דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. אנדרואיד - כללי
  3. עזרה הדדית - אנדרואיד
  4. שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!

שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - אנדרואיד
3.8k פוסטים 262 כותבים 1.1m צפיות 182 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ד דובי ג

@מיישה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:

@kasnik כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:

@8438523 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:

שהכריז על עצמו שהוא לא מתייאש החליט דוקא כן להתייאש. בכל מקרה, אני בינתיים התייאשתי. אבל לך תדע, אולי מחר הוא יפתיע אותנו.

הוא לקח הפסקה מהפרויקט

זה לא הפסקה לדעתי.
    זה פור אבר.
    ואני הייתי מציע לנעול את השרשור הזה כבר.
    @צוות-פיקוח

לכן שאלתי מקודם האם זה וודאי...
    (@MAD האם אתה יכול לשאול את @לא-מתייאש מה התכנון שלו לגבי הפרוייקט של קיידרואיד?)

kasnikK מנותק
    kasnikK מנותק
    kasnik
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@דובי-ג כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:

לכן שאלתי מקודם האם זה וודאי...

נראה לי שכבר עניתי

תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • ה הרשוש

@אני-מאמין-באמונה תבדוק מקלדת פיזית

C מנותק
      C מנותק
      ChaT
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@הרשוש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:

@אני-מאמין-באמונה תבדוק מקלדת פיזית

נזכרתי בזה לאחרונה אז החלטתי לבדוק את זה (ע"י אפליקציה של שכפול אפליקציות), ואז חיברתי מקלדת פיזית של מחשב ע"י מתאם, וזה פשוט עבד ופטר את הבעיה

תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • מיישהמ מיישה

@kasnik כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:

@8438523 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:

שהכריז על עצמו שהוא לא מתייאש החליט דוקא כן להתייאש. בכל מקרה, אני בינתיים התייאשתי. אבל לך תדע, אולי מחר הוא יפתיע אותנו.

הוא לקח הפסקה מהפרויקט

זה לא הפסקה לדעתי.
        זה פור אבר.
        @צוות-פיקוח

א מנותק
        א מנותק
        אשר
        כתב נערך לאחרונה על ידי אשר

@מיישה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:

הוא לקח הפסקה מהפרויקט

זה לא הפסקה לדעתי.
        זה פור אבר.
        @צוות-פיקוח

אם זה מפריע לך אתה יכול לבטל את המעקב ולא תקבל התראות

אגב לדעתי ייתכן מאוד שהסיבה שהוא הפסיק
        זה כי אולי הוא קיבל "דרישת שלום" מכל מיני חברות סינון שהסבירו לו שבגללו הם יפסידו הרבה כסף
        יפנו לרבנים / עסקנים, וכו' וכו' כי היות והוא לא מתחרה כי הוא לא לוקח כסף אלא עושה את זה בחינם,
        ועד היום מי שהיה עושה בחינם הסינון שלו היה פח ופתאום מגיע מישהו שעושה בחינם עם איכות של סינון
        מעל לפחות 3 חברות בשוק שלוקחות כסף, אז כנראה זה לא איום עליהם אלא מכירת חיסול עליהם.
        ולכן אני ממליץ ל @לא-מתייאש אם מישהו מאיים עליך פשוט תעלה את כל הסודות של האפליקציה,
        לפורום ותן למישהו שלא מפחד לטפל בזה.
        יכול להיות שזה סתם דמינות שלי אבל אף אחד לא יכול להתכחש שזה "יכול להיות" כזה דבר,
        זה כבר קרא כשהקימו את נטפרי שם אומנם לא פנו דרך הרבנים אבל דרך בית המשפט הציקו להם שנים.

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון
        0
        • חוקי הפורום
        • לא נפתר
        • משתמשים
        • חיפוש גוגל בפורום