד ללא מטרות רווח, הם מוכרים את התוכנה שלהם, ונותנים ''ימי חסד'' שאפשר להשתמש בתוכנה בלי לשלם, עכשיו נגמר לך את הזמן ורוצים שתמשלם (תקנה רשיון) ע''מ שתוכל להמשיך להשתמש במוצר שלהם.
והפתרון שכתבו לך הוא איך אפשר "לגנוב" את התוכנה. (נא לא לפתוח כאן נידון תורני על הנושא הנ''ל, זה נוגד את כללי הפורום, ואני לא כתבתי שאסור) -
@הרוש27216
סתם שתדע מה היה הבעיה (יש אנשים הוגנים שמידע זו יכולה לעזור להם),
וורד הוא לא ארגון חסד ללא מטרות רווח, הם מוכרים את התוכנה שלהם, ונותנים ''ימי חסד'' שאפשר להשתמש בתוכנה בלי לשלם, עכשיו נגמר לך את הזמן ורוצים שתמשלם (תקנה רשיון) ע''מ שתוכל להמשיך להשתמש במוצר שלהם.
והפתרון שכתבו לך הוא איך אפשר "לגנוב" את התוכנה. (נא לא לפתוח כאן נידון תורני על הנושא הנ''ל, זה נוגד את כללי הפורום, ואני לא כתבתי שאסור)@menajemmendel
לעניות דעתי עדיף שהאנשים ההוגנים שאתה מדבר עליהם לא ידעו מכל העסק הזה ולא יאבדו את הגינותם.כי מי שיש לו מושג כבר יודע ומי שאין לו תצטרך לתת לו הרצאה שלימה שתסביר לו את זה וזה כבר לרוב לאחר מעישה
למרות שאני חייב להגיד שיש אנשים הוגנים שעומדים על קו התפר אבל מיעוט הם