שיתוף | שאפו הפורום עולה ראשון בגוגל אפילו כשמחפשים "מתמחים" לבד
-
@טכנופוב אכן שאפו.
השאלה האם האוליגרתם לא מחשבן גם לפי IP, כמה פעמים נכנסת - ולכן מעלה את זה רק אצלך. -
@טכנופוב אכן שאפו.
השאלה האם האוליגרתם לא מחשבן גם לפי IP, כמה פעמים נכנסת - ולכן מעלה את זה רק אצלך.@צדיק-וטוב-לו-0 מעלה גם אצלי הראשון במחשב שאני לא נכנס משם הרבה למתמחים.
-
@צדיק-וטוב-לו-0 מעלה גם אצלי הראשון במחשב שאני לא נכנס משם הרבה למתמחים.
@שלמה-רייכמן כתב בשיתוף | שאפו הפורום עולה ראשון בגוגל אפילו כשמחפשים "מתמחים" לבד:
כנ"ל

זה מחשבון גוגל של אשתי שאני לא נכנס משם לפורום... -
@שלמה-רייכמן כתב בשיתוף | שאפו הפורום עולה ראשון בגוגל אפילו כשמחפשים "מתמחים" לבד:
כנ"ל

זה מחשבון גוגל של אשתי שאני לא נכנס משם לפורום...@יוסף-אלחנן כתב בשיתוף | שאפו הפורום עולה ראשון בגוגל אפילו כשמחפשים "מתמחים" לבד:
זה מחשבון גוגל של אשתי שאני לא נכנס משם לפורום...
זה עצמו, לא הוכחה. כי כתבתי:
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בשיתוף | שאפו הפורום עולה ראשון בגוגל אפילו כשמחפשים "מתמחים" לבד:
השאלה האם האוליגרתם לא מחשבן גם לפי IP, כמה פעמים נכנסת - ולכן מעלה את זה רק אצלך.
בכ"א כבר כתב הרב @שלמה-רייכמן שאכן זה אצלו זה גם ככה.
-
@יוסף-אלחנן כתב בשיתוף | שאפו הפורום עולה ראשון בגוגל אפילו כשמחפשים "מתמחים" לבד:
זה מחשבון גוגל של אשתי שאני לא נכנס משם לפורום...
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בשיתוף | שאפו הפורום עולה ראשון בגוגל אפילו כשמחפשים "מתמחים" לבד:
השאלה האם האוליגרתם לא מחשבן גם לפי IP, כמה פעמים נכנסת - ולכן מעלה את זה רק אצלך.
בכ"א כבר כתב הרב @שלמה-רייכמן שאכן זה אצלו זה גם ככה.
צודק, לא שמתי לב...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות