באג | APK Editor Studio
-
תגובה: שיתוף | תוכנות לעריכה ותרגום APK מהמחשב
אהלן
התקנתי את התוכנה מפה
והכל עובד מצויין
הבעייה שכשאני מנסה לשנות הגרסה של האנדרואיד (כמו ש @אחיה-כהן הביא פה
וכשאני מנסה לעשות שמור לאפליקציה הוא כותב לי "שגיאה באריזת Apk " וכן מביא את ההודעות כדלהלן :
ואם אני לוחץ על השגיאה של ה "שגיאה באריזת Apk " הוא כותב לי את ההודעה הנוכחית :"I: Using Apktool 2.8.1
I: Copying C:\Users\ (שם המחשב שלי) \AppData\Local\Temp\apk-editor-studio\apk{f61403dd-001d-4557-bf5a-c9d2509af30a} classes.dex file...
I: Copying C:\Users\ (שם המחשב שלי) \AppData\Local\Temp\apk-editor-studio\apk{f61403dd-001d-4557-bf5a-c9d2509af30a} classes2.dex file...
I: Building resources...
W: C:\Users\ (שם המחשב שלי) \AppData\Local\Temp\apk-editor-studio\apk{f61403dd-001d-4557-bf5a-c9d2509af30a}\res: error: failed to open directory: The system cannot find the file specified. (2).
brut.androlib.exceptions.AndrolibException: brut.common.BrutException: could not exec (exit code = 1): [C:\Users''D01F~1\AppData\Local\Temp\brut_util_Jar_58470575586199738635259038752015040490.tmp, compile, --dir, C:\Users\�''� ��� ������\AppData\Local\Temp\apk-editor-studio\apk{f61403dd-001d-4557-bf5a-c9d2509af30a}\res, --legacy, -o, C:\Users\�''� ��� ������\AppData\Local\Temp\apk-editor-studio\apk{f61403dd-001d-4557-bf5a-c9d2509af30a}\build\resources.zip]
"מישהו יודע מה ניתן לעשות??
תודה רבה
( @יוסי-הגאון ) -
@חושב-טוב כתב בבאג | APK Editor Studio:
@פרוזי יכול להיות שזה בגלל הסימני שאלה הללו שיש לך בנתיב הקובץ?
ניסת אולי לשנות את הנתיב למשהו שכל הנתיב באנגלית?@מישהו12 כתב בבאג | APK Editor Studio:
ניסת אולי לשנות את הנתיב למשהו שכל הנתיב באנגלית?נראה שאכן קשור, שם המשתמש בעברית?
אכן שם המשתמש הוא בעברית .
אך שנתי את שם המשתמש לשם בעברית וכן שנתי את הנתיב של הקובץ לתיקיות שאין בהם עברית אך זה לא עזר כלום
הוא כותב לי שוב את אותו ההודעה
תודה רבה בכל אופן -
@פרוזי כתב בבאג | APK Editor Studio:
ניסת אולי לשנות את הנתיב למשהו שכל הנתיב באנגלית?@מישהו12 כתב בבאג | APK Editor Studio:
ניסת אולי לשנות את הנתיב למשהו שכל הנתיב באנגלית?נראה שאכן קשור, שם המשתמש בעברית?
אכן שם המשתמש הוא בעברית .
אך שנתי את שם המשתמש לשם בעברית וכן שנתי את הנתיב של הקובץ לתיקיות שאין בהם עברית אך זה לא עזר כלום
הוא כותב לי שוב את אותו ההודעה
תודה רבה בכל אופןהתיקיה של המשתמש עדיין בעברית
אתה צריך משתמש אחר באנגלית -
@מישהו12 כתב בבאג | APK Editor Studio:
התיקיה של המשתמש עדיין בעברית
אתה צריך משתמש אחר באנגליתסורי היה לי טעות בכתיבה
התכוונתי לכתוב "אך שנתי את שם המשתמש לשם באנגלית"וכו'
אתה מבין מה כתוב שם בשגיאה הזאת?
או שסתם כתוב רק את הנתיב של כל הקבצים? -
הבנתי, ועל זה אמרתי שתיקייית המשתמש היא עדיין בעברית.
אתה מתכוון לזה "Users\�''� ��� ������" ??
כי אני שינתי את זה כך שבהודעה שהוא כתב לי לא היה שום מילה בעברית או שום סימני שאלה. -
הבנתי, ועל זה אמרתי שתיקייית המשתמש היא עדיין בעברית.
אתה מתכוון לזה "Users\�''� ��� ������" ??
כי אני שינתי את זה כך שבהודעה שהוא כתב לי לא היה שום מילה בעברית או שום סימני שאלה.אז מה השגיאה עכשיו?