שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@ברווז-הסגול כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש למישהו קובץ התקנה של וייז ממקור טוב? כזה שגם יתחבר לשרתים ויקבל עדכוני תנועה וכו?
זה טוב?
-
@איינשטיין כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@אלי-TZA תודה על התגובה, רק עכשיו ראיתי.
א. זה עובד לך מהר ולא נתקע?כן, לעיתים יש בהדלקה את הבעיה שאין רשת לוייז כמו שכבר דשנו בזה כאן הרבה. אח"כ עובד מצויין.
ב. באיזו שיטה התקנת? הורדת למחשב תוכנה או עם APK?
מחשב
@ברווז-הסגול כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש למישהו קובץ התקנה של וייז ממקור טוב? כזה שגם יתחבר לשרתים ויקבל עדכוני תנועה וכו?
לאיזה אנדרואיד?
-
@jac כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
איך זה יתכן שאתה מדווח שאין כמעט השפעה על הסוללה ואחרים מדווחים שזה מחסל את הסוללה וכמעט בלתי ניתן להשתמש בזה?
פשוט מוזר.
יש מה שנקרא מכשירים נורמלים, כל מכשיר נורמלי יש לו מעבד עם ליבות חסרונים בסוללה בשביל ישומים פשוטים (כמו הויפיאן הוורטואלי של קיידרואיד) וליבות יותר חזקים בשביל ישומים יותר רצינים. ככה זה 99%.99 של המכשירים הקיימים היום.
ויש מכשירים מוזרים שמגיעים מסין עם אנדרואיד מוזר ומעבד מוזר חלש מאוד ולא חסרוני בסוללה, ולכן זה מה שקורא. אז זה כנראה הסיבה, אף שהויפיון אין לו שום אופטימיזצייה בגרסה הזאת, זה לא רגיל שזה גומר את הסוללה, ואם תשים לב זה רק על מכשירים מוזרים -
תודה רבה על ההסבר.
עכשיו יתחילו לשאול פה על כל מכשיר אם הוא 'מוזר' או 'נורמלי'
אני אהיה הראשון:
ג'לי סטאר - אמור להיות חסכוני או שהוא 'סיני' מוזר?
אני פשוט רוצה להזמין את המכשיר ולהתקין עליו קיידרואיד, וחשוב לי לדעת אם זה יהיה סביר או שהסוללה תהיה קטסטרופה, מראש הסוללה שלו לא חזקה כ"כ לכן אני חושש.
-
@jac כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תודה רבה על ההסבר.
עכשיו יתחילו לשאול פה על כל מכשיר אם הוא 'מוזר' או 'נורמלי'
נורמלי, זה מכשיר מצוי כדוג' סמסונג פיקסל שיאומי רילמי וכל שאר חברות מוכרות
מוזר: מכשיר מעלי אקספרס למעט ג'ליאני אהיה הראשון:
ג'לי סטאר - אמור להיות חסכוני או שהוא 'סיני' מוזר?
אני פשוט רוצה להזמין את המכשיר ולהתקין עליו קיידרואיד, וחשוב לי לדעת אם זה יהיה סביר או שהסוללה תהיה קטסטרופה, מראש הסוללה שלו לא חזקה כ"כ לכן אני חושש.
ג'לי סטאר הוא מכשיר נורמלי, לפי הכתוב בפורום פה ויש המון שהתקינו ועובד להם טוב
-
כתב פה אחד בשם @דני10 לפני 3 חודשים:
"התקנתי על ג'לי סטאר קיידרואיד והוא זולל לי כמות הזויה של בטריה (פי 2 ואפילו 4)
ממה שהצלחתי לגלות זה הvpn שרץ כל הזמן ואם לפעמים קורסת האפליקציה (כמובן לא החסימה) של קיידרואיד חוזרת הצריכת חשמל הנורמלית,
אשמח מאוד עם למישהו יהיה פיתרון לזה או גרסה ישנה שבלי vpn כל הזמן ברקע." -
-
כנ"ל, ג'לי סטאר. לא הייתי אומר שהוא מרוקן את הסוללה. אבל הקיידרואיד לוקח הרבה סוללה בצורה משמעותית.