שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
- 
@שימי-המוזיקלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: במחשב? כן. בזמן הפעלת התכנה @עם-ישראל-חיי  
 זה מה שעולה לי
- 
@עם-ישראל-חיי  
 זה מה שעולה לי@שימי-המוזיקלי מעולה! תלחץ על הכתור המסומן מסביב בכחול 
- 
@שימי-המוזיקלי מעולה! תלחץ על הכתור המסומן מסביב בכחול @עם-ישראל-חיי 
 הפעלתי, זה נראה לי התקין משהו על המחשב, אבל שום דבר לא קורה
- 
@שימי-המוזיקלי מעולה! תלחץ על הכתור המסומן מסביב בכחול @עם-ישראל-חיי זה מה שמופיע לי כרגע 

ואח"כ זה

- 
@עם-ישראל-חיי זה מה שמופיע לי כרגע 

ואח"כ זה
  @שימי-המוזיקלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @עם-ישראל-חיי זה מה שמופיע לי כרגע 

ואח"כ זה
  מעולה! תלחץ על הכפתור המסומן מסביב בכחול 
- 
@שימי-המוזיקלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @עם-ישראל-חיי זה מה שמופיע לי כרגע 

ואח"כ זה
  מעולה! תלחץ על הכפתור המסומן מסביב בכחול @עם-ישראל-חיי לחצתי, 
  (תודה רבה אין מילים על העזרה הצמודה!!) 
- 
@עם-ישראל-חיי לחצתי, 
  (תודה רבה אין מילים על העזרה הצמודה!!) @שימי-המוזיקלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: תודה רבה אין מילים על העזרה הצמודה!! בשמחה  תלחץ שוב פעם על הכפתור המסומן מסביב בכחול 
 ואח"כ תעלה שוב צילום מסך (אל תלחץ עד אז על כלום)
- 
@שימי-המוזיקלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: תודה רבה אין מילים על העזרה הצמודה!! בשמחה  תלחץ שוב פעם על הכפתור המסומן מסביב בכחול 
 ואח"כ תעלה שוב צילום מסך (אל תלחץ עד אז על כלום)@עם-ישראל-חיי  
 תודה!!
- 
@עם-ישראל-חיי  
 תודה!!@שימי-המוזיקלי שוב תלחץ על הכפתור המסומן מסביב בכחול 
- 
@שימי-המוזיקלי שוב תלחץ על הכפתור המסומן מסביב בכחול @עם-ישראל-חיי זה מופיע כך: 

ואח"כ כך:

- 
@עם-ישראל-חיי זה מופיע כך: 

ואח"כ כך:
  @שימי-המוזיקלי תלחץ על הכפתור המסומן בכחול 
- 
@שימי-המוזיקלי תלחץ על הכפתור המסומן בכחול @עם-ישראל-חיי החלון נסגר 
- 
@עם-ישראל-חיי החלון נסגר @שימי-המוזיקלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @עם-ישראל-חיי החלון נסגר תכתוב בשורת החיפוש של המחשב Kdroid 
- 
@שימי-המוזיקלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @עם-ישראל-חיי החלון נסגר תכתוב בשורת החיפוש של המחשב Kdroid @עם-ישראל-חיי הצלחתי!! 
 תודה רבה רבה!! אין מילים!! אשריכם!!
 שתזכו תמיד לעזור כך במאור פנים כל החיים!!
- 
@עם-ישראל-חיי הצלחתי!! 
 שתזכו תמיד לעזור כך במאור פנים כל החיים!!@שימי-המוזיקלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @עם-ישראל-חיי הצלחתי!! 
 שתזכו תמיד לעזור כך במאור פנים כל החיים!!אמן ואמן. 
 וכן לאמר, בהצלחה רבה  
- 
@שימי-המוזיקלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @עם-ישראל-חיי הצלחתי!! 
 שתזכו תמיד לעזור כך במאור פנים כל החיים!!אמן ואמן. 
 וכן לאמר, בהצלחה רבה  @עם-ישראל-חיי אופססס...השמחה היתה מוקדמת... 

- 
@עם-ישראל-חיי אופססס...השמחה היתה מוקדמת... 
  @שימי-המוזיקלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @עם-ישראל-חיי אופססס...השמחה היתה מוקדמת... 
   הכל טוב, בעז"ה נתגבר גם על זה! הכל טוב, בעז"ה נתגבר גם על זה!
 תנסה את התהליך שוב
- 
@שימי-המוזיקלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @עם-ישראל-חיי אופססס...השמחה היתה מוקדמת... 
   הכל טוב, בעז"ה נתגבר גם על זה! הכל טוב, בעז"ה נתגבר גם על זה!
 תנסה את התהליך שוב@עם-ישראל-חיי ב"ה הכל הסתדר, האפליקצייה מותקנת, היה צריך בסה"כ להפעיל מחדש מצב ניפוי באגים! 
 תודה רבה אין מילים!!
- 
@צוציק כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @שמח-הוא... לחנות אפליקציות שתהיה בגירסה החדשה אז מה @לא-מתייאש רוצה שנעשה בכדי לעזור בפיתוח / בזירוז הפירסום? @עם-ישראל-חיי אני לא יודע... אבל אתה יכול לראות פרויקט חדש בגיטהוב של kdroid database 
 שם כתוב כל הכללים של הסינון לכל אפליקציה...
- 
@עם-ישראל-חיי אני לא יודע... אבל אתה יכול לראות פרויקט חדש בגיטהוב של kdroid database 
 שם כתוב כל הכללים של הסינון לכל אפליקציה...