שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
-
@לא-מתייאש אשמח אם תוכל לשלוח קובץ apk עם חתימה שונה שאפשר להתקין אותה
כי עם הקובץ שפורסם פה המכשיר כותב לי "לא ניתן להתקין את החבילה עקב התנגשות עם חבילה קיימת" (אני מבין שזו בעיה עם חתימת הקובץ או משהוא כזה )
תודה מראש. -
כי עם הקובץ שפורסם פה המכשיר כותב לי "לא ניתן להתקין את החבילה עקב התנגשות עם חבילה קיימת" (אני מבין שזו בעיה עם חתימת הקובץ או משהוא כזה )
תודה מראש.@מוטי-a כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
תודה מראש.תזכיר לו שזאת אפליקציה שבעבר הוא שלח לך עם חתימה שונה!
@iosi-poli זה עונה לך -
@מוטי-a כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
תודה מראש.תזכיר לו שזאת אפליקציה שבעבר הוא שלח לך עם חתימה שונה!
@iosi-poli זה עונה לך -
תודה מראש.@מוטי-a כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
תודה מראש.אני אסביר תעניין ואשמח לעזרת המבינים:
פעם ראשונה שהתקנתי את האפליקציה על המכשיר היתה דרך התוכנה במחשב ולרוע מזלי בדיוק זה היה על גרסה 0.8.5 שמי שזוכר היתה בעייתית עם הוי פי אן ולא היה אינטרנט בכלל מה שאומר שהאופצייה להחליף גרסה היא רק דך קובץ apk ,
הבעיה שהמכשיר כתב לי ש "לא ניתן להתקין את החבילה עקב התנגשות עם חבילה קיימת"
בקיצור @לא-מתייאש שלח לי קובץ apk עם חתימה שונה (לא יודע מה זה אומר) והצלחתי לעדכן לגירסה 0.9.1
עכשיו אני מנסה לעדכן לגירסה האחרונה ושוב חוזרת על עצמה אותה בעיה של התנגשות עם חבילה קיימת,
אז לפי מה שאני מבין אני צריך שוב את אותו סוג קובץ ש @לא-מתייאש שלח לי שאותו אני מצליח לעדכן.נ.ב.
1. דרך האפליקצייה עצמה זה רק כותב יש עידכון ולא מעדכן באמת.
2. האפליקציה ללא אפשרות הסרה.תודה מראש לעוזרים.
-
@מוטי-a כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
תודה מראש.אני אסביר תעניין ואשמח לעזרת המבינים:
פעם ראשונה שהתקנתי את האפליקציה על המכשיר היתה דרך התוכנה במחשב ולרוע מזלי בדיוק זה היה על גרסה 0.8.5 שמי שזוכר היתה בעייתית עם הוי פי אן ולא היה אינטרנט בכלל מה שאומר שהאופצייה להחליף גרסה היא רק דך קובץ apk ,
הבעיה שהמכשיר כתב לי ש "לא ניתן להתקין את החבילה עקב התנגשות עם חבילה קיימת"
בקיצור @לא-מתייאש שלח לי קובץ apk עם חתימה שונה (לא יודע מה זה אומר) והצלחתי לעדכן לגירסה 0.9.1
עכשיו אני מנסה לעדכן לגירסה האחרונה ושוב חוזרת על עצמה אותה בעיה של התנגשות עם חבילה קיימת,
אז לפי מה שאני מבין אני צריך שוב את אותו סוג קובץ ש @לא-מתייאש שלח לי שאותו אני מצליח לעדכן.נ.ב.
1. דרך האפליקצייה עצמה זה רק כותב יש עידכון ולא מעדכן באמת.
2. האפליקציה ללא אפשרות הסרה.תודה מראש לעוזרים.
-
- האפליקציה ללא אפשרות הסרה.
חברה תעשו טובה בשביל מה אתם מסבכים את עצמכם ושמים גירסת BETA בלי אפשרות הסרה? לא מבין את ההגיון
@avrasha כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
חברה תעשו טובה בשביל מה אתם מסבכים את עצמכם ושמים גירסת BETA בלי אפשרות הסרה? לא מבין את ההגיון
זה לגמח של וויז בדרך כלל
וחוצמיזה מי היה רוצה שהילד שלו יפול אליו לידיים מכשיר כזה לא מסונן
-
@avrasha כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
זה לגמח של וויז בדרך כלל
וחוצמיזה מי היה רוצה שהילד שלו יפול אליו לידיים מכשיר כזה לא מסונן
@עניו-כמשה הבנתי אותך אבל אם יש לך בכשיר רשמי זה מוגן ברמה גבוהה ע"י ה FRP שמכשיר יוצר ואם הוא לא מכשיר רשמי נראה לי שהחסימה ההרמטית לא תעזור