שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@איציקא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@עניו-כמשה יש נראה לי משהו שנקרא הגנת הורים של אפל, אבל אני לא מבין בזה וזה ודאי לא קשור לשירשור הזה, תעשה חיפוש בפורום או תפתח נושא...
תודה רבה
אבדוק את זה יותר
-
@עניו-כמשה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ומה עושים לאייפד?
אני רוצה להביא משהו לצורך העבודה@מתושלח-הבבלי זה המגרש שלו
אבל זה לא באשכול הזה -
@איציקא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
או תפתח נושא...
הוא ירוץ לשם...
קצת נסחפת
-
@פדאל https://mitmachim.top/post/887134
@לא-מתייאש כתב בבקשה | חסימת וויפי מוחלטת ממכשיר שא"א לשים לו קיידרואיד:דווקא בגרסה הבא של קיידרואיד, המכשירים המומלצים ביותר יהיו המכשירים שיצאו עם hyperos מהקופסה , כי זה כמעט בלתי אפשרי לפתוח בוטלואדר והתמיכה לקיידרואיד תהיה מלאה.
-
עזרה.
אני מנסה ללחוץ 7 פעמים על מספר Build ובמקום לפתוח לי את אפשרות מפתחים הוא מביא לי את זהמה אני עושה?
-
@בין-אדם-לחבירו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
עזרה.
אני מנסה ללחוץ 7 פעמים על מספר Build ובמקום לפתוח לי את אפשרות מפתחים הוא מביא לי את זהמה אני עושה?
מה שאתה צריך לעשות זה ללחוץ 7 פעמים על הדגם