שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
-
אני רוצה להתקין קיידרואיד על מולטמדיה ? מה האופציות ? ומה הדרכים תודה רבה
המערכת לא יכולה להתחבר למחשב יש רק כניסות USB ואין ניפוי פאגים אלחוטי
מה אפשר לעשות @שניאור-שמח@K.O.G כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
מה אפשר לעשות @שניאור-שמחתשאל את @מיישה
-
מה אפשר לעשות @שניאור-שמח@K.O.G כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
מה אפשר לעשות @שניאור-שמחתלוי איזה מולטימדיה, בגדול כאן יש מדריך מצויין
https://rechavimzelaze.ovh/topic/5538/מדריך-התקנת-קיידרואיד-במולטימדיה-בקלות-וללא-מחשב/24?_=1756592451913 -
@K.O.G כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
מה אפשר לעשות @שניאור-שמחתלוי איזה מולטימדיה, בגדול כאן יש מדריך מצויין
https://rechavimzelaze.ovh/topic/5538/מדריך-התקנת-קיידרואיד-במולטימדיה-בקלות-וללא-מחשב/24?_=1756592451913 -
אני התקנתי את זינג דרך החנות של קיידרואיד, ובכלים הוא כותב שהאפליקציה ישנה מידי, והאפליקציה לא עובדת, וניסיתי גם לעדכן עוד פעם דרך החנות של קיידרואיד, ולא עוזר.
@ChaT כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
אני התקנתי את זינג דרך החנות של קיידרואיד, ובכלים הוא כותב שהאפליקציה ישנה מידי, והאפליקציה לא עובדת, וניסיתי גם לעדכן עוד פעם דרך החנות של קיידרואיד, ולא עוזר.
@לא-מתייאש
אגב, יש עוד מישהו שזה קרה לו? -
שמתי קיידרואיד על מכשיר מסויים,
וכעת המשתמש מספר על בעיה מוזרה:
הוא מצליח לשלוח SMS רק לאיש קשר אחד ולא מצליח לשלוח לאף אחד אחר!האם זה קשור לקיידרואיד?
-
הוא מצליח לשלוח SMS רק לאיש קשר אחד ולא מצליח לשלוח לאף אחד אחר!האם זה קשור לקיידרואיד?
@דודי-ענהאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
לפני קיידרואיד זה לא קרה לו? זה נשמע מוזר ולא קשור לקיידרואיד