שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
-
@נחלס-דון זה אמור להיות מובנה בגירסא הזאת. אלא אם כן אתה במסלול ללא אינטרנט כלל, אז זה לא יופיע לך. (לענ"ד)
-
@נחלס-דון זה אמור להיות מובנה בגירסא הזאת. אלא אם כן אתה במסלול ללא אינטרנט כלל, אז זה לא יופיע לך. (לענ"ד)
@אליעזר-לוי אני במסלול מייל,
והבנתי שזה אפליקציה נפרדת, לא? -
והבנתי שזה אפליקציה נפרדת, לא?@נחלס-דון כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
והבנתי שזה אפליקציה נפרדת, לא?נכון, אבל באפליקציה הראשית יש הגדרה להסתיר את החנות
-
@נחלס-דון כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
למישהו יש מושג איך אני משיג את החנות קיידרואיד,
יש לי גירסא 0.9.9אמור להופיע לך אייקון חדש של החנות..
יש כאלה מסכי בית שלא מציגים אותו/שצריך להחליק למסך האפליקציות@שניאור-שמח אם מסך הבית לא מציג אותו איך אני מגיע אליו
-
@שניאור-שמח אם מסך הבית לא מציג אותו איך אני מגיע אליו
@נחלס-דון כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח אם מסך הבית לא מציג אותו איך אני מגיע אליו
בהגדרות המכשיר, תדפדף לאפליקציות
-
למישהו יש מושג איך אני משיג את החנות קיידרואיד,
יש לי גירסא 0.9.9אמור להופיע לך אייקון חדש של החנות..
יש כאלה מסכי בית שלא מציגים אותו/שצריך להחליק למסך האפליקציות -
בקיצור, דיברתי עם חבר שלי וגם אצלו החנות לא מופיעה,
שנינו עם נגן m36 וקיידרואיד 0.9.9
אולי הבעיה בנגן, אשמח אם מישהו יוכל לעזור.@נחלס-דון כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
אולי הבעיה בנגן, אשמח אם מישהו יוכל לעזור.תתקין מסך בית אחר או שתשלח אותו דרך מנהל אפליקציות
-
@אחוות-טרמפיסטים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@לבנימין-אמר... כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
אפשר לדעת איך ?
מדריך פשוט וקל
הכל מצויין מדריך מעולה , הענין שאצלי הניפוי הניפוי באגים פתוח , אני שולח את הפקודות למסוף
נכנס לאפקציה כדי לשלוח את הפקודת ADB של ההרשאות , כלום , המכשיר בכלל לא מזוהה שם ולא מופיע שום הודעה על לאפשר ניפוי@לבנימין-אמר... כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
המכשיר בכלל לא מזוהה שם ולא מופיע שום הודעה על לאפשר ניפוי
הוא מראה לך שהוא מחובר?
-
אולי הבעיה בנגן, אשמח אם מישהו יוכל לעזור.תתקין מסך בית אחר או שתשלח אותו דרך מנהל אפליקציות
@שניאור-שמח !
החלפתי מסך הבית וזה אכן מופיע אבל הוא כותב שלא נמצאו פריטים, אולי בגלל שאני לא מחובר כרגע לרשת? -
@שניאור-שמח !
החלפתי מסך הבית וזה אכן מופיע אבל הוא כותב שלא נמצאו פריטים, אולי בגלל שאני לא מחובר כרגע לרשת?פוסט זה נמחק! -
@שניאור-שמח !
החלפתי מסך הבית וזה אכן מופיע אבל הוא כותב שלא נמצאו פריטים, אולי בגלל שאני לא מחובר כרגע לרשת?@נחלס-דון כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח !
החלפתי מסך הבית וזה אכן מופיע אבל הוא כותב שלא נמצאו פריטים, אולי בגלל שאני לא מחובר כרגע לרשת?כן, חייב אינטרנט
-
@שניאור-שמח !
החלפתי מסך הבית וזה אכן מופיע אבל הוא כותב שלא נמצאו פריטים, אולי בגלל שאני לא מחובר כרגע לרשת?כן, חייב אינטרנט
@שניאור-שמח תודה רבה