שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@לא-מתייאש @שניאור-שמח
מדובר בגלקסי s7
אנדרואיד 8
לפני זה עבד חלק
מה יכול להיות הבעיה
ומה צריך לעשות כדי שיסתדר?
אציין שכבר בדקתי והכל מעודכן
תודה רבה -
@kasnik כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש @שניאור-שמח
מדובר בגלקסי s7
אנדרואיד 8
לפני זה עבד חלק
מה יכול להיות הבעיה
ומה צריך לעשות כדי שיסתדר?
אציין שכבר בדקתי והכל מעודכן
תודה רבהתנסה להשתמש עם לוקר GPS לבדוק את מצב הקליטה.
-
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מעניין אותי האם יעבוד על שרת בלוקלי על גבי תשתית של נטפרי. אם למישהו יש זמן לשחק אם זה, שיעדכן אותנו
אם יש למישהו מכשיר שאפשר לשים עליו קיידרואיד עם ברקוד שיעדכן אותי!
צריך גם עוד מכשיר אנדרואיד לשים מנקודה חמה
(ניסוי אם זה עובד) -
@אפרים-ד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מעניין אותי האם יעבוד על שרת בלוקלי על גבי תשתית של נטפרי. אם למישהו יש זמן לשחק אם זה, שיעדכן אותנו
הברקוד לא עובד, זה לא בעיה במכשיר מסויים
(ניסוי אם זה עובד) -
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
הברקוד לא עובד, זה לא בעיה במכשיר מסויים
עיין כאן
https://mitmachim.top/post/890407@אפרים-ד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
(ניסוי אם זה עובד)אשמח
-
@כולם
חבר׳ה נראה לי שכדאי שתבינו
מכשיר סיני שמותקן עליו קיידרואיד והוא עושה בעיות אין מה לעשות!
אין עניין לשאול כי זה לא בעיה קיידרואיד אלא במכשיר
אני שמעתי על נגן סיני שאפליקציות הפסיקו לעבוד בו, ונגן שלא נכבה בכלל אחרי שהתקינו קיידרואיד -
@לא-מתייאש
סליחה על השאלה אבל לא קראתי 150 עמודים [כנראה האשכול הכי ענק בפורום!]יש אפשרות להתקין את זה גם על אייפד של אפל?
-
@עניו-כמשה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
סליחה על השאלה אבל לא קראתי 150 עמודים [כנראה האשכול הכי ענק בפורום!]יש אפשרות להתקין את זה גם על אייפד של אפל?
ממש לא (זה מיועד לאנדרואיד בלבד)
-
@איציקא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@עניו-כמשה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
ממש לא (זה מיועד לאנדרואיד בלבד)
ומה עושים לאייפד?
אני רוצה להביא משהו לצורך העבודה