הצעת ייעול | קונספט חדש לפרוייקט השו״ת
-
@אליר325000 כתב בהצעת ייעול | קונספט חדש לפרוייקט השו״ת:
תקשיב מוגבלים בתקציב זה אחל'ה,
לא טענתי שהם מוגבלים בתקציב, טענתי שזה לא ממש שייך לאוניברסיטה.
-
@אליר325000 לעצם העניין, יותר רלוונטי להרים לבד פרויקט של קוד פתוח מאשר לשכנע את בר אילן להשתמש בממשק שלך.
וכמות הספרים שזמינה היום ברישיון פתוח היא בהחלט מצדיקה הקמת פרוייקט כזה, (ראה את רשימת הספרים בספריא ובעל התורה.)
גם תורת אמת למעשה כבר ממש מיושן, וגם מדיניות הכנסת הספרים שלו מאוד קשוחה.
כך שממשק מודרני מאוד מתבקש כיום.
אבל זה כמובן עבודה רבה מעבר לעיצוב הux, ועדיין אין את המתנדבים שיעשו את זה.(אגב, חשבתי פעם לקחת את אפליקציית המובייל של ספריא שכתובה בריאקט נייטיב ולנסות לקמפל אותה לpc, אבל אני לא יודע כמה זה מעשי.)
-
@sivan22 כתב בהצעת ייעול | קונספט חדש לפרוייקט השו״ת:
עדיין אין את המתנדבים שיעשו את זה.
אולי @pcinfogmach ירים את הכפפה להפוך את הפרויקט שהוא עובד עליו לקוד פתוח הוא כבר תקופה בונה משהוא כזה למה שלא יעזרו לו ?
-
@מיכאלוש כתב בהצעת ייעול | קונספט חדש לפרוייקט השו״ת:
@sivan22 כתב בהצעת ייעול | קונספט חדש לפרוייקט השו״ת:
עדיין אין את המתנדבים שיעשו את זה.
אולי @pcinfogmach ירים את הכפפה להפוך את הפרויקט שהוא עובד עליו לקוד פתוח הוא כבר תקופה בונה משהוא כזה למה שלא יעזרו לו ?
@דנבו כתב בהצעת ייעול | קונספט חדש לפרוייקט השו״ת:
אם אתה רוצה לעשות משהו שיעזור אני מוכן למצוא לך מימון
אולי פשוט נעשה תיווך בין שניכם? התיווך בחינם...
ידוע לי ש @pcinfogmach עובד על תוכנה שולחנית, מלבד התוסף לוורד המדהים שלו,
אז אם @דנבו יכול לדאוג למימון, אולי בקרוב נוכל לראות משהו שעולה על כל האחרים?הרי כאן בפורום לבד פורסם כבר יותר מ3,000 ספרים [מכל התוספים של @האדם-החושב ועוד], ואם נעשה גם תצוגת PDF כמו שאפשר גם בתורת אמת ובבר אילן, [וכך עשו לאחרונה בתקליטור התורני, בחלק מהספרים זה פשוט עם דפדפן כרום], אז יש לנו את כל היברובוקס,
ויש לי במחשב עוד הרבה טקסטים, ואפשר בקלות לייצר עוד עם כל האוסיאר והבינה מלאכותית המתקדמת שיש היום,
ואם יהיה אפשרות לצרף לבד טקסטים [לא כמו בבר אילן, אלא כמו בתורת אמת], אז זה בכלל יהיה מהפך גדול בתחום.
ואם עוד כמה מתכנתים מהפורום ומהשרשור יצטרפו, [הלואי ויכולתי להיות אחד מהם, אני עדיין לא יודע לתכנת לצערי], אז בכלל...
אז יאלללה בא נראה אתכם.אבל בכל מה שקשור לפונקציונליות - לדעתי הקו המנחה צריך להיות בר אילן. זה היום התוכנה המובילה שאי אפשר בלעדיה, ולא בכדי.
-
@אליר325000 מרשים ביותר והלוואי וגם פרוייקט השו"ת יבינו שצריך לעשות סוף לכך שזה לא עובד על מק ונראה כמו משנות ווינדוס XP
-
@ששמעון
תקשיב, החלום שלי היה לפתח כזה, דא עקא שאני יודע לפתח אפליקציות אנדרואיד, ואולי ג'אווה, מה שלא רלוונטי כי אנשים לא אוהבים להתקין יותר מתוכננת אחת, (ואם אני אומר להם להתקין ג'אווה על המחשב)אז בלי קשר אני ינסה לקדם את זה ביני לבין עצמי, אם יצא מזה משהו אעדכן
-
@אליר325000 מבטיח לך שאם תעשה משהו טוב, כל אחד ישמח להתקין ג'אווה.
אני כבר מזמן התקנתי ג'אווה בתוך חבילת התוכנות שמומלצת להתקנה בכל מחשב.
הובא כמה פעמים בפורום.
אני לא יודע אם אני יכול לעזור במשהו, כאמור לתכנת אני לצערי לא יודע, אבל אם יש לך איזה שאלה בנוגע לחוויית משתמש, אוכל כמשתמש מקצועי יומיומי בהרבה תוכנות תורניות לומר לך את דעתי. -
@ששמעון
אכן אני עמל קשות עם עזרה של עוד כמה אנשים כדי להכין תוכנה שלחנית בC#
בגדול התוכנה אמורה להיות כמה שיותר דינאמית עם אפשרות להוסיף ולסדר את הטקסטים בכל צורה שרק תרצו.
אני מקווה גם להוסיף תמיכה לקבצי pdf
כולל אפשרויות חיפוש מתקדמים (עיין ערך תורת אמת בוורד - זה היה טעימה).
אשמח לקבל עזרה בכל תחום שהוא ממי שרק יכול.
כמבן שאם יהיה מימון כלשהו זה עלול מאוד לקדם את העסק@דנבו כתב בהצעת ייעול | קונספט חדש לפרוייקט השו״ת:
בשביל לעקוף את פרוייקט השות ואוצר החוכמה צריך מאות אלפי שקלים במינימום
אולי תפרט למה?
מבחינת תכנה לא צריך כזה כמות של כסף.
כנראה אתה מתכווין מצד ספרים. כן?@אליר325000 כתב בהצעת ייעול | קונספט חדש לפרוייקט השו״ת:
יצרתי קונספט מעניין [בהתאמה למק, אבל לדעתי גם בווינודס] בפיגמה, ואשמח לדעתכם בענין!
לא ראיתי פה קונספט חדש חוץ ממראה קצת יותר מודרני.
אני חושב שצריך לשנות את הקונספט אבל כמו ששמעון אמר לא לאבד את הפונקציוליות של תוכנות אחרות פופולריות כמו בר אילן או אולי ספריא? -
@pcinfogmach
לא הבנתי איזה תוכנה אתה מנסה לעשות ? -
@pcinfogmach אני אנסה לעזור עם אלגוריתמים של חיפוש (מבוססי מודלי שפה של ai) אבל כרגע אני עדיין רק בשלב של מו''פ ראשוני. הדגמת יכולות כבר הראיתי כאן
-
בגדול תחליף לתורת אמת - ממשק מודרני ועוד המון שיפורים כולל חיפוש מתקדם ועוד. הרעיון הוא שהתוכנה תהיה דינאמית (כמו התיקייה של הספרים שלי בתורת אמת) ולא מקובעת בשום צורה שהיא ועם ממשק מודרני כמובן. אני חושב גם להוסיף אפשרות לpdf כמו בתוכנה panofind שפורסם פה בפורום.
-
@pcinfogmach כתב בהצעת ייעול | קונספט חדש לפרוייקט השו״ת:
panofind
יש את ספריא וזה, וגם לגבי זכויות יוצרים של הספרים וזה .
אתה מתכנת את זה בעצמך?? זה מדהים -
אני בא לתת מענה להמון אנשים שאין להם גישה לספריא. או שיש להם בעיה השקפתית עם ספריא.
לגבי זכויות יוצרים הספרים של ספריא לא שייכים להם הם כולם ספרים שנלקחו ממקורות אחרים והם עם רשיון opensource.
אני לא הולך לקחת שום בעלות על הטקסטים שאפיץ התוכנה עומדת בפני עצמה וכל אחד יוכל להוסיף לה איזה טקסטים שירצה. -
@דנבו כתב בהצעת ייעול | קונספט חדש לפרוייקט השו״ת:
אתה מתכנת את זה בעצמך?? זה מדהים
יש לי עזרה מאנשים טובים אבל רוב העבודה נופל עלי כרגע
-
@pcinfogmach כתב בהצעת ייעול | קונספט חדש לפרוייקט השו״ת:
@sivan22
נפלא!
אבל נוכל לשלב את זה בc#?תמיד אפשר לשלב שפות תכנות נוספות שיתממשקו עם התוכנה. זה דבר מצוי בתוכנות רבות