שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@עניו-כמשה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ומה עושים לאייפד?
אני רוצה להביא משהו לצורך העבודה@מתושלח-הבבלי זה המגרש שלו
אבל זה לא באשכול הזה -
@איציקא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
או תפתח נושא...
הוא ירוץ לשם...
קצת נסחפת
-
@פדאל https://mitmachim.top/post/887134
@לא-מתייאש כתב בבקשה | חסימת וויפי מוחלטת ממכשיר שא"א לשים לו קיידרואיד:דווקא בגרסה הבא של קיידרואיד, המכשירים המומלצים ביותר יהיו המכשירים שיצאו עם hyperos מהקופסה , כי זה כמעט בלתי אפשרי לפתוח בוטלואדר והתמיכה לקיידרואיד תהיה מלאה.
-
עזרה.
אני מנסה ללחוץ 7 פעמים על מספר Build ובמקום לפתוח לי את אפשרות מפתחים הוא מביא לי את זהמה אני עושה?
-
@בין-אדם-לחבירו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
עזרה.
אני מנסה ללחוץ 7 פעמים על מספר Build ובמקום לפתוח לי את אפשרות מפתחים הוא מביא לי את זהמה אני עושה?
מה שאתה צריך לעשות זה ללחוץ 7 פעמים על הדגם
-
@איינשטיין כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש למישהו ניסיון עם קיידרואיד על גלקסי A03s?
אשמח גם לדעת המומחים האם זה אמור להיות טוב לוויז בלבד.
תודה רבה! -
@בין-אדם-לחבירו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
עזרה.
תעדכן אם עזר לך הפיתרון של @דובי-ג
-
@דודי-ענהאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
עזרה.
תעדכן אם עזר לך הפיתרון של @דובי-ג
זה עובד מנסיון
-
@kasnik כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש @שניאור-שמח
מדובר בגלקסי s7
אנדרואיד 8
לפני זה עבד חלק
מה יכול להיות הבעיה
ומה צריך לעשות כדי שיסתדר?
אציין שכבר בדקתי והכל מעודכן
תודה רבהבדקת אם זה עובד בלי קיידרואיד?
-
@אפרים-ד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מעניין אותי האם יעבוד על שרת בלוקלי על גבי תשתית של נטפרי. אם למישהו יש זמן לשחק אם זה, שיעדכן אותנו
אם יש למישהו מכשיר שאפשר לשים עליו קיידרואיד עם ברקוד שיעדכן אותי!
צריך גם עוד מכשיר אנדרואיד לשים מנקודה חמה
(ניסוי אם זה עובד)בדקנו כבר ונעדכן בימים הקרובים איך לעשות את זה בינתיים כנראה צריך גם אינטרנט נטפרי.